Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
baby idem uz od pocitacaa.dako ma pobolive podbrusko.idem sa natiahnut.sa tu majte zatim 🙂
@cervena_ciapocka a v ktorom tyzdni sa robi amniocenteza ?
@cervena_ciapocka si ce nebola otazka pre mna, ale ja by som nesla
@laurelle to neviem presne, ale myslím, že až niekedy po 12tt, fakt netuším. Prečo? Nie je to jedno?
@cervena_ciapocka asi ano 😖 vela som o tom rozmyslala....
ahojte.
vzdy ked sem pridem, tak je popisanych vela stran a kym ich preluskam, tak vsetky zmiznete. a uz zase sa tu zacina lucenie. asi osud 😉
@katren ja tiež nie, pretože čo by sa tým zmenilo? Aj keď môže niekto namietať, že aj keď by na interupciu nešiel, ale by sa pripravil nejak na to choré dieťa a tak ... no ale neviem 😒
inac - niektore tu pisete, ze sa nemozete na jedlo ani pozriet. ja by som stale len jedla (zrala) ☹ . do obeda mam divne stavy, som hladna a je mi zle, najem sa a je mi horsie ...
a minuly tyzden ma naplo z kavy, tak som ju docasne vylucila, lenze teraz mi klesol tlak na 105/60 sa tak bojim, sa ma kdesi svihne
@poeny ja by som na tu amnio sla, keby mi ju odporucili. mimochodom, moja kamaratka je tiez tehotna, ma 38 rokov a absolvovala ju pred 2 tyzdnami.
@cervena_ciapocka mozno, keby sme sa dostali do takej situacie, tak by sme rozmyslali, ale u mna nie je o com. dieta je dar a preco by som ho mala zabit len pre to, ze bude chore? to by som sa rovno mohla vzdat dietata v x veku ak by dostalo trebars rakovinu
a neprajem nikomu, aby sa nieco take stalo jeho dietatu.

😀 no baby k tym kilam...ktora sa hlasi ze prekroci 90? 😀 lebo ja asi ano...