icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
22. nov 2010

ahojte 🙂 nestíham vás vôbec čítať, lebo som mala perno v práci a tak, ale zajtra budem celý deň za pc dobiehat papiere tak hádam pokecáme.. ja sa vytešujem, že už som v 8tt woow celkom to aj ide rýchlo. 🙂 a tiež dúfam, že aj dobre...nezabudnite , POZITÍVNE MYSLENIE..... 🙂 😉 uz druhy den mi je zle.... mam taku ako keby gucu v hrdle a neviem s nou pohnut...jem strašne málo, ale tak drobec si ma z coho brat, urobila som dostatočné zásoby.... 😉 som zvedavá, či teda začnem grcať alebo sa tá guča vstrebe.... 😒 poobede som si lahla na hodku a teraz uz nemozem spat, parada zase.... teší ma, že ma od štvrtku mrznúť, mam radšej mraz, vtedy sa dá aspoň vyjst na dvor a do prírody a nie toto blato...a už len 2 tyzdne a idem na sonoooo 😉 ahc...tak vidime sa teda zajtra, konecne budem viacej v obraze.... 😀

dd2112
23. nov 2010

@pikha to je super ,že sa aj Vám zadarilo,,,mám kamošku a tá bola 8x ns umelom a nakoniec sa im tiež zadarilo a teraz má krásneho 3-ročného chlapčeka 🙂 🙂 ja stále vravím .že preto sa to konečne podarilo,lebo som bola nadopovaná hormónmi a hlavne sme nato nemysleli..manžel mal zase stres chodit do BA,hlavne ráno ked boli zácpi pred BA...mne to už ani neprišlo,hovorila som si hop,alebo trop...a si aj na PN?

pikha
23. nov 2010

@lujzalota Ferticent a potom 2x Reprofit Brno. A to mas super , ze oba razy na prvykrat 🙂 veru, nech to tak pekne aj zostane 🙂 A ako tak citam to s tym chlapom, asi mame podobny problem.
@cervena_ciapocka presne presne, nepotrebujeme nikto nikoho o nicom presviedcat 🙂 kazdy mame svoj zivot a svoje pozadie. Tak nech uz to len s nami vsetko dobre dopadne 😵
@dd2112 8x? omg, klobuk dolu 😔 my sme boli teraz tretikrat a to uz som bola rozhodnuta podat ziadost o osvojenie ak nevyjde.. vlastne.. stale som 🙂 Ranne zapchy do BA ani nespominaj, a hlavne pondelky 😀 ale snad uz to mame vsetko uspesne za sebou 🙂 Na PN nie som, mam celkom pohodovu pracu typu kancelarska krysa 😀 takze zatial netreba. A ty si?

maxiberuska
23. nov 2010

Dobre ranko, už mám tu výpadky, nestiham vás čitat, včera som dostala migrénu, ale taku, že som od rana do večera vracala, asi 20x , no tak som uplne vybluta dnes, skusim nejaky rožok suchy a idem sa odvážit, už ani to bruško , čo som mala nemám, tak som bez nálady... ☹

monilik
23. nov 2010

@peony blahozelam 🙂
ja som este nic nepocula a videla len taku gulicku v bublinke 🙂 ale aj tak bola krasna 😀
na dalsiu kontrolu idem 17.12.

monilik
23. nov 2010

@peony musi to byt krasny pocit ked vidis ako to srdiecko v tebe bije 🙂

monilik
23. nov 2010

dievcata co si myslite o tom, ze mi doktor preventivne predpisal Duphaston napriek tomu ze mi nic nebolo (ani krvacanie ani spinenie ani bolesti, nikdy som nemala nepravidelny cyklus ani meskajucu ms) povedal mi ze na "podporu tehotenstva" ale ked som videla vsetky tie neziaduce ucinky ☹ tak neviem ci to chcem uzivat ☹ fnuk

lenka.s
23. nov 2010

@maria30 @aurra @pikha dakujem dievcata za pochvalu 😉 ...
@maria30, priatelstvo potvrdene 🙂 , az teraz som sa dostala k pc

lenka.s
23. nov 2010

@peony gratulujem k srdiecku 😉

lenka.s
23. nov 2010

no a zabudla som, tu je nasa foto

ivulik20
23. nov 2010

@maxiberuska fíha...ja mávam tiež migrény ale nikdy také, aby som vracala. Viem čo je to za hnusnú bolesť.... mne bývalo pri tom od žalúdka zle ale nevracala som. Držím palce, nech skoro fit. A oddychuj 🙂

ivulik20
23. nov 2010

@zdenush88 ahoj, ja tiež už nestíham čítať, je nás tu strašne vela 🙂 Mne bolo dnes ráno neskutočne zle, aj som si pospala dlhšie, som sa nejak neponáhlala do roboty.... teraz je mi už dobre, ale tie rána sú hrozné. Ja idem na dalšiu kontrolu 8.12. sa teším a zajtra začínam 9tt. veru, ide to rýchlo. 😉 Tiež budem mať ešte obavy pred tou kontrolou, predsa toto sú kritické mesiace, ale ako hovoríme POZITÍVNE MYSLENIE 🙂

lujzalota
23. nov 2010

@pikha a kedy idete na utz? v GF sa chodi 3 tyzdne po tom, čo ti dvakrat z krvi vyjde pozitívny test. tak ja idem 9.12. tiez sa uz neviem dockat, kedy uvidim srdiecko (alebo srdiecka?)

aniicka24
23. nov 2010

@lenka.s jej ake kraaaaaaasne babulko a ja sa uz tesim na dalsi tyzden 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lujzalota
23. nov 2010

dnes mi nebolo zle, ale mam neskutocne pnutie v prsiach. no co kazdy den iny stav .... som zvedava co bude cez den....

peony
23. nov 2010

@monilik urcite uzivaj ten duphaston,zachrani ti to tehotenstvo,neublizi.Ja ho tiez beriem a moje 3 sestry tiez ho brali a maju zdrave babätka.

pikha
23. nov 2010

@lujzalota ja som bola minuly tyzden.. na 34DC som mala HCG 1531 a o tyzden ma objednali na sono. Babenko malo 4mm a uz sme videli aj srdiecko 😵 😵 skoro som sa zblaznila 😀 🙂 Bola som uz tehotna 11x a nikdy v zivote som na UTZ nic nevidela.. a teraz, ked som si lihala na lehatko, krvi by sa vo mne nedorezal 🤐 a bolo to nadherne prekvapko 🙂 Moc moc drzim palce na srdiecko (srdiecka) 😵 kolko si mala HCG?
@lenka.s krasne babenko 🙂 a k tym tortam.. takato robota sa chvali sama 😎
@monilik Duphaston je na podporu tehu a urcite ti neublizi 🙂 skor je to taka poistka. Neziaduce ucinky si ani necitaj, lebo to uz by polovica ludstva musela byt mrtva 😀 nic ti to neurobi, neboj.

peony
23. nov 2010

@lenka.s naaadherna fotecka 😀 to je tak kraaasne 🙂 no nemam slov...

tamtamka26
23. nov 2010

och, mne sa tak nič nechce..... ☹ ani len čítať, čo ste popísali.... tak by som si pospala, ale šak som v práci.... celý víkend som sa len motala, upiekli sme síce medovníky, ale to je celá moja aktivita..... 😖 nič som neupratala, žehliť sa chystám už 2 týždne... 🤐 no hrúza....

monilik
23. nov 2010

@peony, @pikha dakujem za odpoved, ste zlate 😉

monilik
23. nov 2010

@pikha juuj, aj ja uz chcem vidiet srdieckoooo 😉

monilik
23. nov 2010

@lenka.s krasna foto 🙂
ja som tam mala len taku minigulicku zatial 😀

zdenush88
23. nov 2010

@ivulik20 veru veru je nas tu kopa... vtedy som nas naratala 30 to bolo pred tyzdnom ale stale citam aj nejake nove "tváre" .... 😉 a tak bude radosti v júli, ked to všetky porodime... 🙂 uz aby to bolo...alebo teda stacil by mi aspon januar 4.mesiac...to by bola paradicka... 😉 ale vsak to bude za chvilu, nie? idu sviatky , tak to pojde rychlo--- 😉

cervena_ciapocka
23. nov 2010

@pikha blahoželám k srdiečku 😵 ja som mala minule na 37DC HCG vyše 9400, a na sono pojdem keď budem 47 DC, juuuj tak si želám aj ja vidieť srdiečko 😅

ivulik20
23. nov 2010

@zdenush88 ale ano, neboj, január je tu coby dup a potom to už pojde z kopca.... Ved aj tak to ide strašne rýchlo🙂 ja už sa neviem dočkať až sa dozvieme čo to bude. najprv som chcela, že nechám sa prekvapiť, ale to ja nedokážem. Mám kamošku, ktorá má 3 deti a ani pri jednom si nenechala povedať pohlavie...má môj obdiv. To by som ja nevydržala 😉

laurelle
23. nov 2010

@adulik23 jeej a ked tu boli tie linky zase som tu chybala 😀 😀 mame este par mesiacov na napravu 😀 😀
@maxiberuska to mi je luto 😖
@lenka.s to je naaadherna fotka dufam ze v piatok aj ja sem hodim taku 😉
@zdenush88 neviem-neviem ci to prejde rychlo mne zostava 239 dni a ked niekomu vidim vo fotoblogu 10 dni alebo tak, tak ma chyta zavist 🤐
@pikha gratulujem k srdiecku 😵 😵
@ivulik20 aj my uz chceme vediet co to bude !! 😀 😀 😀

Fuu dneska som uz po vyse tyzdni v praci isla som az na 9 a ranne nevolnosti som prezila este doma ale o 11 idem na pracovny obed do takej hnusnej restiky (vyberal klient vrr ) a tam to tak pachne ze ma napina aj ked tehu nie som 😀 😀 tak drzte palce 😀 😀 pekny den 😉

pikha
23. nov 2010

@cervena_ciapocka dakujem 🙂 a pri takom HCG tam urcite bude krasne srdiecko aj u vas 🙂
@laurelle dakujem 🙂 a drzim prsty nech pracovny obed dopadne bez nevhodnych spolocenskych excesov 😀
@zdenush88 veru veru, to je fajn ze idu sviatky.. kazdy by mal najradsej tie povestne tri mesiacky rychlo za sebou 🙂 a v predvianocnej atmo to hned pojde lepsie. Inak, sympaticke rohy 😎 😀

zdenush88
23. nov 2010

@ivulik20 fuha tak ako to by som ani ja nevydržala...ja chcem urcite vediet co to bude, lebo uz v brusku sa mu chcem prihovarat jeho ci jej menom.... 🙂 juuuj na to sa tesim, ked uz bude brusko.... 🙂 a idem si aj objednat taky pistroj na počuvanie srdiecka od 12.tt...teda aj srdiecka a aj pohybov.... 🙂

veronkaj
23. nov 2010

ahojte, tak ja sa bohužial k Vám nepridám včera som robila ešte test a nič, žiadna čiarka, čo už, možno nabudúce, pekné tehulkovanie

zdenush88
23. nov 2010

@laurelle ja neviem kolko mi ostava viem len to, ze uz je t o pomaly mesiac co viem ze som tehu.... 😀 😀 ze s ami to zdá ako vcera.... 😀