icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

zdenush88
25. nov 2010

...ehm... taká intímna otázka... môže sa pri tehu používať pri sexe lubrigačný? lebo ako mam tú baktériu odporučili nám sex s prezervatívom a to až tak "nešmíka"...heh... viete mi poradiť?
a ozaj, čo citrusové plody? dnes som zožrala za kýbel mandariniek ale niekto mi raz povedal, že to môže spôsobiť alergiu krpcovi...či to je blbosť?

katren
25. nov 2010

@laurelle ale ved ked ti je zle, je to normal...mne je zatial celkom fajn 😉 Mne ide vacsinou hlavne o nedelu, aby sme mali upratane, inak mi je to uplne jedno 😎

laurelle
25. nov 2010

@zdenush88 ja jem mandarinky na kila ,pomarance a minule som pokukovala po limetke s cukrom a to iste bolo pri Alexovi som jedla ovocie aj citrusy na kila a alergiu na to nema 🙂 ja neviem sex s lubrikacnym sa asi moze ale ked mas tu bakteriu by som to neriskovala 😝

laurelle
25. nov 2010

@katren aj ja chcem aby sme nezili v bordeli ale niekedy to vazne nejde .. moje podarene deti mi vcera chceli pomoct s upratovanim ze spracu riady a rozbili 1 tanierik a Vivi rozbila Vanesse oblubenu salku tak bolo slzave udolie 😀 😀 😀

katren
25. nov 2010

@zdenush88 já si myslim, ze by sa mohol, ale asi by som sa niekde poradila...a s tou alergiou, ja som tiez jedla kivi, pomarance a mandarinky a nic...mala nema ziadnu alergiu 😵

zdenush88
25. nov 2010

@laurelle kurnik ked ja ani neviem co to poriadne mam... lebo vsak naco take nieco vysvetlovat mamicke, že co jej je, hlavne ze jej nasadime X čípkov a mastičiek..

zdenush88
25. nov 2010

@katren zevraj sa to nemoze ked mamicka dojci...takze zatial mozem...na kilá... 🙂 a poradit sa s doktorkou...mno najprv musim zmenit tu moju kravu a potom sa hadam aj bude dat dozvediet co ako.... 😉

katren
25. nov 2010

@zdenush88 uzasny pristup slovenskych lekarov... 🤐

katren
25. nov 2010

@zdenush88 ja som ju chcela tiez zmenit, ze od januara najdem niekoho ineho. Ale nejako sa to zmenilo 😅 Neva, sak spravi len tie prve odbery v 10tt. a do poradne budem chodit inde. Tak ako pri Dominike.....uz ma uvidi len s prepustacou spravou z porodnice 😀

laurelle
25. nov 2010

@zdenush88 vies ked mne aj doktorka nieco vysvetluje tak tomu nerozumiem jej latinskym vyrazom a ked sa velmi snazi tak mi to vysvetli tak ze to pochopm tak ,ze ma uplne vystresuje ,takze beriem lieky co mi da a neriesim dako extra .. proste jej verim je to rodinna znama a je slovenka takze sa snazi daco aj slovensky ale zije tu vyse 20 rokov tak slovensky vie len sporadicky .. treba ju zmenit tu tvoju aby si jej tiez verila 🙂

zdenush88
25. nov 2010

@katren ... nie len úžasný prístup zatrpnutých starých dievok , ktore robia gynekologicky a ich posahanych sestriciek, co by mali radsej rodit kone....
... ja som spoznala uzasneho, mileho a ochotneho doktora, ku ktoremu chcem prestupit... 😉 dufam, ze ten mi uz dá odpovede na vsetky otázky, alebo odpovede aj bez toho aby som sa musela pytat.... 🙂

laurelle
25. nov 2010

@zdenush88 to je super ze si takeho nasla 🙂 moja kamoska rodila na kramaroch u jednej zatrpknutej doktorky a ta ked jej odtiekla plodova voda a mala kontrakcie ju poslala domov ze co ju vlastne ona o polnoci otravuje a to nechcem aby si zazila u tej tvojej 😉

zdenush88
25. nov 2010

@laurelle no to je dolezite, ze jej veris... ako tato moja je odbornicka, keby som mala daky zaazny gynekologicky problem, viem ze by pomohla.....ale ma hrozny pristup - odmerany, chladny, clovek sa jej boji... a ja mam teraz plno otazok, vsak je to pre mna nieco nove, nepoznane ale jej ssa bojim cokolvek opytat... 😒 ale uz len tyzden a tri dni a ideme na sono k dokimu novemu... 🙂 teda dufam, ze novemu, ze ma vezme... 🙂

zdenush88
25. nov 2010

@laurelle
@katren
..... no musím trochu v yužiť aj protekciu ale co uz ...moja svagrina je manazerkou kvality v tej nemocnici a ma ich vsetkych pod palcom... ale tak, preco to nevyuzit? 😀

katren
25. nov 2010

@zdenush88 ja mam gynekologa bratranca, chodila som k nemu na poradne do nemocky. nema svoju ambulanciu, inak by som chodila len k nemu 😉

katren
25. nov 2010

@zdenush88 ved aj ja tak vyuzivam protekcie 😅

laurelle
25. nov 2010

@zdenush88 presne ja keby mam taku moznost tu v uk tak vyuzijem ani nevaham , mame tu dost vplyvnych znamych kvoli praci mojho mm a vlastne aj kvoli mojej ale nie takych co potrebujem teraz 🙂
@katren waw ja by som sa nedokazala len tak vyzliect pred bratrancom ale to je asi o zvyku a o tom s kym mas aky vztah 😉

laurelle
25. nov 2010

dobre baby idem ja do sprsky a vyspat sa do ruzova na poradnu 🙂 drzkajte mi strasne palce zajtra budem to potrebovat a vecer sem mozno hodim moju fazulku ked mi da doky fotecku 😵 😵

katren
25. nov 2010

@laurelle co ti ja viem......myslim, ze mu mozem verit viac ako niekomu inemu a hlavne ako mojej gynde, lebo to je dr. stvorena na ospravedlnenky a tak....hlavne, aby nemusela nic navyse robit ☹

katren
25. nov 2010

@laurelle dobru nocku a drzim palce 🙂

lenja01
25. nov 2010

@danka.k jeej, tak to mas len o den iny termin ako ja 🙂 mne vychadza 24.7 🙂

ivulik20
26. nov 2010

@maxiberuska neviem.Sa nás to pýtajú, ale asi zatial nie. Už každý máme jednu za sebou tak neviem...🙂 priatel aj chce, to viem. Funguje nám to super aj takto, tak uvidíme, i ked pre poriadok asi by sa patrilo...xixi 😉

ivulik20
26. nov 2010

dnes mi je baby moje strašne. Bolí ma v krku, nádchu mám, hlava ma začína bolieť....super, už len toto som potrebovala ☹

maxiberuska
26. nov 2010

@ivulik20 aj my tak nejako, mne sa do toho nechce..

maxiberuska
26. nov 2010

dneska sa chystame do Blavy pozriet vianočne trhy, tak budeme mat vylet🙂

alex2201
26. nov 2010

@maxiberuska ja som bola včera a nič ma nezaujalo nakolko začalo pršať a som sa rozrevala ako malé decko že ja chcem ísť domov,že moknúť nebudem a mm že tehotenské hormóny so mnou lomcujú 😠 všade samé jedlo, stromček si všimnite výzdobu cez deň 🙂 večer nádhera

maxiberuska
26. nov 2010

@alex2201 ved ja ani nechcem nič kupovat, len taku atmosferu trosku vianočnu a vymrznut trocha🙂)

alex2201
26. nov 2010

no to hej, dnes sa už dá ja som poobede vianočne napiekla perníky, pretože sa nejako necítim dobre, tak radšej dopredu 🙂

maxiberuska
26. nov 2010

@alex2201 tak radšej popredu🙂

alex2201
26. nov 2010