Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
@zdenush88 vies ked mne aj doktorka nieco vysvetluje tak tomu nerozumiem jej latinskym vyrazom a ked sa velmi snazi tak mi to vysvetli tak ze to pochopm tak ,ze ma uplne vystresuje ,takze beriem lieky co mi da a neriesim dako extra .. proste jej verim je to rodinna znama a je slovenka takze sa snazi daco aj slovensky ale zije tu vyse 20 rokov tak slovensky vie len sporadicky .. treba ju zmenit tu tvoju aby si jej tiez verila 🙂
@katren ... nie len úžasný prístup zatrpnutých starých dievok , ktore robia gynekologicky a ich posahanych sestriciek, co by mali radsej rodit kone....
... ja som spoznala uzasneho, mileho a ochotneho doktora, ku ktoremu chcem prestupit... 😉 dufam, ze ten mi uz dá odpovede na vsetky otázky, alebo odpovede aj bez toho aby som sa musela pytat.... 🙂
@laurelle no to je dolezite, ze jej veris... ako tato moja je odbornicka, keby som mala daky zaazny gynekologicky problem, viem ze by pomohla.....ale ma hrozny pristup - odmerany, chladny, clovek sa jej boji... a ja mam teraz plno otazok, vsak je to pre mna nieco nove, nepoznane ale jej ssa bojim cokolvek opytat... 😒 ale uz len tyzden a tri dni a ideme na sono k dokimu novemu... 🙂 teda dufam, ze novemu, ze ma vezme... 🙂
@zdenush88 presne ja keby mam taku moznost tu v uk tak vyuzijem ani nevaham , mame tu dost vplyvnych znamych kvoli praci mojho mm a vlastne aj kvoli mojej ale nie takych co potrebujem teraz 🙂
@katren waw ja by som sa nedokazala len tak vyzliect pred bratrancom ale to je asi o zvyku a o tom s kym mas aky vztah 😉
dobre baby idem ja do sprsky a vyspat sa do ruzova na poradnu 🙂 drzkajte mi strasne palce zajtra budem to potrebovat a vecer sem mozno hodim moju fazulku ked mi da doky fotecku 😵 😵
@maxiberuska neviem.Sa nás to pýtajú, ale asi zatial nie. Už každý máme jednu za sebou tak neviem...🙂 priatel aj chce, to viem. Funguje nám to super aj takto, tak uvidíme, i ked pre poriadok asi by sa patrilo...xixi 😉
dnes mi je baby moje strašne. Bolí ma v krku, nádchu mám, hlava ma začína bolieť....super, už len toto som potrebovala ☹
@ivulik20 aj my tak nejako, mne sa do toho nechce..
dneska sa chystame do Blavy pozriet vianočne trhy, tak budeme mat vylet🙂
@maxiberuska ja som bola včera a nič ma nezaujalo nakolko začalo pršať a som sa rozrevala ako malé decko že ja chcem ísť domov,že moknúť nebudem a mm že tehotenské hormóny so mnou lomcujú 😠 všade samé jedlo, stromček si všimnite výzdobu cez deň 🙂 večer nádhera
@alex2201 ved ja ani nechcem nič kupovat, len taku atmosferu trosku vianočnu a vymrznut trocha🙂)
no to hej, dnes sa už dá ja som poobede vianočne napiekla perníky, pretože sa nejako necítim dobre, tak radšej dopredu 🙂
@alex2201 tak radšej popredu🙂

...ehm... taká intímna otázka... môže sa pri tehu používať pri sexe lubrigačný? lebo ako mam tú baktériu odporučili nám sex s prezervatívom a to až tak "nešmíka"...heh... viete mi poradiť?
a ozaj, čo citrusové plody? dnes som zožrala za kýbel mandariniek ale niekto mi raz povedal, že to môže spôsobiť alergiu krpcovi...či to je blbosť?