icon

Termín máme júl 2011

nawal
22. okt 2010

Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵

dd2112
1. dec 2010

@shellynka no to môže ale aj nemusí byt..uvidíš podla hcg a určite ti zopakuje aj sono..vysledok buseš mat asi poobede či nie?

shellynka
1. dec 2010

Ano poobede a piatok opat na sono podla krvi .Dakujem lebo ja uz normalne neviem ze co toto ma znamenat. ☹

anieli_1
1. dec 2010

@shellynka ahoj teraz som si vsimla ze by si mala termin jak ja ja som bola u dr minuly pondelok a videla som tam len taku ciernu smuhu nic viac ale kamoska ked bola tehu takto isto jej to hladal a mu to trvalo ze niekedy sa to tak schova takze to este nemusi nic znamenat.......neboj sa uvidis co bude ked tak si skus urobit znovu test co ti ukaze

anieli_1
1. dec 2010

baby nemate nejaku uspavaciu inekciu na 9 mesacne dieta?????

shellynka
1. dec 2010

Dakujem ale to bolo zle ze videl smuhu ale mimo maternice to ho zaskocilo.

shellynka
1. dec 2010

anieli_1 @ A tvoje 9mesacne babo uz chodi? lebo sup sup trosku von a bude spinkat, teda malo by 🙂 Ci?

anieli_1
1. dec 2010

@shellynka uz nastastie zaspal a sam este nie ale za jednu ruku hej a sam niekedy stuji bez pomoci a co mame take choditko co tlaci sa pred sebou tak s tym ide jak frajer za jednu ruku ale este sa s tym nevie otocit ale kazdy vravi ze asi sa kazdu chvilku pusti sam chodit...........on vsetko robi skorej ako ine deti:Da sak uvidis co bude budem ti drzat palceky aj na nohach🙂

lubenka131
1. dec 2010

@macekova no to moja veru fakt netuším ktorý je tam hrdzavý 🙂

petra53
1. dec 2010

@shellynka držím palce aby to dobre dopadlo... 😉

petra53
1. dec 2010

@ivulik20
@anieli_1
no ja budem piecť, lebo ma to aj baví, pečiem rada a pri malom sa mi veľmi nedá. Tak na sviatky si ho bude varovať moja polovička a ja budem vypekať, aby mali moji mašktrníci a návštevy čo papkať 😉

A ten rodičák poberám aj ja... Ale v momente ako nám vznikne nárok na materskú, rodičovský nám zoberú. Na staršie dieťa budeme dostávať iba tých 20€ - rodinné prídavky 😝 No čo ti poviem, ani to neminieme... 😝 😀 😀 😀 dúfam, že som tie názvy nepoplietla... 😀

petra53
1. dec 2010

@anieli_1 aj moj maly behá od 10mesiacov, veeeľmi je aktívny, ale rozprávať sa mu veľmi nechce... na nočník nesadne... 😠 😀

anieli_1
1. dec 2010

@petra53 a este teda neni schvalene ze to predlzuju na 9 mesiacov a vypocitava sa 60% alebo uz hej?

anieli_1
1. dec 2010

@petra53 no mne maly sedel ked este nemal 5 mesiacov a aj vsetko robi tak skor a dost ludi mi vravi ked ho vidia ze ak sa nahodou nezlakne a nezabrzdi tak asi do konca roka bude chodit...........prvy krat sa mi v postielke postavil ked mal pol roka.......🙂

macekova
1. dec 2010

@katren ...no mne malá tiež nechcela chodiť ...ale po oslave prvého roku ...ako keby pochopila že už je veľká slečna ...tak sa začala púšťať... a teraz jej to už super ide ....to je jedna z vecí čo sa nedajú urýchliť ...tu si naše babuľky diktujú podmienky 😀 😀 ...jeeejda tak to ti toho mužíka závidím ...moj živnostničí ..tak ho mávame málinko doma ... no čo už 😉 😉 .... a aj to je super že máš nablízku niekoho ...to je mama či svokra 😀 ?

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 tak ty si ozaj skoro otehu. fiiha fakt to budete mať perné.tak aj ja kojím,ale ja už len raz denne a v noci. ale tak aj tak sa mi to zdá dosť,lebo ma počas kojenia bolí podbruško,ale chcem to obmedzovať postupne. U teba je to iné,tvoje zlatičko ešte potrebuje cicík

anieli_1
1. dec 2010

@miyya no ja kojim len vecer a rano niekedy v noci cez den moc nechce maximalne ze sa trosku akoby len napije jeho to proste nezasicuje a neviem preco ale strasne ma taha jazva a aj na to ze som v 7tt mam uz dost brusko sak aj s malym som mala len teraz ma to aj tak inak boli..........ale pytala som sa dr a ten vravel ze jazvu mam peknu ze by sa nic nemalo stat.......a teraz je to take ze maly je strasne zivi ja ho volam moja maly satanko:DDDa kolkokrat mi skace po brucho a natahovat sa snim neni to sranda....

miyya
1. dec 2010

@anieli_1 och tak mna jazvy nebolí,ale ja som už dlho od sekcie a tak uvidíš.ale tak nedovol mu skackať po tebe,ale tak takému drobcovi ešte nerozkážeš. ja som mala tiež čerta krpatého v tom období.och to bolo strašné vtedy,ale potom sa skludnil

katren
1. dec 2010

@macekova moj je tiez zivnostnik, ale pracuje s pocitacmi a vie to aj tak, ze nemusi ist ku klientovi..teda ak nieco nie je mechanicky pokazene....je to svokra a super spolu vychadzame 😉 patrim medzi tie stastnejsie, co so svokrou nemaju ziaden problem 😎

petra53
1. dec 2010

@anieli_1 este to myslim neschvalili... ale v tomto nie som si 100%ne istá 🙂

katren
1. dec 2010

@petra53 nie, neschvalili 😒

petra53
1. dec 2010

@katren inak nechcem to zakríknuť, ale aj moja svokra má teraz jedno z tých šťastnejších období... 😀 len aby jej to čo najdlhšie vydržalo... 😵 😵 😵 ale asi aj preto, že sa vidíme max. raz za týžden 😉 😉 😉

petra53
1. dec 2010

ale tak snad to schvália... 😉 inak ja som si zacala platit aj DNP - aby som mala max. materskú, ale hned som aj otehotnela - cize ak porodím o viac ako 5 dni skor, som v p...... 😝 😀

katren
1. dec 2010

@petra53 my sme spolu kazdy den, ved byva hned vedla a odkedy mame malu, kazde rano nam nosi cerstve rozky 😅 takze ja sa na nu nemozem vazne stazovat

babula
1. dec 2010

ahojte tehulky,maminky...
@anieli_1 ja mam tiez takecho divocha doma a nemozem sa vyhnut tomu aby som ho nenosila alebo sa mu menej venovala, uz aspon sam chodi po byte,ale da zabrat a odkedy sme zistili ze cakame druhe ako keby to citil,tak sa na mna stale vesa...

katren
1. dec 2010

@petra53 mna zamestnam mm v posledny mesiac pred materskou v sro a dal mi max. vymeriavaci zaklad, tak nam vychadzala max. materska uz vtedy....ale tak peniazky sa rychlo minu a budem rada, ak sa schvali tych 60% 🙂

anieli_1
1. dec 2010

@miyya aj teba bil?moj strasne kazdeho a bereto ze ha ha sranda a takemu malemu to nevyvtelis ze to nesmies a aj strasne hryzie no mala potvora.......

monilik
1. dec 2010

@aniicka24 jeeej 🙂 to je super, blahozelam 😀
aj ja idem na krv 17.12. a ak bude vsetko OK tak mozno dostanem aj knizku
srdiecko som este nevidela ☹ ked som bola prvykrat tak este nebolo.
dnes som zacala mat taky blby pocit 😒 nepocitujem ziadne priznaky, brusko mam stale rovnake, ziadne zmeny, bojim sa ci je vsetko OK ☹

anieli_1
1. dec 2010

@babula presne tak isto mam pocit aj ja ja sa nemozem ani pohnut od neho je to strasne lebo poriadne nic neurobim toto mam zapate ale stale beham s nim a sem tam odpisem a kedze mame jednoizbak tak aj ked spi radsej ani nedycham len nech spi...........a moj este sam nechodi ale asi za chvilku uz bude.......

katren
1. dec 2010

@monilik hlavne nestresuj...bud v klude a mysli pozitivne 😉
@anieli_1 ani nasa este nechodi...

babula
1. dec 2010

@anieli_1 on uz beha asi mesiac uplne sam ale len doma,vonku este padame,lebo sa ponahla, on sa stale chce jasit a vymyslat, my mame byt tak spraveny,ze do spalne chodim dole po schodoch a to ho nosim na rukach a to ma 12 kg