Termín máme júl 2011
Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
Ano poobede a piatok opat na sono podla krvi .Dakujem lebo ja uz normalne neviem ze co toto ma znamenat. ☹
@shellynka ahoj teraz som si vsimla ze by si mala termin jak ja ja som bola u dr minuly pondelok a videla som tam len taku ciernu smuhu nic viac ale kamoska ked bola tehu takto isto jej to hladal a mu to trvalo ze niekedy sa to tak schova takze to este nemusi nic znamenat.......neboj sa uvidis co bude ked tak si skus urobit znovu test co ti ukaze
baby nemate nejaku uspavaciu inekciu na 9 mesacne dieta?????
Dakujem ale to bolo zle ze videl smuhu ale mimo maternice to ho zaskocilo.
anieli_1 @ A tvoje 9mesacne babo uz chodi? lebo sup sup trosku von a bude spinkat, teda malo by 🙂 Ci?
@shellynka uz nastastie zaspal a sam este nie ale za jednu ruku hej a sam niekedy stuji bez pomoci a co mame take choditko co tlaci sa pred sebou tak s tym ide jak frajer za jednu ruku ale este sa s tym nevie otocit ale kazdy vravi ze asi sa kazdu chvilku pusti sam chodit...........on vsetko robi skorej ako ine deti:Da sak uvidis co bude budem ti drzat palceky aj na nohach🙂
@macekova no to moja veru fakt netuším ktorý je tam hrdzavý 🙂
@ivulik20
@anieli_1
no ja budem piecť, lebo ma to aj baví, pečiem rada a pri malom sa mi veľmi nedá. Tak na sviatky si ho bude varovať moja polovička a ja budem vypekať, aby mali moji mašktrníci a návštevy čo papkať 😉
A ten rodičák poberám aj ja... Ale v momente ako nám vznikne nárok na materskú, rodičovský nám zoberú. Na staršie dieťa budeme dostávať iba tých 20€ - rodinné prídavky 😝 No čo ti poviem, ani to neminieme... 😝 😀 😀 😀 dúfam, že som tie názvy nepoplietla... 😀
@katren ...no mne malá tiež nechcela chodiť ...ale po oslave prvého roku ...ako keby pochopila že už je veľká slečna ...tak sa začala púšťať... a teraz jej to už super ide ....to je jedna z vecí čo sa nedajú urýchliť ...tu si naše babuľky diktujú podmienky 😀 😀 ...jeeejda tak to ti toho mužíka závidím ...moj živnostničí ..tak ho mávame málinko doma ... no čo už 😉 😉 .... a aj to je super že máš nablízku niekoho ...to je mama či svokra 😀 ?
@miyya no ja kojim len vecer a rano niekedy v noci cez den moc nechce maximalne ze sa trosku akoby len napije jeho to proste nezasicuje a neviem preco ale strasne ma taha jazva a aj na to ze som v 7tt mam uz dost brusko sak aj s malym som mala len teraz ma to aj tak inak boli..........ale pytala som sa dr a ten vravel ze jazvu mam peknu ze by sa nic nemalo stat.......a teraz je to take ze maly je strasne zivi ja ho volam moja maly satanko:DDDa kolkokrat mi skace po brucho a natahovat sa snim neni to sranda....
ale tak snad to schvália... 😉 inak ja som si zacala platit aj DNP - aby som mala max. materskú, ale hned som aj otehotnela - cize ak porodím o viac ako 5 dni skor, som v p...... 😝 😀
@aniicka24 jeeej 🙂 to je super, blahozelam 😀
aj ja idem na krv 17.12. a ak bude vsetko OK tak mozno dostanem aj knizku
srdiecko som este nevidela ☹ ked som bola prvykrat tak este nebolo.
dnes som zacala mat taky blby pocit 😒 nepocitujem ziadne priznaky, brusko mam stale rovnake, ziadne zmeny, bojim sa ci je vsetko OK ☹
@babula presne tak isto mam pocit aj ja ja sa nemozem ani pohnut od neho je to strasne lebo poriadne nic neurobim toto mam zapate ale stale beham s nim a sem tam odpisem a kedze mame jednoizbak tak aj ked spi radsej ani nedycham len nech spi...........a moj este sam nechodi ale asi za chvilku uz bude.......

@shellynka no to môže ale aj nemusí byt..uvidíš podla hcg a určite ti zopakuje aj sono..vysledok buseš mat asi poobede či nie?