Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dominini ja som počula, že pri pôrode nemajú byť umelé nechty, v prípade nejakých komplikácii, aby videli či ti nemodrejú nechty
Baby testy mam ok jaka som rada
Ahojte mamicky, aj my mame termin v aprili 🙂 Len od zaciatku mam zrazeninu v maternici a je mrcha pri placente, stale sa zvacsuje, beriem kopec liekov a mam mat kludovy rezim ( to sa pri 2 rocnej slecne neda), som sama kedze manzel pracuje prec, je to narocne, snad to dotiahneme aj my do uspesneho konca 🙂
kolko vam vacsinou trvalo, kym prisli vysledky z prveho screeningu? Mne ich robili pred dvoma tyzdnami ked som bola v 14.tt a zatial vysledky nemam
Baby tak nakoniec som si to rozmyslela lebo aj nechtarka ma odhovorila 🙂 Tak mi len pekne opilnikovala nechtiky a jemne upravila 🙂
Vcera som si kupila svadobne saty..neviem ci som spravila dobre,kedze s tou svadbou je to take,ze sa rozhodneme az po 15.11 na zaklade toho ci sa mi ta placenta upravila alebo nie...Mali vypredaj v svadobnom salone,saty som kupila za zlomok ceny takze sa aj tesim :D kedze to nemozem/nechcem povedat nikomu v okoli lebo by vyzvedali ake som kupila atd, tak to pisem aspon vam

@nivea777 v máji tohto roku som mesiac bola nezametnaná a bola som na úrade práce v ochrannej lehote a pred tým som bola rok u zamestnávatela... 270 dní sa berie v období 2 rokov, cize do toho spadám... a výska je 65% z vymeriavacieho základu? Co keď som 3 mesiace po nastúpení mala nizsiu mzdu, lebo som bola v skúsobnej dobe? to sa spriemeruje s tými ostatnými mesiacmi?