Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Iba ja trpím nespavostou ? Večer zaspím pri telke na 2hodky a potom som do rána hore joooj 😣
@nikolienko nie je nas viac len ja musim lezat po tme lebo ked pes zbada ze som hore zobudi.aj mm
@nikolienko neboj, nie si v tom sama. Ja sice zaspim ale kazdu noc ma zobudi hlad- najem sa, no uz som svieza...niekedy som hore 2 hodiny, niekedy 4 ci viac. Potom v robote padam na hubu. Sa smejeme, ze uz nech sa babo narodi, aby som sa trosku aspon vyspala :D:D:D No neviem, asi cakame nejaku nocne sovicky 🙂🙂🙂
Baby aj vás tak strašne nekonečne moc bolia prsia, to sa nedá vydržať pri prvom ma to tak nebolelo 🙄
Konecne padali skaly zo sdca a mysle...triple testy negativne...konecne sa pokojne vyspim!
@matulindaaa aj mna pri druhom boleli ovela viac
@dancura no moji obaja spali hrozne ako babatka, ten druhy po prichode z porodnice spal po pol hodinach a v noci bol hore kazdu hodinu, takze masaker a nic som si neoddychla. Uvidime ci do tretice to bude lepsie. Ja som bola totiz strasny spachtos, mama stalr vravela,ze ani nevedela ze ma ma doma. Ale tak na mna sa asi nepodali

@nivea777 urobila si super, urcite bude vsetko ok, preto ti to tvoje podvedomie dovolilo. Tesim sa s tebou, svadba je krasna vec.