Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 citala som si o kocikoch vela a na tento pisali ze je dobry lebo nefuka dnu vietor,hlavne na sportovej casti,da sa zapnut vysoko nanoznik.uvidim co povie chlap :D moc drahy nechcem lebo babatku to je jedno ci bude mat kocik za 1000 alebo 400 ale ani taky za 130 nechcem 🙂 taky stred..este ma zaujalo camarelo,babymerc a riko, vyzorovo su skoro rovnake
@nika14121 ako sa vola?
@kormelia11 mal by to byt tento
http://www.kociky-tako.sk/kociky/kombinovane/ko...
@nivea777 dakujem 🙂
Pozrite si skupinu kočíkovo tuna.konikovi...dobre Vam.poradia
Mojmu sa retro podvozky nepacia
My budeme mat casualplay S4, ale uz po jednom dietatku, no v super stave. Novy stoji 800 eur a my ho kupujeme za 200 + vsetky doplnky,vajicko mame. Z vlastnej skusenosti viem,ze hlavne tie co byvame na dedine potrebujeme v prvom rade poriadne kolieska. Prvy kocik som mala s malymi kolieskami a nepresla som skoro nikde,ci uz bol sneh,alebo blato. Druhy sme uz kupovali hlavne podla podvozku.
Baby vy uz kupujete kociky 😊 ? Ja som uvažovala ze po tomto morfologickom sone uz kúpim. Mam vyhliadnuté niečo klasické na hojdanie do tých 9mesiacov a potom kúpim nejaký ľahší športový kocik. Casualplay S 4 sa paci aj mne. Mam radšej 3 kolky aj keď tato ma to koliesko v prejdu zdvojené. Len mm sa to nepáči. Tak hľadám a uvažujem ci ísť do bazarikoveho. Uvidíme veď po novom roku bývajú akcie na starsiu kolekciu pripadne okolo marca.
@nivea777 To je dobrý nápad hádam uz budú aj dáke akcie pripadne prídu aj s nejakými novinkami. Ak bude u nas druhé babo ako moj prvý synátor tak sa aj tak budeme viac nosiť takze pre nas až tak nehrá rolu hlboký kocik. Ale zas učiť babky ako uviazať šatku to si neviem predstaviť 😝😝😁. Ale tieto klasické kociky sa páčia aj mne aj v BA ich ma čoraz viac mamin. Ozaj v blízkosti NR je len ten alladin taký väčší obchod s kočíkmi alebo je aj niekde bližšie ?
Ja budem mat vanicku tu istu ako pri prvom. Mam mutsy transporter a bola som spokojna. Lahka konstrukcia (to ja potrebujem, lebo skladujem kocik v aute). Kolesa dobre aj ked nie su nafuky, nechcela som nafuky. A potm budem zase valco (vat) ako pri prvom. Ale najskor chcem korytkove valco a potom klasicke
@tutu_1 neviem ti povedat.. v Nitre je dost obchodov ale kedze som tehotna nebola tak som ani nezistovala predtym,baby spominali nejake centrumkocikov.. teraz som natrafila na kocikynitra a tam sa to viac oplaca ako v aladdinovi,o 80-100€ rozdiel v kociku ktory chcem..ja som nad satkou neuvazovala ani
ČAAAAUTE baby, ja som vôbec o tejto skupine nevedela ! 🙂 Je tu niektorá, čo ma termín ako ja (zatiaľ 28.4.2017) a je zo Žiliny?
@tutu_1 aky mas vyhlafnuty klasicky?ja by som teraz tiez strasne chcela klasicky ale aby sa dobre hojdal a zatial som taky nenasla
@kormelia11 je to Tako Dalga lift
@marienn55 ahoj 🙂 mam tiez termin 28.04.2017, ale som z Bratislavy 🙂
@nivea777 urcite,kebyze je len taky rozdiel v cene tak si kupim novy. Mala som mat Jane od kamosky,ale chcela za pouzivany kocik 550 eur,to sa nam zdalo strasne vela. To uz ozaj radsej novy. Aj tak rozmyslam ze si dokupim do toho kociara este novu vanicku, aj s nou ma vyjde lacnejsie ako keby som iny kupovala.
@nivea777 pozriem teda tie kočíky Nitra dík 🙂
@kormelia11 vieš čo ono je to jedno hlavne aby bol hojdací a veľká vanička, aby sa babky mohli vyžívať v kočíkovaní :D, to bude hlavne pre ne a pre muža, lebo pochybujem, že on bude viazať
@dejna20 vieš čo pri synovi som mala dydimos indio a to krásne pružilo, ale videla som u kamošky takú obyč elastickú šatku a to mimčo sa tam lepšie usalašilo - aspoň tak sa mi zdalo. Viazanie sa budem musieť naučiť aj ja, lebo tie kolísky mi s klasickou šatkou nešli ale s týmto to vyzerá jednoduchšie. Pozerala som po mam šatkách, hoppediz, také tie klasické, tuším aj storchenwiege má elastické - tú som mala aj neelastickú a bola ok, no na malé mimi asi nie. Inak tá elastická bude dobrá max do pol roka. Mne sa zdalo, že na ťažšie bábo už bude problém s doťahovaním a rezaním na ramenách. Ale tieto vertikálne úväzy nie sú až také ťažké 🙂
@nivea777 krasny
Baby jak sa to pocita na mesiace ? Ked zajtra zacinam 17tt?
@jollinka22 17+6 uz budes v 5 mesiaci

My budeme asi kupovať tento