icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

jollinka22
27. okt 2016

@nivea777 dakujem

nivea777
27. okt 2016
jollinka22
27. okt 2016

@nivea777 jej ty si zlata dikičko 😉

tutu_1
27. okt 2016

@nivea777 neuveríš ale na kociky Nitra som nasla dokonalý kocik 😍 a je do 500 ecok normálne ze neverím musím ho ísť pozrieť naživo a to som sa stresovala ze co ma to vyjde a bum nový kocik a ma všetko co od neho chcem asi ani nepôjdem po tom bazarikovom 😊😊😊

nivea777
27. okt 2016

@tutu_1 posli link.. som zvedava :D mozno sa bude aj mne pacit,aj ked je hlavne aby sa pacil tebe.. ja som taka ze sa mi malo co paci :D

tutu_1
27. okt 2016

@nivea777 tak dokonalý pre mna ☺️pozrela som aj oficiálnu stránku, ten košík pod kočíkom si viem predstaviť aj iný, ale zas to ma až tak nehnevá. Podstatne je ze spĺňa ekostandard a nie je ťažký http://www.kocikynitra.sk/produkt/anex-baby-sport/

nivea777
27. okt 2016

@tutu_1 pekny je..paci sa mi..s vajickom 520..taka este normalna cena..

tutu_1
27. okt 2016

@nivea777 vajce asi kúpim daku maxi cosi, nedám asi origos. Len ho omrknem naživo. Tašku si kúpim asi inú. A nánožník zruším a bude nejaký lepší fusacik. A po novom roku kúpime až naživo bude vyzerať dobre. A to sa ešte da aj otočiť športiak k mamine co je totalka. Presne take som hľadala a do 500 som zatiaľ nic nenašla. Dakujeeeeem 😘😘😘😘

nivea777
27. okt 2016

@tutu_1 som rada,ze som ti dobre poradila. skus ale este vyhladat podla znacky v googli,je mozne ze niekde maju ten kocik lacnejsie tak aby si neprerobila.. ja tiez pozeram len take aby sa dala sportova aj ku mne otocit..nech je uz po novom roku :D

zabka12
27. okt 2016

žienky a nemá niektorá skúsenosť so značkou Maked??? strašne som sa na prvý pohlad zalubila do tohto prevedenia : http://www.makedkociky.sk/material-lan?product_...
len skoro nikde nemaju na vyskusanie, ale uz som ho raz videla nazivo, len v inej farbe a mamicka bola udajne spokojna ;)

tutu_1
27. okt 2016

@nivea777 pokukam kde ho majú a po čom. Veru uz nech je po novom roku 😄😄😄

36evina36
27. okt 2016

@zabka12 mne sa zda ze som ho pozzerala v aladinovy

zabka12
27. okt 2016

@36evina36 tusim tam som ho raz nasla, ale dnes som ho uz na nete nevidela... asi slabo hladam :D neviem preco ale lanove prevedenia ma chytili za srdce aj clasic sa mi paci ako retro.... cena tiez priaznva, len skoro nikde ho nemaju mozno budem cakat do februara ked byva v BA ten veltrh na Inchebe ...

dejna20
27. okt 2016

@farebnymotylik js mam tiez 28.4. A som z ba. Kde budes rodit?

matulindaaa
28. okt 2016

Baby poraďte som chorá ako pes nádcha, škrabe ma v hrdle, mám celé ústa necitlivé vyhodené nič necítim ani chuť. Jazyk samí fľak čo si môžem dať ? Nech ma troška na nohy postaví.... 😝

matulindaaa
28. okt 2016

@nivea777 ďakujem 🙂

scales
28. okt 2016

Baby a co hovoríte na tento kočík?

http://www.bazar.sk/foto/luxusny-kocik-v-3komb-...

farebnymotylik
28. okt 2016

@dejna20 na Antolskej 🙂 a ty?

marienn55
28. okt 2016

@6katka10 a to bude tvoje prvé? ja čakám prvé a zrovna včera som aj začala doma cvičiť jogu a pilates a podobné,t ak som zvedavá aké to bude mať účinky 🙂

dancura
28. okt 2016

Baby, jeeej, tak uz nad kocikmi premyslate? Pre mna to je ako spanielska dedina🙂 Viem, ze chcem nieco take, aby sme mohli aj po skaredych cestach u nas na dedine chodit a hlavne nech je to zdrave pre babatko. To este bude studovania 🙂🙂🙂 A to nevravim o ekoplienkach, obleceni, vybaveni izbicky...no tusim som uz v sklze 🙂🙂🙂

dancura
28. okt 2016

Kocky, este som sa chcela spytat- dnes som 17tt a uz asi 2 tyzdne pocitujem, ze som vobec neni hladna.. Predtym som mavala navaly zravky...aj v noci som sa budila a musela som sa najest. Teraz nic take nemam. A to by som mala zufalo pribrat...stale mam BMI ako podvyziva, nieco vyse 51kg. Mate aj vy nieco podobne?

6katka10
28. okt 2016

@marienn55 nie,už druhé. Takže cvičenia mám dosť pri mojej slečne malej

nivea777
28. okt 2016

@dancura ja som v 19tt a este stale chudnem pritom jem normalne..babatko si vezme co potrebuje a priberat este budeme :D

nivea777
28. okt 2016

@scales pekny kocik..

dancura
28. okt 2016

@nivea777 dakujem🙂 aj ja si vravim- nejem sice vela, ale jem vela ovocia a zeleniny, takze stravu ma babatko dobru🙂
Ja som sa tesila, ze v tehotenstve konecne priberem, kedze sa mi to uz roky nedari...no mozno to este pride a ani sa nenazdam a zrazu budem o 20kg tazsia :D:D:D

nivea777
28. okt 2016

@dancura kolko merias? lebo 51 kg ,to si riadna stihla lan :P zacinam zavidiet

dancura
28. okt 2016

@nivea777 asi 165cm- ved to, ze ja nemam zasoby, ktore by mohlo babatko 'rozpustat'. Vsade pisu, ze zeny s podvahou by idealne mali pribrat okolo 13-19kg....a ja sa snazim, ale ked moj metabolizmus je az moc rychly a este k tomu nemam ani nejake chute, ci pocit zravosti a zasa nasilu do seba nechcem pchat :(

dancura
28. okt 2016

@nivea777 neni co zavidiet..naozaj- ruky ako sparadla, niekedy nakupujem v detskom oddeleni 🙂 No proste zena jak lusk :D:D:D:D

Rozmyslam, ze dnes som zatial zjedla 1,5 chleba s rajcinami a redkovkou, 1cottage cheese, 2 mrkvy, banan a 1/2 pomaranca. Asi chyba bude, ze sa napchavam len ovocim a potom 'normalne' veci, z ktorych by som mohla aj pribrat nejem. Asi pojdem na obed do MCDonaldu 🙂

nivea777
28. okt 2016

@dancura ja mam 173 a momentalne 57,7.. ja sa tesim z kazdeho deka navyse..zacinala som pri 63,5 potom som chudla chudla,zostala som na rizikovom este viac som schudla a isla som 11.10 na poradnu s vahou 58..odvtedy mi to kolise 58,3 58 a tak..