Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
ahojte, ktore uz viete co cakate? 🙂
@farebnymotylik ruzinov, tak to sa nestretneme 😜
@dancura tak ja som mala na zaciatku tehu ledva ledva 47kg. Tak isto to bolo aj pri prvom a kazdy mi tvrdil, ze priberiem max 7-8kg. Do piateho mesiaca som bola ako doska, ziadne brucho,ziadne kilo navyse. Potom to prislo a dost rapidne. Na konci som mala plus 16kg 😉. Takze ja som sa poucila a teraz sa vobec nestresujem, ze som nic nepribrala, lebo viem ze to aj tak pride a vobec sa teda netesim na tie spuchnute slonie nohy 😅
@dancura si presne ako ja 😂 tiez som zacala s "podvizivou" na 50kg a dnes na poradni ze 52,5 kg tak pomalicky to ide ale tiez nevamam zrave jem menej ale casto to striedam ze si dam jedno a za hodinu uz trocha uplne ineho 😁 a v nasom pripade by sme mali pribrat o nieco viac ale ziaden brutus to nie je, nasla som tu jednu stranku a tam si zadas svoje udaje a pekne ti ukazuje aky by mal byt v ktorom tt vahovy prirastok atd. A to s tym oblecenim poznam 😂 detske rifle ci kratase velkosti 146 som minule uz odlozila do inej skrine 😁
Mne je dnes tak zle a to som sa tesila ze som tyzden negrcala
@dancura baby som rada, ze nie som sama, uz som si zacinala mysliet, ze azda robim nieco zle... ale ani ja som zatial nic nepribrala... aj ked nastastie brusko rastie 🙂
@farebnymotylik ja ani brucho este nemam mozno preto ze som pevnejsia 🙂
Nieco nana leze a chlap to neni furt mi tecie z nosa a palia ma oci
Kam ste všetky zmizli?..
Ja tiez doma ale nejsom poverciva. Iba mam sopel, kasel a tak 😁
@nivea777 mne to kazdy z rodiny zakazal pomaly..svokor, mama, babka..nejdem toho roku. Pri minulom tehu som ani na pohreb nebola na cintorine, iba v kostole.
Ja bola na pohrebe babky a vecer som zistila ze som tehotna baby preco by sme namali na cintor
@36evina36 vraj by tehotna chodit nemala, neviem preco. Je to povera, ako ked vidis kominara a musia sa chytit za gombik 🙂
Ja na povery velmi nedam,tak som sa s detmi vybrala na cintorin,este k tomu busom, prišlo mi tak zle,ze som predychavala,aby som cely obed neukazala cestujucim. A ja uz ze su nevolnosti za mnou, figa. A to tocenie hlavy je brutal.
Ja taku poveru nepocula este
Ani ja som taku povery nepočula. Aj pri malo som bola dokonca aj na pohrebe, len som nebola mŕtveho pozrieť.

@dancura ja mam podobny problem, proste nepriberem, musim si davat pozor, aby som neschudla.