icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nika14121
30. okt 2016

Ja chodím na cintorín 1-2 krát týždenne zapáliť sviečku synovcovi ktorý zomrel vo februári ako 7-mesačný...takže neviem čo je pravdy na tejto povere

36evina36
31. okt 2016

Jako fakt uz by stacilo tych rannych nevolnosti

dominini
31. okt 2016

@nika14121 presne, ja si nemyslim ze je nieco zle na tom ked si spomenies na svojich blizskych ...

atenna
31. okt 2016

Jemine mne sa az rozum pozastavuje nad tym co tu zase riesite!Ze sa nesmie na pohreb ci cintorin ked je clovek tehu 😀 😀 nooo mam dost! Si predstavte ze ja som minuly tyzden cely hrob ocinovi umyvala a to som na cintorinoch za posledny tyzden bola aspon 7x.podivne mi ani zle neprislo! Ba v kostole ked som bola na omsi za otca mi prislo zle! Taka povera neni? No za mna radsej do kostola nechodte fakt mi tam bolo zle! A na liptove na dovolenke som sa minuly tyzden riadne povracala. Takze ani tam by som nesla. Najlepsie sediet len doma!! 😀 😀

petuskaa12
31. okt 2016

Tehotná nemôže pozerať na netvorov, chorých, ani chodiť na pohreby. Kopirovane zo stranky 🙂
@atenna nehovorim ze nechodit, ja nejdem tohto roku aj zo svojho presvedcenia, som na rizikovom s dvojickami, po jednom potrate a 4 mesiace som v kuse lezala 🙂 tak nejdem na nase kopcovite cintoriny

36evina36
31. okt 2016

Tusim to tu ostalo zabudnute nic nove

pininka
31. okt 2016

@36evina36 aj ja pozeram,ze nieje velmi ani na co reagovat. Mrzi ma ze niektore komenty su take zvlastne,vysmesne, uz som bola v takej skupine a presne taketo komenty nakoniec rozbili celu skupinu.

36evina36
31. okt 2016

@pininka tak zas myslim ze sa to zas rozbehne skor 20tt a zas sa podelime o vysledky kontroly

dancura
31. okt 2016

Kocky, ja sa uz neviem dockat kopancekov🙂 po veceri vzdy vypucim brucho a cakam, ci to uz pride.A furt len tie creva sa prevaluju🙂🙂🙂

36evina36
31. okt 2016

@dancura jak u mna

nivea777
31. okt 2016

@dancura ja uz citim nieco,ale stale to nie je take vyrazne ze by mi rebro odrazilo :D asi si este musim pockat na poriadne kopance

dominini
31. okt 2016

Baby, aj vas sa ta zmena casu nejako dotkla?? Lebo ja som ako vymenena otapena neskutocne ... Tak v sobotu som spala 9 hodin a v nedelu ma odpalilo o 9 vecer, spala som 8 a pol hodiny a este poobede som si musela pospat na 2 a pol hodiny ... A ako mi bolo dobre cely tyzden mi stacilo 6 hodin a som fungovala ako nikdy predtym .. ach

pininka
31. okt 2016

@dominini ja som spala cely vikend s malym aj na obed a dnes nie a uz meliem z posledneho.

pininka
31. okt 2016

@36evina36 hlavne sa to rozbehne ked uz budeme vsetky na materskej.

dominini
31. okt 2016

@pininka ja som praveze vladala super vela som porobila a spavat som chodila o polnoci o pol 2 a naozaj mi stacilo par hodin spanku na to aby som si mohla uzit nasledujuci den naplno .. a teraz KO hned zrana 😀

36evina36
1. nov 2016

Baby ja kazdy den zaspim max o pol desiatej a rano o siestej som hore a medzi tym v noci.sa hadzem

36evina36
1. nov 2016

Dnes sa mi snivalo ze som rodila a mala som dievcatko svokre sme zatajili ze som rodila a chceli sme ich prekvapit ze prideme na navstevu traja .Asi prestanem vecerat taketo blbiny aby sa mi sa snivali 🙂

nivea777
1. nov 2016

@36evina36 tuto noc som od 2 do 4 nemohla spat..zaspala som bolo asi 23 a od 6 som hore lebo susedia sa hadali.. sused krical na susedu " daj mi heslo od mojho facebooku"

36evina36
1. nov 2016

@nivea777 pekne tak to ma este nenapadlo aby som pytala v noci heslo moje od niekoho ineho 😀

nivea777
1. nov 2016

@36evina36 no naplanovali si to nastastie po skonceni nocneho kludu 6:13 zacal kricat sused :D ja pocuvam co mi sibe a nesibalo. tak dobre sa mi spalo :(

36evina36
1. nov 2016

@nivea777 to mi je luto to tak byva ze ked najlepsie zaspis zobudia ta mne okolo bytu kazde rano chodi take zametacia auto strasne huci byvam na prizemi tak kazdy den o 4:15 ide auticko cca 20 minut reve pod oknami

nivea777
1. nov 2016

@36evina36 ja by som sa na prizemi bala aj zaspat..hlavne v lete ked rada spim pri otvorenom okne

36evina36
1. nov 2016

@nivea777 je to take vyvysene v pohode

pininka
1. nov 2016

@nivea777 hehe,to je dobre, inak ani moj muz nevie svoje heslo na fb.

36evina36
1. nov 2016

@pininka no ja neviem mojho a moj netusi moje heslo

nivea777
1. nov 2016

@pininka toto mi skor prislo tak ze ona mu ho zmenila lebo asi ziarli.. mna by chlap zabil keby mu to spravim :D

tutu_1
1. nov 2016

Pozerám co nové ste popísali, my sme boli u svokry. Nemala som čas na nic. V sobotu sme prišli vybalili veci, zvítali sa, dohodli sa na strihanie potom neskorý obed o 17:00😄 potom som si trochu oddýchla a šli sme von s kamarátmi a prišli sme večer o pól dvanástej 😁😁😁 To mi ešte svokra stihla povedať ze by som mohla navarit na další deň. Veď preco nie. Ja som ráno položila polievku na sporák, muž sa pustil krkovičku marinovat. Tak nám bolo dobre. Este nas navštívila švagriná a pekne nas prekvapila. Doniesla mi tehu veci a veci pre bábätko 😍😍😍. A včera sme boli pozrieť po obchodoch a povybavovat veci a sup domov. Muž kúpil fazuľke takú krásnu osusku 😘. Inak kocik som mu ukázala páčil sa mu ale mi ho ofrflal ze sa vyrába v Poľsku 😳. Ale aj tak ho chcem vidieť naživo.

nivea777
1. nov 2016

@tutu_1 mne moj kocik ofrflal lebo ze je drahy :D

tutu_1
1. nov 2016

@nivea777 moj pôvodný gesslein f3 ofrflal rovnako lebo športový v Nemecku stojí do cca 600 € a to sa mu nepáči 😒. Ono asi ma aj pravdu golfky nám asi posunie švagriná lebo ma dvoje a jedny nepoužíva a tu po dedine zas asi nebudem ktovieako kočíkovať a po našom dvore tiez nie 😄 a zas ak pôjdem niekam busom vezmem skôr golfky. Tak jedine co využije on a babky a ja dúfam ze na spinkanie na dvore bude hlboký kocik.

piussi
1. nov 2016

Baby co kopance? Uz citite? Ja cakaaaam ale zatial nic...