Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Jako fakt uz by stacilo tych rannych nevolnosti
Jemine mne sa az rozum pozastavuje nad tym co tu zase riesite!Ze sa nesmie na pohreb ci cintorin ked je clovek tehu 😀 😀 nooo mam dost! Si predstavte ze ja som minuly tyzden cely hrob ocinovi umyvala a to som na cintorinoch za posledny tyzden bola aspon 7x.podivne mi ani zle neprislo! Ba v kostole ked som bola na omsi za otca mi prislo zle! Taka povera neni? No za mna radsej do kostola nechodte fakt mi tam bolo zle! A na liptove na dovolenke som sa minuly tyzden riadne povracala. Takze ani tam by som nesla. Najlepsie sediet len doma!! 😀 😀
Tehotná nemôže pozerať na netvorov, chorých, ani chodiť na pohreby. Kopirovane zo stranky 🙂
@atenna nehovorim ze nechodit, ja nejdem tohto roku aj zo svojho presvedcenia, som na rizikovom s dvojickami, po jednom potrate a 4 mesiace som v kuse lezala 🙂 tak nejdem na nase kopcovite cintoriny
Tusim to tu ostalo zabudnute nic nove
Kocky, ja sa uz neviem dockat kopancekov🙂 po veceri vzdy vypucim brucho a cakam, ci to uz pride.A furt len tie creva sa prevaluju🙂🙂🙂
Baby, aj vas sa ta zmena casu nejako dotkla?? Lebo ja som ako vymenena otapena neskutocne ... Tak v sobotu som spala 9 hodin a v nedelu ma odpalilo o 9 vecer, spala som 8 a pol hodiny a este poobede som si musela pospat na 2 a pol hodiny ... A ako mi bolo dobre cely tyzden mi stacilo 6 hodin a som fungovala ako nikdy predtym .. ach
Baby ja kazdy den zaspim max o pol desiatej a rano o siestej som hore a medzi tym v noci.sa hadzem
Dnes sa mi snivalo ze som rodila a mala som dievcatko svokre sme zatajili ze som rodila a chceli sme ich prekvapit ze prideme na navstevu traja .Asi prestanem vecerat taketo blbiny aby sa mi sa snivali 🙂
Pozerám co nové ste popísali, my sme boli u svokry. Nemala som čas na nic. V sobotu sme prišli vybalili veci, zvítali sa, dohodli sa na strihanie potom neskorý obed o 17:00😄 potom som si trochu oddýchla a šli sme von s kamarátmi a prišli sme večer o pól dvanástej 😁😁😁 To mi ešte svokra stihla povedať ze by som mohla navarit na další deň. Veď preco nie. Ja som ráno položila polievku na sporák, muž sa pustil krkovičku marinovat. Tak nám bolo dobre. Este nas navštívila švagriná a pekne nas prekvapila. Doniesla mi tehu veci a veci pre bábätko 😍😍😍. A včera sme boli pozrieť po obchodoch a povybavovat veci a sup domov. Muž kúpil fazuľke takú krásnu osusku 😘. Inak kocik som mu ukázala páčil sa mu ale mi ho ofrflal ze sa vyrába v Poľsku 😳. Ale aj tak ho chcem vidieť naživo.
@nivea777 moj pôvodný gesslein f3 ofrflal rovnako lebo športový v Nemecku stojí do cca 600 € a to sa mu nepáči 😒. Ono asi ma aj pravdu golfky nám asi posunie švagriná lebo ma dvoje a jedny nepoužíva a tu po dedine zas asi nebudem ktovieako kočíkovať a po našom dvore tiez nie 😄 a zas ak pôjdem niekam busom vezmem skôr golfky. Tak jedine co využije on a babky a ja dúfam ze na spinkanie na dvore bude hlboký kocik.
Baby co kopance? Uz citite? Ja cakaaaam ale zatial nic...

Ja chodím na cintorín 1-2 krát týždenne zapáliť sviečku synovcovi ktorý zomrel vo februári ako 7-mesačný...takže neviem čo je pravdy na tejto povere