Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka ja som sa tiez vcera vazila a 2kg uz hore, akoze som aj rada ale vidiet na vahe to narastajuce ciselko... Hlavne mimco nech ma co potrebuje 😃😆
@tutu_1 aj moj bol noseny a v roku sa vedel sam pohrat aj 30minut. Okrem mna a muza ho nikto druhy nenosil a prezil bez ujmy aj u mamy aj u sestry. Kocik zacal mat rad az ked sedel. Dovtedy ho nchcel ani citit (hlboky). Tiez mal asi pol roka reflux.
Teraz uz chodi do skolky od septemrbs s vobec mi nerobil zisdne hysaky, prsveze je samostatnejsi ako kopec kocikarov
Zjedla som obed uvidime ci vydrzi vo mne
Aa konecne som aj ja pribrala 0,5kg 🙂 ale stve ma ze uz treti den mam hnedy vytok , dva dni take fakt slabe len na papieri ale dnes silno na nohavickach :-/ dufam ze nic zle zajtra idem k doktorovi
@pininka aha jasne uz rozumiem. Vies co u nas fakt neboli takéto problémy. Ohradku sme ani nemali maly sa zvykol hrať pri mne. Napr. keď som varila mal v kuchyni deku a na nej sa hral, alebo raboval sufliky, lebo tam boli najlepšie hračky 😆. Ale to co popisuješ vidím u jednej zo svagrin. Ta ma malého tak naučeného ze keď ide spať musia ísť spolu a musi ho držať za ruku, lebo on nezaspi. Dlho nosený nebol lebo majú dvoch a su krátko po sebe. Takze keď zistila ze je tehu uz nenosila, ale aspoň na kolena ho brávala. Ani s babkou nevedel dlho zostať sam. Neviem čím to je. Ten moj je zas samostatný až moc niekedy. Myslela som si, ze aspoň v škôlke vyroni slzu, ale on nie. Vždy sa tešil, ze sa môže pohrať. Dokonca niekedy sa mu nechcelo ísť domov ak tam bol ešte nejaký jeho dobrý kamarát 😅 . Každopádne úplne súhlasím ze mama zo seba nemoze robiť otroka. Nikdy by nemala ísť proti sebe, lebo len spokojná mama ma spokojne deti 😌 Tak som to počula od kamarátky a u nas to sedí 😊
@dejna20 U nas to bolo zdá sa rovnako. A to si pamätám ze niektoré deti museli maminy ťahať nasilu do škôlky a detičky riadne kričali. Ci boli kocikovane alebo satkovane neviem, nepýtala som sa, ale v duchu som dakovals ze nemusím riešiť pred prácou takéto starosti 😅
Inak pozerám ze sa pomaličky prehupujeme do polovice tehotenstva 😍😍😍. Nas čaká poradňa budúci týžden + plánujem morfologicky utz. To pôjde aj mm doteraz mu to nevychádzalo. Samé sluzobky, ale teraz som nakazala ze musi a hotovo sluzobka nesluzobka 😛 Plánujete aj nejaký predporodny kurz ??
Ja idem az 16 na poradnu to sa este nacakam
@tutu_1 vobec nie. Praveze nappak, on robi vagi po cisari a este mi aj vravel, ze to mozme skusit. Ja som k tomu ale neni zatial moc naklonena, tak som mu povedala, ze ja chcem radsej cisarsky. Tak povedal, ze samozrejme mi nejaky dovod najde ak budem chciet.
Ja chodim hned sj k porodnikovi ktoreho si zazmluvnim.
Dnes zijem zo vzduchu aj vodu vyvracam,

@36evina36 ja som rano vstala v pohode,ale potom uz to nejako zblblo, esteze som v robote uz len na tri hodiny. Dnes som sa vazila,tak konecne dve kila naviac,nieze by mi chybali,to vobec,ale nato ako mi uz brucho narastlo je to este maly prirastok.