icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
2. nov 2016

@36evina36 ja som rano vstala v pohode,ale potom uz to nejako zblblo, esteze som v robote uz len na tri hodiny. Dnes som sa vazila,tak konecne dve kila naviac,nieze by mi chybali,to vobec,ale nato ako mi uz brucho narastlo je to este maly prirastok.

nikolienko
2. nov 2016

@pininka ja som sa tiez vcera vazila a 2kg uz hore, akoze som aj rada ale vidiet na vahe to narastajuce ciselko... Hlavne mimco nech ma co potrebuje 😃😆

dejna20
2. nov 2016

@tutu_1 aj moj bol noseny a v roku sa vedel sam pohrat aj 30minut. Okrem mna a muza ho nikto druhy nenosil a prezil bez ujmy aj u mamy aj u sestry. Kocik zacal mat rad az ked sedel. Dovtedy ho nchcel ani citit (hlboky). Tiez mal asi pol roka reflux.
Teraz uz chodi do skolky od septemrbs s vobec mi nerobil zisdne hysaky, prsveze je samostatnejsi ako kopec kocikarov

36evina36
2. nov 2016

Zjedla som obed uvidime ci vydrzi vo mne

jakales
2. nov 2016

Aa konecne som aj ja pribrala 0,5kg 🙂 ale stve ma ze uz treti den mam hnedy vytok , dva dni take fakt slabe len na papieri ale dnes silno na nohavickach :-/ dufam ze nic zle zajtra idem k doktorovi

nivea777
2. nov 2016

@jakales nemusi to byt nic zle ale ja byt tebou idem na pohotovost hned teraz.. ja som si nasla hnedy vytok a hned som letela k lekarovi

jakales
2. nov 2016

@nivea777 zajtra mam ist do poradne, ale ak to neprestane asi zbehnem

nika14121
2. nov 2016

@jakales netreba sa hneď stresovať...ja som mala výtok asi pred 3 týždňami a pýtala som sa doktora že čo to môže byť a nakoniec sme prišli nato že v tom období som mala mať menštruáciu...takže to bol len taký poplach

nivea777
2. nov 2016

@nika14121 ja som mala hnede a vobec to nebolo dobre.. preto som napisala ze nemusi to byt nic ale radsej by som isla na pohotovost..po tej skusenosti co mam..keby vtedy nejdem,tak s velkou pravdepodobnostou uz nie som tehotna

tutu_1
2. nov 2016

@pininka aha jasne uz rozumiem. Vies co u nas fakt neboli takéto problémy. Ohradku sme ani nemali maly sa zvykol hrať pri mne. Napr. keď som varila mal v kuchyni deku a na nej sa hral, alebo raboval sufliky, lebo tam boli najlepšie hračky 😆. Ale to co popisuješ vidím u jednej zo svagrin. Ta ma malého tak naučeného ze keď ide spať musia ísť spolu a musi ho držať za ruku, lebo on nezaspi. Dlho nosený nebol lebo majú dvoch a su krátko po sebe. Takze keď zistila ze je tehu uz nenosila, ale aspoň na kolena ho brávala. Ani s babkou nevedel dlho zostať sam. Neviem čím to je. Ten moj je zas samostatný až moc niekedy. Myslela som si, ze aspoň v škôlke vyroni slzu, ale on nie. Vždy sa tešil, ze sa môže pohrať. Dokonca niekedy sa mu nechcelo ísť domov ak tam bol ešte nejaký jeho dobrý kamarát 😅 . Každopádne úplne súhlasím ze mama zo seba nemoze robiť otroka. Nikdy by nemala ísť proti sebe, lebo len spokojná mama ma spokojne deti 😌 Tak som to počula od kamarátky a u nas to sedí 😊

kata9
2. nov 2016

@piussi ja tiez este nic a to som druhorodicka.Prve som citila od 16tt. Hadam to je ok.

tutu_1
2. nov 2016

@dejna20 U nas to bolo zdá sa rovnako. A to si pamätám ze niektoré deti museli maminy ťahať nasilu do škôlky a detičky riadne kričali. Ci boli kocikovane alebo satkovane neviem, nepýtala som sa, ale v duchu som dakovals ze nemusím riešiť pred prácou takéto starosti 😅

Inak pozerám ze sa pomaličky prehupujeme do polovice tehotenstva 😍😍😍. Nas čaká poradňa budúci týžden + plánujem morfologicky utz. To pôjde aj mm doteraz mu to nevychádzalo. Samé sluzobky, ale teraz som nakazala ze musi a hotovo sluzobka nesluzobka 😛 Plánujete aj nejaký predporodny kurz ??

pininka
2. nov 2016

@tutu_1 ja som chcela chodit aj na tehu cvicenie a dajako nic neviem najst. Na nete mi vyhodilo len tehu jogu,ale je to skor zamerane na pripravu na normalny porod a kedze ja zas cisarak tak neviem.

tutu_1
2. nov 2016

@pininka a tehu plávanie ? U nas sme uz všetci zdravotne ok len so synom idem v decembri na krv ci uz je v poriadku a potom by som šla asi na to plávanie. Jogu a iné cvičenie si neviem predstaviť 😄 ja som dosť nemotorna na takéto veci.

dejna20
2. nov 2016

@pininka to fakt? Ja chcem ist na grvidjogu lebo som cvicila obyc jogu ale toez sekcia

tutu_1
2. nov 2016

@pininka ,
@dejna20
Baby a to vam uz dr dopredu povedal ze sekcia 😳 ? OMG sa bojím teraz ze co povie mne. Musím sa jej o týžden opýtať co a ako.

nivea777
2. nov 2016

@tutu_1 ja som chcela ist na kurz,dychania a tak..ale pri sekcii mi to bude asi na nic.. a kurz cisto o babatkach a starostlivosti som nenasla.. len taky kde je predporodna priprava+ starostlivost o babo..snad mu neublizim :D

tutu_1
2. nov 2016

@nivea777 Isto mu neublížiš ono v nemocnici by ti pri najhoršom mali poradiť sestričky ☺️, ale myslim ze každá mamina sa do toho dostane aj bezzubí nich 😘

36evina36
2. nov 2016

Ja idem az 16 na poradnu to sa este nacakam

dejna20
2. nov 2016

@tutu_1 vobec nie. Praveze nappak, on robi vagi po cisari a este mi aj vravel, ze to mozme skusit. Ja som k tomu ale neni zatial moc naklonena, tak som mu povedala, ze ja chcem radsej cisarsky. Tak povedal, ze samozrejme mi nejaky dovod najde ak budem chciet.
Ja chodim hned sj k porodnikovi ktoreho si zazmluvnim.

tutu_1
2. nov 2016

@dejna20 neprezradíš meno dr 😇😇😇, a chodí aj k pôrodom ? A ešte ci zapadá do bratislavského, nitrianskeho kraja ? 😁😁😁 inak to je super praktické ze robí poradne aj k pôrodom chodí. Aj ja chcem 😁

tutu_1
2. nov 2016

@36evina36 jejda to verím ani ja sa neviem dočkať tejto 😁

nivea777
2. nov 2016

@tutu_1 aj ja mam takeho gyn.. ze jeden den v tyzdni robi ambulanciu a inak je porodnik.. ordinaciu ma priamo v nemocnici..keby idem aj mimo jeho ordinacnych tak ma vysetri niekto z jeho kolegov,tak ani nevadi ze robi len 1 den ambulancie

tutu_1
2. nov 2016

@nivea777 tak to je super keď ide mamina rodiť nemusi ísť k úplne neznámemu človeku 😙

nivea777
2. nov 2016

@tutu_1 u nas to funguje ale tak,ze ked si ho aj zazmluvnim,tak ma odrodi ten co bude mat sluzbu..takze nemam to iste

36evina36
2. nov 2016

Dnes zijem zo vzduchu aj vodu vyvracam,

nivea777
2. nov 2016

@36evina36 nemas torecan? daj si polovicku,pomoze to..

36evina36
2. nov 2016

@nivea777 mam neake tabletky od dr a vyvracala som aj tu 🙂

36evina36
2. nov 2016

@nivea777 tak som sa dala na susienky 🙂

nivea777
2. nov 2016

@36evina36 hento su cipky,torecan... ja som si ich lamala na polku a tak davala ked mi bolo najhorsie..ale to len 2x som si dala tusim