Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@farebnymotylik my sme tiez objednany k Holanovi...24.11 uz sa neviem dockat🙂 s manzelom mozes ist
Prave teraz som si yslela ze budem radsej chciet dievca , ten moj chlap musi kukat kazdy druhy šport , ked budeme mat chalana si budem musiet kupit vlastny televízor vsak mi nedaju ani ovladac
Pes mi zere pecenu tekvicu a mm varene parky nechce mam psa vegetariana
Baby moje hormony sa vcera zblaznili chlap chodi s kamosom na pivo cca kazdy druhy piatok tak na 2-3hodky vcera sa ma pyta ci ho pustim ako vzdy aked odisiel normalne som sa rozplakala
Ja som tiez zacala fnukat za vsetko : )
@vegalogic dakujem, upokojili ste ma 🙂 napis prosim ta, ako to prebiehalo 🙂
@dancura dakujem uz sa velmi tesim 🙂 a som velmi zvedava, ako to bude prebiehat 🙂
snivalo sa mi,ze som porodila syna Miska.. chlapovi som len poslala sms ze ma syna :D
Ahojte🙂 ja mam termin na konci marca ale rada zavítam aj sem 🙂 Monika
@moncici7777 ahoj

@farebnymotylik ahoj,ja mam u neho termin 5.12.pocula som na neho len chvalu a ma aj dobre hodnotenie v ramci ProCaru.Ak sa chces k nemu objednat,treba co najskor. 🙂Da sa objednat cez mail.Ja chcem ist s dcerou,lebo je strasne zvedava na babatko v brusku a nenapisala mi sestricka,ze nemoze.Dokonca mi dala termin na poovefe na16. 😉 Tak snad moze 😉