Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@moncici7777 ja zatial nefotim,iba krutim pred zrkadielkom 😀 😀 😀 neviem ci to tu uz bolo spomenute,ale co vsetko treba do nemocnice,ja uz vsetko zabudla,su to roky 😀
@nivea777mne jedno..muž chcel radšej syna
@dominini niekde som tu dávala na koňovi k sonografickej diagnostike oficiálne stanovisko lekárov. V zasade sa hovorilo o tom, ze by sa to zo sonom nemalo prehánať nakoľko dlhšie vyšetrenie pri niektorých prístrojoch spôsobuje prehrievanie tkanív viac ako by bolo vhodne. Moderne prístroje tieto parametre údajne sledujú. Krátke sono do 2 min nevadí resp. ma minimalne účinky. Keď to nájdem dám ti link 😉
My sme zatiaľ absolvovali len to co bolo nutne, jedno sono som odmietla, ale k Slezakovi na morfologicky chcem ísť kvôli nespoľahlivosti testov z krvi.
@nivea777 ta predajňa je veľká to neprehliadnes. Ak pôjdeš smerom od mlynov po pravej strane tak zbadas výklad kde su samé kociky. Vnútri som nebola ale predajňa vyzerá veľká. Je to skoro pri UP. 😊
@moncici7777 Kocik je pekný, hlavne ta farba sa mi paci. Ja mozem tieto jemne pastelovo odtiene. A bruško uz mam. Vraj pri druhom vyskočí skôr a u nas to zdá sa plati 😊
@fatimuska Gratulujem ku chlapčekovi 😘😘😘
@moncici7777 ja som tiež pozerala tento kočík, pekny je.
dnes prve kopance !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! neskutocne a neuveritelne !!! stihla som ich aj natocit na video, je to krasne vidno ako mi nadvihne brucho na jednom mieste juuuuuuuj
kolke uz vieme pohlavie? 🙂 ja teda len na 90%, ale zatial to teda vyzera na chlapca 😉 Lekar povedal, ze si necha malu rezervu, ale zdalo sa mi to celkom jednoznacne...tak snad po dvoch babach predsa chlapec ???!!! Uvidime...
@kvetakinderko super,my cakame opacny vysledok, tak uvidime,ci sa ten prvy 3D nemylil

@moncici7777 no pojdem kuk..snad to tam najdem...polygon nie je az taky velky :D ja som chcela kupovat z kocikynitra ... tam mali celkom dobre ceny