Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Casualplay S4, som pozerala testy odbornikov a skoncil na druhom mieste. Navyse ma skladny spodok,co nam treba. Budeme ho mat za 190, co je super cena, muz ho bol uz pozriet a je v pohode.
Inak teraz som dohovorila s dulou, a tak potichúčky sa teším. Budem musieť naplánovať cestu do TN. Juchuuuu 😍 dúfam ze si s ňou sadnem. Uz vidím ako môjmu mužovi padne kameň zo srdca ze nebude musieť byt pri pôrode 😁
@dejna20 a co máš vyhliadnuté ? Ja som mala pri prvom quinny speedi sx a bola som max spokojná. Ale teraz s nimi končia asi a nepáči sa mi ze ich robia iba čierne a hnedé.
Vies ze v Cr je možné rodiť spinalom a tatino je pri pôrode resp. pri sekcii a hneď dostane bábätko na ruky ? Mne sa to veľmi paci, ale moj muž by ani to nerozdýchal 😁😁😁
@tutu_1 Ja este nemam kocik vybraty, ale paci sa mi nieco na sposob retro kocikov- najviac sa mi lubia nepohyblive kolieska. Znama mala s tymi otacajucimi a poviem vam mne to dost vadilo lebo nabehla som na nejaky kamienok a hned sa koliecka otocili inym smerom, a je aj tazsie udrzat ho aby isiel rovno a tie kolieska aby sa netocili ... Ale zase je tazsie skladatelny, a ja som z dediny do mesta budeme cestovat auto alebo autobusom tak by som potrebovala nieco co sa lahko zlozi, nezaberie vela miesta a je lahucky ... Dost poziadaviek 😀
Ja kocik priblizne vybraty ale urcite po novom roku prebehnem este bazar ci tam nebude nieco pekne
Baby ktora ste boli v 20tt na ultrazvuku co vsetko bude merat kolko to bude asi trvat
@dejna20 valco som videla v sobotu pri nákupoch a mužovi sa pozdával musím kuknúť. Ja ale pozerám veľa kočíkov 😄
@dominini to je v pohode ja som dlho zvažovala inglesinu magnum, z tých klasickejsich kočíkov. No paci sa mi aj Peg perego lebo nie su až take tažké. Ja sa vôbec neviem rozhodnúť 😅
@36evina36 ja by som kúpila aj teraz ale muž tiez hovorí ze stačí aj po novom roku. Inak to zaujíma aj mna co bude na utz. Nas to čaká začiatkom decembra a vyzerá to na rodinnú udalosť. Asi pôjde aj nas drobec aj moja mama a muž samozrejme 😊
@dominini ja som vyberala kocik hlavne podla vahy a skladnosti. Vtedy som aj mensi kufor mala na aute.
Byvame v byte ale ten byt je v rodinom dome a hned ako otvorim dvere ma caka 13schodov.parkovanie ale mam pred domom. Tsk kocik vzdy skladam do auta, vela jazdim aj a babo som vynasala len vo vanicke hore tymi schodami. Ale som v meste v novej casti. Chodniky su tu ok tak ja som nejsky tsnkodrom nepotrebovals ani sa mi nepaci.
Takze kocik si treba asi vybrat podla toho ako byvas, kde ho budes skladovat, ako cssto chodis autom, velkost kufrs a tak.
Nasi budu mat polroka v oktobri. V novembri cize na zimu pojdu tsk ci tak do sportaka. Takze velkost vanicky by ma nejak nazaujimala. Hlavne je mat dobry sportak.
A kolesa bez aretacie by ta skoro omrzelei
@36evina36 no co si ja pamatam. Tak pozeral v hlavicke mozgove komory, ci su 4? A ci tam neni voda. Pery-ci nema razstep, prsty na rukach nohach ci je 5. Do bruska ci su vsetky organy, oblicky sa kontroluju. Mocovy mechur ci sa plni s vyprazdnuje, srdce samozrejme, chrbatik-razstep. Ci su vsetky orgsny uz v brusnej dutine, pohlvie.
Juj, kocky. Este, ze vas vidim ako mate uz vsetko vybrate....musim sa aj ja dokopat pozerat nejake vecicky.Asppon ma prosku popozeniete🙂 Kocik by som chcela taky, ze by sa aj na lesne cesty hodil...mame radi prirodu a aspon po takych lahsich cestickach by sme chceli kocikovat.Tak neviem,ci takyaj vyrabaju🙂
@tutu_1 hihi....ja som rovnaka;)Morfologicky ult nas caka za 2 tyzdne.Naposlednej kontrole som bola pred 3tyzdnami...tak som nevydrzala a kupila som angelsound, nech mam trosku pokoj v dusi. Zvycajne si ho kocky kupuju uz od 12tt.Som si vravela, ze to dam aj bez neho, no akosi nevydalo🙂Kupovala som v 19tt

@36evina36 aj ja zháňam take malé salocky na kávu. Som veľký kávičkár ale teraz pijem len instantnú meltu 😁. Vidis to je dobrý nápad pokutovať skôr take praktické darčeky. Aj mama aj svokra sa sťažujú ze nikdy nemajú dozy. Vždy nabalia jedlo a nic sa im nevráti. Tak im pozriem niečo co si poznajú. Švagrinej niečo hádam vymyslím. Deťom asi tiez len nejaké drobnosti. Tiez nemám na veľké dary. Prihlásila som sa na predporodny kurz a to bolo dosť peňazí naraz a ešte chcem psom kupit granule a to bude tiez okolo stovky.
Zavináče ? Tehu chute sa ozývajú 😁???
@dominini ani nie ale ďakujem 😊
Dievčatá uz mate vybratý kocik ? Ja sa stále neviem rozhodnúť ci nový, ci z bazarika.