Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dejna20 ja som mala taky pruteny kos,na deku som davala az jak sa uz prevalovali,predsa ked som isla napr vybrat pradlo tak radsej v postielke, resp v koliske,ale tak este je cas,uvidime ake bude. Ti dvaja boli akcni,stredni uz na 5 mesiacov stvornozkoval,takze postielka bola urcite zachrana, nastastie chcel v nej byt.
Dnes som si kupila kojenecky vankus,zas mali akciu v kauflande. Sa tesim.
@pininka aj ja som si kupila asi pred tyzdnom, takto dopadol 😀 na 5sekund sa vzdialim a uz mi ho konfiskuju
@nikolienko jej tento som skoro kupila v Kauflande 🙂 ale nakoniec som si povedala ze ešte chvíľku vydržím a teraz ľutujem ze som ho nevzala 😅
@nikolienko hehe,no presne ten mam.
@nikolienko jake ocicka vsak teda on ho len vyskusa
Zahrieva pre panicku ❤️
@nikolienko asi poviem mužovi ze v piatok ideme do Kauflandu 😂😂😂 chudák iste sa poteší 😂😂😂
@nikolienko kolko stoji teraz prosim ta?
@nivea777 u nas v TT stal 8€ 🙂
@tutu_1
@nikolienko zaujimave,ze maju rozdielne ceny ked je to ten isty obchod len ine mesto.. dakujem vam baby... ja skusim stvrtok pozriet v moravciach.. mam to po ceste k zubarovi
@nivea777 ja som si to uz davnejsie vsimla ze aj sestra v bratislave tiez v kauflande maju ine ceny ako my v trnave.........
tak super....aj pohlavie vám povedal??? a vyšetroval ťa mladý či starý Brešťanský???
ahaa tak super teda...inak čo som čítala v súkromnej skupine tak zatiaľ je prevaha chlapcov 🙂
@nivea777 gratulujem k chlapcekovi 🙂 a co teraz s tym ruzovym ramikom 😀

@alicam mne konkretne tento vzor
http://www.lalashop.sk/satky/satka-kokadi-marie...
Ale draha je dost