Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka ja som mala šťastie ze mi jedny rifle požičala jedna švagriná, a druha mi požičala rifle, trička a svetríky a bundu. Ja som si kupila legíny a blúzku k dr a ešte svetríky. To som kupila v Lindexe. Blúzka a svetríky boli v akcii ale legíny stali 25,-€
Tehu bundu som pozerala na nete páčila sa mi z H&M ale teraz mam od švagrinej tak nebudem míňať peniažky. V bonprixe sa mi páčia rifle na traky ale teraz uz som sa vychádzala z peňazí. Kurz, nosic, plienky.... A stačilo tento mesiac. Ešte pôjdem pred výplatou na morfo tam sa bude platiť. A ešte malému vianocny darček, a drahému. A to uz bude všetko. Lebo v januári by sme chceli ešte kocik.
@dejna20 ja som tie predchadzajuce tehu vedela presne den kedy sme pocali, teraz len hadam, ale nakolko to bude asi baba,znamena to,ze som otehotnela par dni pred ovu,cize je mozne,ze to bude trocha skor. Aj cisarsky vacsinou robia tyzden pred terminom, takze predpokladam ze rodit budem okolo 16teho. Snad do vtedy vydrzim,hehe.
@pininka ja som skúšala v h&m ku ale nesedeli mi, skúšala som v Lindexe a boli úplne ze super. Len ta cena 😳 ze 50 €. Ale mi odľahlo keď mi švagrine pomohli, lebo všetko kupovať OMG ! Su to riadne pálky !
Jej tak uz 16.aprila budeš mamina 😍, tak to ja si ešte počkám. To akurát len pôjdem na materskú 😅. Bože baby, ešte 3 mesiace aj niečo byt v robote. Jaaaaaaj
@nacrenyx Hej kurz som myslela predporodny. Ale nie taký aky býva v pôrodnici. Ja som dostala do rúk knihu Hypnoporod a potom som sa napevno rozhodla ze pôjdem aj na ich kurz. Jesice drahší, ale kedže prvé je akútnou sekciou a druhé chcem prirodzene, hľadala som nejaké možnosti ulavovych technik. No a toto sa mi paci. Navyše sa to odporúča pre maminy ktoré mali prvé sekciou. Ale kurz nude až v polovici januára a dovtedy bruško vykukne 😁. Otázka je len ta ci sa mi ta vynaložena energia aj adekvátne zužitkuje 😝 hádam hej 😁
@dejna20 ja sa tym uz dlhsie zaoberam a vypocitala som aj sebe chlapcov, a dost vela ludom aj dievcata, vlastne kto co chcel. Ale samozrejme telo je individualne a moze nastat zmena, ktora ovplyvni ovulku, ako pri vsetkom. Je to medicinsky dokazane,ze spermie s muzskym pohlavim ziju kratko ale su mrstne,zenske preziju dlho,aj tyzden. Ale ako vravim,hocico sa v tele moze stat.
A to od čoho závisí, že kedy môžem isť na materskú? Ja mám termín 13.4. a materskú mi tiež vyrátala na 2.3.
Aha, už nič, našla som článok na nete 😀 😀
Dnes som si urobila Lasagne, no ze aka mnamka. A stihla som aj umyt okna v kuchyni a kupelku, vecer zas odpadnem. Inak vcera ma cely den strasne bolela lava cast podbruska, skor akoby bol pritlaceny vajecnik. Dnes uz nastastie vsetko ok
baby ktoré ste boli na 3D u breštanského ako ste boli spokojne a koľko to presne stálo. Budúca babička sa ponúkla že to zaplatí , ako darček na vianoce a neviem či to mám prijať

@tutu_1 ved to,my sme stale cele leto vonku a ked je pekne tak aj na jar,teraz sa to bude vliect trocha. Horsie je to s oblecenim,som zistila ze nieje absolutne ziaden obchod pre tehotne u nas. Mam len jedny tehu rifle a chcela som este jedny nohavice,no je to bieda velka.