Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@36evina36 vela sil este raz!!kiezby to bol len pokazeny pristroj..
@36evina36 poviem pravdu. Od vcera to citam a neverim, neviem co napisat. Mas nasu podporu v kazdom pripade. Myslim na teba a modlim sa aby to bol omyl.
@nikolienko presne tak aj ja drž sa
@tutu_1
@nikolienko
@dominini neni to omyl uz lezim v nemocnici
Nie a na 90% sa to ani nedozviem
@nivea777 mne bolo po potrate povedane v nemocnici,ze by som musela potratit trikrat po sebe,aby sa urobik nejaky geneticky rozbor a zistovalo sa ze preco. Ale potom mi kamarat gynekolog povedal,ze takto nepredvidane sa to stane vacsinou vtedy,ak je nejaky vaznejsi geneticky problem a telo sa s tym samo vysporiada takto.
Moja mamina prišla tiez o jedno bábätko ešte pred tym než som sa narodila. Mala ťažký žlčníkový záchvat a povedala lekárom, ze je tehotná. Vtedy vraj neboli take testy ako dnes, tak ju doktor vysmial a nasadili jej liečbu. Dostala strašne veľa injekcii. Neskôr ale zistili z kontrolných testov ze tehotná je. No po takej liečbe.... Prišiel za ňou ten doktor ospravedlnil sa jej, a povedal jej ze nikto nezaručí, ze bude bábätko v poriadku po toľkých injekciách, doporučil jej prerušenie. Na druhej strane mama hovorí, ze ja (som najmladšia) by som sa asi nenarodila, lebo viac ako tri deti nechcela.
@36evina36 posielam veľké objatie ❤️
Je to strašne napchali mi do krcku nieco aby sa otvoril a strasne to boli nikomu
@36evina36 drz sa moja!vsetky sme s tebou!My zeny sme silne,zvladneme aj takezo tazke skusky!posielam vela sil!Nech to mas cim skor za sebou!!
@36evina36 je mi to luto :( budem sa modlit... drz sa...
@36evina36 je mi to luto.myslim na teba a co citam,tak aj kopec kociek tuna.Posielame ti srdiecka.
Evka,takto necakane sa to presne stalo kamaratke...zistil jej lekar v 24tt,ze babatku nebije srdiecko.vraj je castou pricinou nejaky problem s krvou...mozu sa vytvorit zrazeniny a tie upchaju prietoky a tym padom babatko nedostava kyslik a potravu.Jej to zistili na genetike,kam sla ona s manzelom.
Drz sa.
Tak dalsia poradna za nami. Doktorka mi vsetko vysvetlila,aj to ze na tom 3D ma trocha zbytocne vystrasil,ze ona pozna toho doktora. Mala je v medziach normy,ziadne ze velmi mala a to crevo ze moze znamenat ze ho akurat v tom case mala trocha plnsie, ale pozrie ma aj ich doktor na utz. A ze aj sama by ma asi poslala na hematologiu kvoli tomu co som mala na koniec druheho tehu. Inak vsetko ok.
@pininka Chvala Bohu... nemame prezivat stres a pritom nas lekari stresuju...
Morfologicky ultrazvuk uspesne za nami 🙂 cakame na 100% CHLAPČEKA 🙂)) termin mi ale posunuli o 2 dni, cize na 30. 04. 2017 🙂)) bruško poriadne narastlo a uz som konecne pribrala aj 2 kg 🙂
@farebnymotylik super spravy, ano je to tak,ze miesto aby nas ukludnili, tak nas stresuju,ale zas ja som radsej ked viem na com som aj ked je to plany poplach.
@36evina36 moja zlata :( to ma strašne mrzi .. az nemám slov ... buď silná ... drz sa moja
Baby my tiez čakáme chlapčeka meno nemáme vôbec akosi sa nevieme dohodnúť 🙄
Zistili na ultrazvuku ze mam nízko placentu ze prekrýva krčok .... tak budem mat v 34tt ultrazvuk a ked sa neposunie tak cisársky bude ... ale vraj sa zvykne presunúť ... máte tu niektorá nízko placentu ?
A baby Koľko stojí u nas 3D ?

@nivea777 rada by som ale nejde to neak, furt tu hladam nieco co bude dalej a ci sa len nemohol doktor pomylit hoci viem ze nie