icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

36evina36
8. dec 2016

@nivea777 rada by som ale nejde to neak, furt tu hladam nieco co bude dalej a ci sa len nemohol doktor pomylit hoci viem ze nie

nivea777
8. dec 2016

@36evina36 kedy si bola na morfo u svojho gyn? mozno mal dnes v hc pokazeny pristroj.. uvidis zajtra co ti povie tvoj lekar..

36evina36
8. dec 2016

@nivea777 pred troma tyzdnami a vsetko.bolo ok

pragmaticka
8. dec 2016

@36evina36 vela sil este raz!!kiezby to bol len pokazeny pristroj..

nivea777
8. dec 2016

@36evina36 ak nieco nebolo ok s malinkym tak to sa stane z minuty na minutu.. radsej takto akoby malinke malo mat nejaku vadu a cely zivot sa trapit..s manzelom to spolu zvladnete.. este nie je nic iste,treba dufat

zabka12
8. dec 2016

@36evina36 jajj je mi to strašne ľúto.... prajem veľa síl a uvidíš čo bude zajtra... ale ako napísala @nivea777 má pravdu, spolu to zvládnete!!!!

dejna20
8. dec 2016

@36evina36 je mi to luto 😭 kiezby sa mylil

dominini
9. dec 2016

@36evina36 je mi to strasne luto dnes budem na teba mysliet snad sa doktor mylil drz sa

nikolienko
9. dec 2016

@36evina36 poviem pravdu. Od vcera to citam a neverim, neviem co napisat. Mas nasu podporu v kazdom pripade. Myslim na teba a modlim sa aby to bol omyl.

06lienocka
9. dec 2016

@nikolienko presne tak aj ja drž sa

tutu_1
9. dec 2016

@36evina36 veľmi mi je to ľúto, drž sa 😢❤

36evina36
9. dec 2016

@tutu_1
@nikolienko
@dominini neni to omyl uz lezim v nemocnici

nivea777
9. dec 2016

@36evina36 aj ti povedali preco sa to stalo?

36evina36
9. dec 2016

Nie a na 90% sa to ani nedozviem

pininka
9. dec 2016

@nivea777 mne bolo po potrate povedane v nemocnici,ze by som musela potratit trikrat po sebe,aby sa urobik nejaky geneticky rozbor a zistovalo sa ze preco. Ale potom mi kamarat gynekolog povedal,ze takto nepredvidane sa to stane vacsinou vtedy,ak je nejaky vaznejsi geneticky problem a telo sa s tym samo vysporiada takto.

tutu_1
9. dec 2016

Moja mamina prišla tiez o jedno bábätko ešte pred tym než som sa narodila. Mala ťažký žlčníkový záchvat a povedala lekárom, ze je tehotná. Vtedy vraj neboli take testy ako dnes, tak ju doktor vysmial a nasadili jej liečbu. Dostala strašne veľa injekcii. Neskôr ale zistili z kontrolných testov ze tehotná je. No po takej liečbe.... Prišiel za ňou ten doktor ospravedlnil sa jej, a povedal jej ze nikto nezaručí, ze bude bábätko v poriadku po toľkých injekciách, doporučil jej prerušenie. Na druhej strane mama hovorí, ze ja (som najmladšia) by som sa asi nenarodila, lebo viac ako tri deti nechcela.

@36evina36 posielam veľké objatie ❤️

fatimuska
9. dec 2016

@36evina36 vela síl..drz sa..teraz to bude velmi ťažké..ale Ty to zvladnes..slzy mám v očiach pod chvíľou..a posielam veľa sily

36evina36
9. dec 2016

Je to strašne napchali mi do krcku nieco aby sa otvoril a strasne to boli nikomu

pragmaticka
9. dec 2016

@36evina36 drz sa moja!vsetky sme s tebou!My zeny sme silne,zvladneme aj takezo tazke skusky!posielam vela sil!Nech to mas cim skor za sebou!!

tutu_1
9. dec 2016

@36evina36 😢❤️❤️❤️

farebnymotylik
9. dec 2016

@36evina36 je mi to luto :( budem sa modlit... drz sa...

dancura
9. dec 2016

@36evina36 je mi to luto.myslim na teba a co citam,tak aj kopec kociek tuna.Posielame ti srdiecka.
Evka,takto necakane sa to presne stalo kamaratke...zistil jej lekar v 24tt,ze babatku nebije srdiecko.vraj je castou pricinou nejaky problem s krvou...mozu sa vytvorit zrazeniny a tie upchaju prietoky a tym padom babatko nedostava kyslik a potravu.Jej to zistili na genetike,kam sla ona s manzelom.
Drz sa.

36evina36
10. dec 2016

@dancura uvidim co zistia ale nemam pocitat s tym ze malo kedy sa pricina najde

kata9
10. dec 2016

@36evina36 drz sa moja.Je mi to luto.posielam vela sil.

pininka
12. dec 2016

Tak dalsia poradna za nami. Doktorka mi vsetko vysvetlila,aj to ze na tom 3D ma trocha zbytocne vystrasil,ze ona pozna toho doktora. Mala je v medziach normy,ziadne ze velmi mala a to crevo ze moze znamenat ze ho akurat v tom case mala trocha plnsie, ale pozrie ma aj ich doktor na utz. A ze aj sama by ma asi poslala na hematologiu kvoli tomu co som mala na koniec druheho tehu. Inak vsetko ok.

farebnymotylik
12. dec 2016

@pininka Chvala Bohu... nemame prezivat stres a pritom nas lekari stresuju...

farebnymotylik
12. dec 2016

Morfologicky ultrazvuk uspesne za nami 🙂 cakame na 100% CHLAPČEKA 🙂)) termin mi ale posunuli o 2 dni, cize na 30. 04. 2017 🙂)) bruško poriadne narastlo a uz som konecne pribrala aj 2 kg 🙂

pininka
12. dec 2016

@farebnymotylik super spravy, ano je to tak,ze miesto aby nas ukludnili, tak nas stresuju,ale zas ja som radsej ked viem na com som aj ked je to plany poplach.

jollinka22
12. dec 2016

@36evina36 moja zlata :( to ma strašne mrzi .. az nemám slov ... buď silná ... drz sa moja
Baby my tiez čakáme chlapčeka meno nemáme vôbec akosi sa nevieme dohodnúť 🙄
Zistili na ultrazvuku ze mam nízko placentu ze prekrýva krčok .... tak budem mat v 34tt ultrazvuk a ked sa neposunie tak cisársky bude ... ale vraj sa zvykne presunúť ... máte tu niektorá nízko placentu ?

jollinka22
12. dec 2016

A baby Koľko stojí u nas 3D ?