Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@farebnymotylik ja som bola dnes na morfo. Polohy menila pocas vysetrenia. Dole hlaviu, priecne, hore hlavou, dole hlavou to ukoncila. 😂
Placenta je bud vpredu alebo vzadu niektory sa pomylil ale je to jedno. Problem je ked je dole.
@farebnymotylik moja doki mi to dnes povedala,ze co doktor,to vidi ine veci,ze sa nemam stresovat a ona uz ma 40 rocnu prax,verim jej. Vravela ze aj s prietokmi to casto tak byva,ze maloktory doktor to vie poriadne pozriet. Podstatne pre teba teraz nieje kde na ktorej stene je,ale aby nebola velmi nizko. A co sa tyka babatka,su aj taki experti ako moj Jonasko,sa v 9.mesiaci behom 10 minut pretocil z konca panvoveho na priecno, cize nikdy nevies co to tam porobi.
Baby nebojte ja to dam nikdy som nic nevzdala , kamoska tvrdi ze silne veci sa stavaju silnym ludom lebo to vedia zvladnut
@fatimuska ja som bola vtedy u svojho porodnika a ten ma este poslal na sono a sestricka ze ci viem ako lezi a ja ze ano,dolu hlavou,tak sme hladali a hladali a nie a nie najst srdiecko,neviem ktora z nas bola viac vystrasena, nakoniec ho nasla uplne hore pomaly pod prsiami a vravi mi,ze lezi uz priecne,ale sme si obe vydychli
Opýtam sa vás, je v poriadku keď mávam silný výtok, riedky? Poradňu mám až 20.teho a nechcem zbytočne robiť paniku.
baby ja mam nespolupracujuce dieta. dnes som bola na velkom sone a vsetko pomerala az na jednu vec na hlave nemohla sa k tomu dostat maly sa strasne hybal, tak mam prist buduci tyzden v pondelok. som zvedava, co bude ked sa jej to nebude dat zmerat znova😲
inak zijem vo Svajciarsku. je tu niekto taky?
Hotovo bol to chlapcek
Som neskutocne nahnevana... moja svagrina je v 6tt, prave mala hnedy vytok, tak som jej vravela nech okamzite zavola svojej lekarke... potom mi volala s placom, ze jej lekarka vravela, aby si zbalila veci do nemocnice, ma potrat a bude tam tak 4 dni... cez telefon... bez vysetrenia... nic... no to je pristup lekara... tak som ju ukludnila a poslala na pohotovost... cakam, co jej povedia... ale mam sto chuti zavolat jej lekarke, ze co je za monstrum... ved hnedy vytok v tehotenstve nemusi znamenat hned najhorsie, mozu jej nasadit duphaston...
@farebnymotylik no to je brutal toto. Fakt by som daktorych doktorov vrazdila.
@farebnymotylik to je fakt pekna krava.aj ked si nemyslim ze to nejake hormony zachrania.ale takyto zaver vyvodit bez vysetrenia mi pride max neprofesionalne a neodborne.Keby to povedala nejaka tetka z hornej-dolnej ale nie vystudovana lekarka!! Ved moze mat len hematom,alebo oneskorena menstruacia aj napriek tehu. Ja ked som napr . v 5.tyzdni s prvou zacala brutal krvacat a volala som lekarke ze co mam robit,ona mi nato povedala ze klud,pokoj ,doma nohy vylozit a ked prejde krvacanie znovu testovat.Ze takto skoro sa s tym aj tak nic neda urobit, ze to je na prirode.ja som vtedy 3 dni krvacala brutal cervenu krv,po 3 dnoch testovala v domneni ze test bude negativny a nie-teraz uz ma dcerka 3 roky 😉
@farebnymotylik jasne ze to neznamena potrat!! Aj ja poznam baby co krvacali a nepotratili! Ak to dobre dopadne, co dufam, tak si treba tu doktorku podat.

@farebnymotylik ploha sa moze menit, ale placenta urcite nie ☹ neviem komu verit