icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
15. dec 2016

@nivea777 cistu som si kupila... nechcela som uzivat ziadne vitaminy ani nic ☹
Tak urcite rastoe musis mysliet pozitivne 🙂 na dalsie sono ides kedy?

nivea777
15. dec 2016

@dominini az o 5 tyzdnov.. a sono posledne som mala 15.11.. idem sa ja ucit,uz nam zacinaju zapocty :( jak sa mi nechce

dominini
15. dec 2016

@nivea777 drziim palce nech to ide rychlo do hlavy 🙂

pininka
15. dec 2016

@nivea777 drzim palce so skolou, ja som citala,ze deti,ktore maju maly prisun zivin a velmi zaostavaju su aj malo pohyblive, a teda ta nasa co tam robi, vcera ma dve hodiny v kuse tak kopala,ze az, takze zjavne jej to staci. Mne doki hovorila ze pokles okolo 5% je v pohode a nasa este bola v tom rozmedzi,takze sa nestresujem, uvidim co bude na dalsej poradni.

nivea777
15. dec 2016

@pininka no maly je dost aktivny..rano nadskakuje,vecer nadskakuje a vzdy ked idem k zubarovi tak ide vyskocit z bruska..ked chodim tak ho az tak necitim lebo vtedy vraj deti spia

pininka
15. dec 2016

@nivea777 tak by to malo byy,moj druhy syn vsak kopal v jednom kuse,jedine kedy sa ani nehol bolo ked sme isli na utz on akoby to citil,uz sa az doktor smial, mohol donho stukat kolko chcel. A fakt ked sa narodil,skoro vobec nespal, bol od narodenia neskutocne aktivny a dodnes je. Tak hadam sa nam uz taka opica nenarodi,hehe

dejna20
15. dec 2016

Baby ja by som vsm dala nejske kila. Uz mam plus 9kg 🙈 zase budem na konci ako sud 😁
Ale ja som nevracala nejak mesiac a pol som prelezala kvoli hematomu v posteli prakticky. A potom som bola chora 3tyzdne a teraz som zase, takze nemam takmer ziadny pohyb. Tak aj tak vyzeram 😒

pininka
15. dec 2016

@dejna20 co neurobime pre deti,ze. Ja som pri prvom skoro 18kg, po porode ostalo 10 a este sa 5 pridalo kvoli mudrym radam ohladom kojenia. Pri druhom uz som dala dolu vsetko,ale od toho prveho mi to stale ostalo.

nacrenyx
15. dec 2016

@dominini Mne doktorka nepovedala vôbec že by som mala brať niečo, ani na začiatku, tak som skočila do lekárne nech mi niečo dajú a tam mi teta povedala, že netreba nič ani tú kyselinu listovu mi nedala, že ak nemám problémy a ak mi doki nič nepredpísala. Že volakedy žiadne vitamíny neexistovali a bolo všetko v pohode. Takže doteraz som vôbec nič nebrala.

tutu_1
15. dec 2016

@dejna20 som sa potešila, že nie som sama, budeme dve 😉

@nacrenyx ja som kyselinu listovú brala pred tehu niekoľko mesiacov a potom do cca 3 mesiaca. Tak mi vravela aj dr, tak som sa aj dočítala. Odvtedy tiež neberiem nič. Len keď sa necítim dobre resp. cítim, že na mňa niečo lezie tak si dám, a vtedy mi to veľmi pomôže.

36evina36
15. dec 2016

Som doma konecne doma strasna ulava

dejna20
15. dec 2016

@pininka ja som pri prvom 21kg 🙈 a to som mala v tomto case menej navrxh 😱
Do pol roka kojenim ale vsetko zmizlo a potom este minus 4kg
Ale ked mal syn asi 2,5r a uz bol taky nejaky samostatnejsi, som spohodlnela a tie 4kg zase dozrala a este dve navrxh. Takze oproti prvemu tehu zacinam na vahe o 2kg vacsej a asi skoncim aj z vacsim prirastkom 😁
Dufam ze to znova vykojim ale viac mi vadi ten monstrozny pocit na konci tehu 😁😂

dominini
15. dec 2016

@nacrenyx Ano, vtedy bolo vtedy. Vsetko bolo uuplne ine ako je dnes. Nemozeme sa stale pozerat dozadu.. Ja ju beriem koli tomu ze sa citim skvele, niesom chora necitim ziadne potiaze a aj preto, ze mi ju baby radili uzivat aby som predisla problemom 🙂 Takze tak ...

pininka
15. dec 2016

@dejna20 skoda ze mne to tak kojenim neslo dolu,mozno teraz,uvidime. Ale geneticky nemam predpoklad byt chudulinka,no stacilo by mi aby som dala dolu tie kila z prveho tehu.

pininka
15. dec 2016

@dominini kys listova sa berie ore udrzanie tehotenstva,aby sa to zlte teliesko poriadne vyzivovalo, no v druhom trimestry to uz nema v podstate vyznam,lebo funkciu plne plni placenta. Ale je to vitamin,takze sa nestane nic. Ja som brala obe tehotenstva preventivne od zaciatku duphaston, lebo som mala predtym potrat,teraz mi ho uz nedali a vsetko bolo ok. Telo by skutocne malo zvladnut vsetko, sme na to usposobene.

ciernatko
15. dec 2016

Ja plus 3kg 😉

dancura
15. dec 2016

baby, tak ja som oproti vam riadne pribrala, co citam vase prispevky...som taky maly tucko bombicka 🙂 Uz som pribrala cca 5-6kg. No ja asi aj musim, kedze pred tehu som bola taky cictrn vychudnuty a vzdy som mala problem pribrat...teraz ho uz nemam :D:D:D:D

nacrenyx
15. dec 2016

@pininka
@dominini ja som sa snazila vitaminy a kys.listovu prijimat z potravy. Kapusta, salaty, orechy. Co sa uz teraz povedat neda, uz len nezdrave a kaloricke 🙂

dominini
16. dec 2016

@nacrenyx ani nehovor .. a idu vianoce ja sa normalne bojim ako budem vyzerat v januari ... a hned 5.1 poradna to budu ciselka na vahe super tesim sa😨

dominini
16. dec 2016

dufam ze aj malicky bude rast nie len maminka 😃😊

pininka
16. dec 2016

@dominini ja v to tiez dufam,ze rastie, nech si poberie vsetko co ma, ja poradna az 12.1. Dovtedy ma ale caka glukozovy test a to som zvedava ako cez sviatky bude vyzerat.

fatimuska
16. dec 2016

@pininka ako by si písala o tom mojom teraz..skáče v kuse

pininka
16. dec 2016

@fatimuska no uvidime co nas caka ked sa narodia,ja sa snazim oddychovat co najviac,ale pri dvoch detoch sa to nie vzdy da.

tutu_1
16. dec 2016

@pininka ja mám jedného a tiež si toho oddychu veľa neužijem, nieto mať ešte dve 😇

nivea777
16. dec 2016

Utorok sa ide na ogtt,som zvedava ako to zvládnem..Na moj žalúdok to bude riadny test 😁

fatimuska
16. dec 2016

@pininka napodobne

tutu_1
16. dec 2016

@nivea777 Držím palec, hádam to dáš bez väčších problémov.✊

nivea777
16. dec 2016

@tutu_1 no mám pocit že sa mi potvrdí a budem mať diétu..jem veľa sladkého aj vody sladké.. to by bol zázrak keby som mala výsledky v norme

dancura
16. dec 2016

kocky, dnes som bola na glukozovom teste. Sladke nejem vobec, ale jem strasne vela ovocia, ktore je tiez sladke, tak som zvedava ake budu vysledky. Chcem vam vsak povedat, ze to neni az take strasne. Moc som sa toho bala, no s citronom sa to dalo zvladnut. Potom som si 2 hodky posedela v cakarni a ku podivu mi ani vobec zle nebolo. Jedine, co bolo neprijemne je, ze sa mi dvihala kyselina, no nebolo to nic strasneho. Kocky, takze sa neni coho moc bat🙂

tutu_1
16. dec 2016

@dancura moja dr mi povedala že do toho nesmiem nič dať, je to zvláštne niekde dovolia, niekde nedovolia... Navyše si musím vraj tú glukózu kúpiť v lekárni 😅