icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

babatko46
21. dec 2016

@natika045 ahoj gratulujem K dievčatku.. Mala som aj.ja.ten istý problém ale po poslednej poradni sa mi už pomaly dvíha. Dr mi Zákal sex nič ťažké nedvíhat veľa oddychovať A veľa pomôže keď si.nohy vyložis na nejaký vankúš alebo keď máš polohovatwlny rošt tak ho treba dať hore nauč sa tak spat

natika045
21. dec 2016

@babatko46 Ďakujem za odpoveď. Neviem či môžem tak spat keď som čítala že na chrbte by sa spat nemalo. Teraz spím vždy na bokoch. Ale vyskúšam ☺Ďakujem ešte raz. Pekne sviatky želáme 🙌😊🌲❄⛄

farebnymotylik
22. dec 2016

Vcera som hladala na nete, co do porodnice 🙂 az som zostala zaskocena 🙂 tolko veci je potrebnych, az mam pocit, ze si mam zabalit celu skrinu 🙂

nivea777
22. dec 2016

@natika045 na chrbte sa nema spat vraj preto lebo sa zenam tazsie dycha..ale ked ti je tak ok,tak kludne tak spi

moncici7777
22. dec 2016

@nivea777 mne sa tiez lepsie lezi na chrbte ale spim radsej na boku. To sa stale prevalujem z jednej strany na druhu a kontrolujem brusko 🙂 zacinaju ma noci vycerpavat

nivea777
22. dec 2016

@moncici7777 ja stiskam tehu vankúš na boku ..Ked spim na chrbte tak sa malý puči a mám ráno takú hrudku vpredu 😁

knuffi
22. dec 2016

Baby to spanie na chrbte závisí aj od toho aké máte veľké bruško. Čím väčšie (a tým pádom aj ťažšie) tak tým menej je to vhodné. Je to kvôli možnému útlaku brušnej tepny čím je zhoršený prietok krvi a s tým súvisiace komplikácie.

moncici7777
22. dec 2016

@nivea777 oplati sa ten vankus? Kde si kupovala? Mne sa dobre lezi aj ked si dam maly vankus medzi kolena a lezim na boku 🙂

pininka
22. dec 2016

@farebnymotylik ja som isla do porodnice s malym kufrikom na kolieskach,muz sa mi rehotal,ale vyuzila som vsetko, no je fakt ze niektore veci ti vie priniest aj neskor,ako napr veci pre babo na domov. Ale vieme aky su chlapi, mne muz zabudol pri prvom doniest bundu a to som isla domov v novembri a fajne snezilo, takze sa uz radsej spolahnem na vlastne balenie. 😀

pininka
22. dec 2016

@moncici7777 ja som ho kupila v kauflande a je fakt super,zatial sa onho len tak opieram,ale za chvilu uz asi nahradi manzela,lebo na chrbte uz sa mi zle spi

nivea777
22. dec 2016

@moncici7777 v kauflande a je super..Má taký U-tvar takze jednu časť mám medzi kolenami a druhú stiskam rukami

36evina36
23. dec 2016

Baby prajem vam krasne vianoce.

dominini
23. dec 2016

@36evina36 Dakujeme.. Krasne Vianoce aj tebe a celej tvojej rodine 🎄

tutu_1
23. dec 2016

@36evina36 aj Tebe ❤ ❤ ❤

Dievčatá aj Vám krásne prežitie Vianočných sviatkov ❄ ❄ ❄

pininka
23. dec 2016

Stastne a vesele vsetkym tehulkam a ich rodinam prajem.

fatimuska
24. dec 2016

Dnes teda už včera som bola na.Vianočnej gitarke..a bolo úžasne

biggi014
24. dec 2016

že 100 dní do pôrodu, pekne na vianoce. tak teda šťastné a veselé Vám prajem🙂

farebnymotylik
25. dec 2016

Aj keď trosicku neskor, ale aj napriek tomu Vam prajem krasne a milostiplne vianocne sviatky v kruhu najblizsich 🙂

tutu_1
27. dec 2016

Tak sa hlásim prišli sme z kontrolného utz kvôli srdiečku a uff uff sme ok povedal pán doktor ❤️ ani neviete ako mi odľahlo. Drobciatko ma krásnych 734g vraj je o týžden väčšie a vraj by sa mal posúvať aj termín pôrodu. No, uvidíme. Myslim ze moja dr nic posúvať nikam nebude. Každopádne uz mi je jasne preco to uz celkom boli keď ma kopne do mechúra 😄. Baby, veď uz ma skoro trištvrte kilá 😍💕❤️💕
Uz len aby sme vsetky vydržali minimalne do marca a od apríla nech to pomaličky ide 😘😘😘

farebnymotylik
28. dec 2016

@tutu_1 blahoželám 🙂 a tešim sa s tebou 🙂 no drobciatko je uz poriadne velke 🙂)) my ideme na utz az 10. januara, vtedy mam aj ten slavny cukor 🙂

pininka
28. dec 2016

@farebnymotylik ja som na cukry dnes a veru mi je riadne na grc a tak sa mi toci hlava,ze az, este hodinu musim vydrzat. Poradnu mam az 12 a dufam,ze vsetko bude ok a mala podrastla ako ma.

martuliiik
28. dec 2016

@pininka držím palce, mňa to čaká v piatok 😉

pininka
28. dec 2016

@martuliiik dakujem,som zvedava ake budu vysledky takto po vianociach,hehe

tutu_1
28. dec 2016

@farebnymotylik ďakujeme, cukor nás čaká 5.januára, uvidíme čo bude, ale citrón si vyžmýkam a môžu ma mať radi 😀 bez toho to nedám

@pininka drž sa 🙂 mne sa tiež točila hlava jedna radosť, ale neboj zvládneš

pininka
28. dec 2016

@tutu_1 diik,jasne ze to dam, mala asi citi ze mi nieje najlepsie, kope jak besna, a rovno do criev, to je radosti, hehe

farebnymotylik
28. dec 2016

@pininka fuuuha, dala si si aj cintron do roztoku? Drzim palceky nech ti ta hodina cim skor ubehne...

nivea777
28. dec 2016

@tutu_1 keby si dam do tej vody citron tak to ani nedopijem..take kysle to bolo jak slak :D kysle a sladke poriadne..ja idem teraz z opakovaneho testu a cukor ukazkovy

tutu_1
28. dec 2016

@pininka mna zvykne do mechúra to je tiez radosť 😆 koľkokrát naskočím na stoličke a muž sa ma pýta co je ? No nic 😁

@nivea777 paráda ja pôjdem s mužom ak nebude zase mimo niekde na sluzobke nech tam neodkvecnem, ak nie, tak nie. Ozaj a co kocik ? Uz ho máš kúpený ? Foto nebude ?😘

moncici7777
28. dec 2016

Ja mam zajtra poradnu baby. Inak pri tych pohyboch sa tiez niekedy az myknem 🙂 ostatni nechapu🙂 ale niekedy mala zas je kludna a len decentne pokope. Aj u vas to tak je?

tutu_1
28. dec 2016

@moncici7777 ako kedy, teraz zrovna kope ako dávno nie. Musi byt dako priečne uložené lebo samé štuchanec raz nad pupkom potom po bokoch. Vobec ma nešetri 😄 teším sa aspon viem ze je tam 💕