Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@jollinka22 ja mám nízko a mám skôr pocit, pichania, alebo bolenia, občas aj v ľahu, ale to málo kedy.... budúci týždeň idem na poradňu tak som tiež zvedavá....
Aha tak ja to mam v podstate cely cas chcem ist zajtra na 3D ultrazvuk tak sa opytam ... lebo ma to troska trapi .. ale mozno je to normalne ...
@jollinka22 ja ked som este mala placentu nizko tak som citila taky divny tlak a pocit ked som sedela..akokeby mi tam dnu nieco zavadzalo
Aha No vidis każdej inak ... mna skór na lavej strane viac boli Ked chidim ale ako nie vzdy ... a inak pozdl celeho podbruska... ako som pisala ale mne to skor pride ako take modrinove bolesti take udrete ... a tvrdne vam Uz brusko ?
@jollinka22 my sme mali minuly tyzden detsku besiedku a veruze som vecer mala brucho ako kamen. Ja placentu nizko nemam a tiez ma pri pretacani a vstavani boli brucho,akoby ma tam niekto zbil, brusko nam rastie, svaly sa musia prisposobit.
@jollinka22 ja neviem ci je to to tvrdnutie bruska; ale obcas mam pocit ked chodim ze na niektorychmiestach je take zvlastne asi teda tvrde ale nie cele iba ako niekde
@moncici7777 minule písali v marcovkach že keď brusko tvrdne,je celé tvrdé ako čelo.. ja som sa tiež bála že mi tvrdne,ale to sa mi malý puci
@nivea777 fakt? Tak toto co je? Tiez sa puci? Idem dnes na poradnu opytam sa, dufam ze nezabudnem
@moncici7777 aj moje to robi a potom je bruško tvrdé len tam kde sa tlači 😁, mne keď stvrdne bruško je celé tvrdé nie len niekde, je take napnuté. Dosť pomáha keď si vtedy vyložim nohy hore a oddychujem vtedy povolí 😊
Sme doma z poradne a sme v poridku, hlavickou dole. Najvacsie prekvapko je ze z dievcatka je chlapcek 🙂)))
Uzivate niektora magneb6? Mne kazali kupit. Vravela som ze obcas citim brusko take napnute.
A bola som sa potesit aj v baby shope 🙂
@moncici7777 ja užívam železo a horčík na tvrdnutie brušká
@jollinka22 mna tiez bolieva pri otacani a dlhsej prechadzke ..ale vraj to je v poriadku doktor povedal
@moncici7777 sranda , mne tiez v 20tt povedali dievcatko dufam ze pindur nedorastol 😀 kedze stary rodicia maju nakupnu maniu do ruzova
@moncici7777 ja uzivam magnezium cely cas,tak mi kazala, ale moj porodnik mi vravel ze je lepsie ciste ako to magne B6, ze v tom je kopec veci a nic poriadne.
@pininka mne zase kazali magne b6. 🙂 kolko tbl denne uzivas?
Mam taku otazocku... niekedy mam pocit, akoby zo mna mala nieco vypadnut... citim aj take pichanie zo spodu... bojim sa, aby to nebol krcok... mam to tak cca 2-3x od vcera... nemate s tym skusenosti?
@moncici7777 ja si davam max dve denne,ale tie sumive,uz s tym mam skusenost ze nemozem viac, lebo potom sa mi nahromadi v tele a ja zacnem hnackovat. Ja to beriem hlavne kvoli tomu nekludu v nohach a ked citim ze je tvrdsie brucho
@farebnymotylik Ja som to mala tiez ale preslo to ked sa mala otocila. Podla vsetkeho vedela kopnut na dost citlive miesto...
@farebnymotylik to bude asi tlak, teda kopkanie do mocaka
@valika_val
@daakotaa
Po konzultovani s mojou sestrickou som bola na pohotovosti, nastastie vsetko ok 🙂 Chvala Panu Bohu 🙂
Od dnes dovolenka a ja som hore od 4:00 no moze toto byt 😳😁 ? Cely týžden sa teším ako sa vyspím a teraz toto. Aaaach jaj.
@farebnymotylik ja som bola tiez prelaknuta ale mala som v tom čase poradňu a dr hovorila že je všetko ok, tam som sa upokojila
Uz aj mne skoncilo bezproblemove tehotenstvo, viac ma boli brucho ako neboli, palenie zahy, naduvanie. Maly sa vkuse mrvi a kope prvu ligu 😇
@farebnymotylik ahoj trosku vas tu čítam ...ja som to tiez mala aj mavam niekedy akokeby mi mal cely spodok spadnúť ...nehorazne bolesti ...to sa ti tie panvove kosti roztahuju pripravuje sa tvoje telo na porod...a asi mas malo vapnika ...ja som si kupila s lekarne tabletky na vápnik to su také ako MG a tie mi pomohli ;)
@diablik2102 mne dali magnezium tabletky, 1xdenne... beriem aj femibion... velmi som sa bala, ze sa krcok otvara, ale nastastie CS je 0 🙂
Stastny Novy rok 2017 🙂 nech je pre nas vsetky ten naj 👶
Šťastný Nový rok 2017
Dievcata, vsetko dobre do noveho roka,hlavne aby sme v zdravi donosili nase babatka a uspesne porodili.

Baby tie ktoré máte placentu nízko máte take Bolesti v podbrušku ?
Mávam ked sa otacam na postęli alebo Ked sa obuvam sem tam Ked chodim ... Ked sedim alebo łezim tak nie ..
boli ma to akoby som mała modriny pozdĺž podbrušku...