icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

jollinka22
28. dec 2016

Baby tie ktoré máte placentu nízko máte take Bolesti v podbrušku ?
Mávam ked sa otacam na postęli alebo Ked sa obuvam sem tam Ked chodim ... Ked sedim alebo łezim tak nie ..
boli ma to akoby som mała modriny pozdĺž podbrušku...

zabka12
28. dec 2016

@jollinka22 ja mám nízko a mám skôr pocit, pichania, alebo bolenia, občas aj v ľahu, ale to málo kedy.... budúci týždeň idem na poradňu tak som tiež zvedavá....

jollinka22
28. dec 2016

Aha tak ja to mam v podstate cely cas chcem ist zajtra na 3D ultrazvuk tak sa opytam ... lebo ma to troska trapi .. ale mozno je to normalne ...

nivea777
28. dec 2016

@jollinka22 ja ked som este mala placentu nizko tak som citila taky divny tlak a pocit ked som sedela..akokeby mi tam dnu nieco zavadzalo

jollinka22
28. dec 2016

Aha No vidis każdej inak ... mna skór na lavej strane viac boli Ked chidim ale ako nie vzdy ... a inak pozdl celeho podbruska... ako som pisala ale mne to skor pride ako take modrinove bolesti take udrete ... a tvrdne vam Uz brusko ?

pininka
29. dec 2016

@jollinka22 my sme mali minuly tyzden detsku besiedku a veruze som vecer mala brucho ako kamen. Ja placentu nizko nemam a tiez ma pri pretacani a vstavani boli brucho,akoby ma tam niekto zbil, brusko nam rastie, svaly sa musia prisposobit.

moncici7777
29. dec 2016

@jollinka22 ja neviem ci je to to tvrdnutie bruska; ale obcas mam pocit ked chodim ze na niektorychmiestach je take zvlastne asi teda tvrde ale nie cele iba ako niekde

nivea777
29. dec 2016

@moncici7777 minule písali v marcovkach že keď brusko tvrdne,je celé tvrdé ako čelo.. ja som sa tiež bála že mi tvrdne,ale to sa mi malý puci

moncici7777
29. dec 2016

@nivea777 fakt? Tak toto co je? Tiez sa puci? Idem dnes na poradnu opytam sa, dufam ze nezabudnem

tutu_1
29. dec 2016

@moncici7777 aj moje to robi a potom je bruško tvrdé len tam kde sa tlači 😁, mne keď stvrdne bruško je celé tvrdé nie len niekde, je take napnuté. Dosť pomáha keď si vtedy vyložim nohy hore a oddychujem vtedy povolí 😊

nivea777
29. dec 2016

@tutu_1 ja mam napnute brucho aj vtedy ked sa malý puci.. taka hruda sa mi spravi ale to citit ze to je babo lebo ho nemam take tvrde ze by som ho nevedela stlacit trochu

tutu_1
29. dec 2016

@nivea777 tak akoby sa chcelo vytlačiť z bruška? Neviem to inak napísať 😃 To robi aj moje. Vtedy sa smejem, ze asi sa snaží rozšíriť si izbičku 😁

moncici7777
29. dec 2016

Sme doma z poradne a sme v poridku, hlavickou dole. Najvacsie prekvapko je ze z dievcatka je chlapcek 🙂)))
Uzivate niektora magneb6? Mne kazali kupit. Vravela som ze obcas citim brusko take napnute.
A bola som sa potesit aj v baby shope 🙂

latitude
29. dec 2016

@moncici7777 ja užívam železo a horčík na tvrdnutie brušká

jakales
29. dec 2016

@jollinka22 mna tiez bolieva pri otacani a dlhsej prechadzke ..ale vraj to je v poriadku doktor povedal
@moncici7777 sranda , mne tiez v 20tt povedali dievcatko dufam ze pindur nedorastol 😀 kedze stary rodicia maju nakupnu maniu do ruzova

pininka
29. dec 2016

@moncici7777 ja uzivam magnezium cely cas,tak mi kazala, ale moj porodnik mi vravel ze je lepsie ciste ako to magne B6, ze v tom je kopec veci a nic poriadne.

moncici7777
29. dec 2016

@pininka mne zase kazali magne b6. 🙂 kolko tbl denne uzivas?

farebnymotylik
29. dec 2016

Mam taku otazocku... niekedy mam pocit, akoby zo mna mala nieco vypadnut... citim aj take pichanie zo spodu... bojim sa, aby to nebol krcok... mam to tak cca 2-3x od vcera... nemate s tym skusenosti?

pininka
29. dec 2016

@moncici7777 ja si davam max dve denne,ale tie sumive,uz s tym mam skusenost ze nemozem viac, lebo potom sa mi nahromadi v tele a ja zacnem hnackovat. Ja to beriem hlavne kvoli tomu nekludu v nohach a ked citim ze je tvrdsie brucho

daakotaa
29. dec 2016

@farebnymotylik Ja som to mala tiez ale preslo to ked sa mala otocila. Podla vsetkeho vedela kopnut na dost citlive miesto...

valika_val
29. dec 2016

@farebnymotylik to bude asi tlak, teda kopkanie do mocaka

farebnymotylik
29. dec 2016

@valika_val
@daakotaa
Po konzultovani s mojou sestrickou som bola na pohotovosti, nastastie vsetko ok 🙂 Chvala Panu Bohu 🙂

tutu_1
30. dec 2016

Od dnes dovolenka a ja som hore od 4:00 no moze toto byt 😳😁 ? Cely týžden sa teším ako sa vyspím a teraz toto. Aaaach jaj.

daakotaa
30. dec 2016

@farebnymotylik ja som bola tiez prelaknuta ale mala som v tom čase poradňu a dr hovorila že je všetko ok, tam som sa upokojila

nacrenyx
31. dec 2016

Uz aj mne skoncilo bezproblemove tehotenstvo, viac ma boli brucho ako neboli, palenie zahy, naduvanie. Maly sa vkuse mrvi a kope prvu ligu 😇

diablik2102
31. dec 2016

@farebnymotylik ahoj trosku vas tu čítam ...ja som to tiez mala aj mavam niekedy akokeby mi mal cely spodok spadnúť ...nehorazne bolesti ...to sa ti tie panvove kosti roztahuju pripravuje sa tvoje telo na porod...a asi mas malo vapnika ...ja som si kupila s lekarne tabletky na vápnik to su také ako MG a tie mi pomohli ;)

farebnymotylik
31. dec 2016

@diablik2102 mne dali magnezium tabletky, 1xdenne... beriem aj femibion... velmi som sa bala, ze sa krcok otvara, ale nastastie CS je 0 🙂

kata9
31. dec 2016

Stastny Novy rok 2017 🙂 nech je pre nas vsetky ten naj 👶

daakotaa
1. jan 2017

Šťastný Nový rok 2017

pininka
1. jan 2017

Dievcata, vsetko dobre do noveho roka,hlavne aby sme v zdravi donosili nase babatka a uspesne porodili.