Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Šťastný Nový Rok 🙂 a nech je už máj, aby sme mali naše babatka na svete, zdravučké 🙂
@moncici7777 mne tiež trochu tvrdne, ale iba občas a na krátku chvíľu, po minútke dvoch zmäkne, tiež mi kamoška hovorila, že užíva magnezium.. a ako to, že je z dievčatka chlapček? :D robili ti 3d či normálny ultrazvuk? mne na 3d povedali dievčatko, tak snáď sa to už nezmení :D
Dnes boli na 3d sone,sme 24+1 tyzden,vaha 701 gramov,ake vahy boli vase?
@rozpravka774 nás na poslednej poradni už ani nemerali. Hlavne kontrolovala krčok, prípadné ťažkosti riešila a skontrolovala zbežne či je malá ok, bijúce srdiečko a tak. Asi ju nechcela zaťažovať zbytočne utz, veď sme mali nedávno morfologický 😉
@rozpravka774 nas tiez nemerala...len na par sekund spravila sono, ci babatku bije srdiecko a nieco narychlo pozrela.
@rozpravka774 my včera 24tt+2: 736 gramov a sme o týždeň vačší
My máme poradňu až 5 tak este neviem 🙂
Ja som naposledy videla babo 13.11a idem az 17.1 na poradňu tak neviem nic o malom
@anickaa123 Aj ja mam 5 poradnu 🙂 uz sa neviem dockat snad bude vsetko ok
Super 🙂 a odkiaľ si ?? Aj ja dúfam naposledy mi dr povedala že mi chýba jedna aorta nevieš čo to znamená ?? Že bábo má mať tri a moje ma iba dve :(
@anickaa123 poslem IP
@dominini oki

@petka35 iba normalny utz takze asi to treba brat s rezervou 🙂 uvudim co teraz v 30 tt ale tesim sa tak ci tak a je to celkom vzrusujuce nevediet isto co to bude :D
@moncici7777 mne sa snivalo ze budeme mat dievca a ja som bola nervozna ze to nemôže byt lebo mam vsetko zelené doma :D
@nivea777 zelené môžeš mať aj na dievča nie 🙂
@anickaa123 nebude to dievca..videli sme guľky :D
@nivea777 a meno už máš???
@anickaa123 Samko..ocinko vybral meno pre synatora sám :D chcela som ho presvedcit na ine meno lebo dost davaju teraz to meno aj v marcovkach uz viacere pisali ze budu mat Samka , ale nechce ani pocut o inom mene.Ja som chcela Lukas alebo Leo
Krásne mena nám pre princeznú vybral ties tata meno bude sa volať Tánička 🙂
@anickaa123 ja som tana :D
@nivea777 a tak si aj krstena ??
https://www.nay.sk/philips-sc2009-00-epilator-l...
Ahojte baby moze sa tento laser pristroj pouzivat v tehu??? Viete mi poradit???dakujem 🙂
@anickaa123 tatiana som..
@nivea777 aj my budeme našu fazuľku tak krstiť 🙂
@anickaa123 pre mna to bolo utrpenie ked som bola mala :D
@nivea777 prečo??
@rozpravka774 my sme boli týžden dozadu na kontrole a malinké malo 734g tiez nám vravel dr ze o týžden sme dopredu. Hovorila som aj s kamoskou a ta mi zas vravela ze najpresnejši odhad je okolo toho 12tt a potom detičky môžu priberať všelijak a hlavne sa nevie aké budu keď sa narodia. Vraj nech to beriem s rezervou. Ale ja by som prijala o týžden skor babatko 😊
@dominini aj my mame 5.1. Poradňu 😊
A nezabudla som na teba ak stihnem pošlem ti tie knihy z prace. Cez sviatky sa mi nedalo stiahli ma z dovolenky a potom som bola prechladnuta.
@anickaa123 som mala blbych spolužiakov a hovorili mi ze som dezert alebo tajnicka,krizovka atd..teraz to uz beriem inak a ten dezert zboznujem :D
Hádam naša malá nebude mať s tým problém 🙂

@pininka Presne tak, vsetkym nam aj nasim detickam v bruskach aj rodinam len zdravie, ostatne pride potom aj same... ŠNR 2017 maminyyyyyyyyy 👶🤰👍😍🙏