icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dancura
4. jan 2017

zienky a tie ktore planujete rodit v BA- tak kde tam? Kolko bab stretnem, tak tolko nazorov 🙂 Osobne ma to taha na Kramare, no presviedcaju ma aj na Antolsku a Ruzinov.

miolisko
4. jan 2017

ja planujem Ruzinov😊

farebnymotylik
4. jan 2017

@dancura ja budem rodit na Antolskej 🙂

dada200
4. jan 2017

@dancura ja tiež na Antolskej

farebnymotylik
4. jan 2017

@dada200 kedy mas termin 🙂

dada200
4. jan 2017

@farebnymotylik 29.4. 🙂 a ty asi tiež tak nejako. Tak sa tam asi stretneme. 😊

farebnymotylik
4. jan 2017

Ano 🙂 ja tiez 30/04 🙂

dejna20
4. jan 2017

@dancura ja ruzinov 28.4.

pininka
4. jan 2017

@larra6 ja tam idem kvoli tomu tiez,ze tam mam svojho porodnika a kedze sa mi maly dostal po porode na jisku a ta je iba v novej,tak nech som radsej pri nom,hoci blizsie to mam do sace.

tutu_1
4. jan 2017

Ja som rodila na Antolskej a kebyže ma to chyti v BA tak idem smer Ružinov. Antolská v krajnom pripade. Je to síce skoro uz 9 rokov ale aj tak.

dada200
4. jan 2017

@tutu_1 prečo nie Antolská? Ja som pred 10r rodila v Ružinove,bola som max. spokojná ,aj sestra tam rodila aj sesternica aj kamošky. Ja na Ružinov nemôžeme povedať jedno krivé slovo,ale teraz mám gynekologičku čo je aj pôrodnička a ona rodí na Antolskej.

tutu_1
4. jan 2017

@dada200 nemala som dobrú skusenost ale zas niektoré ženy si chvália. Ja by som tam uz proste nešla. Ale na Ružinov som počula iba chválu tak skor tam by ma to lákalo. Plus ja som prve mala CS a na Antolskej idu aj do druhej a ja by rada skúsila prirodzene. V Ružinove to ide. Takze tak.

martuliiik
4. jan 2017

Dievčatá, som zvedavá koľké sa stretneme 🙂 okolo 25.4 Antolská O🙂

tutu_1
5. jan 2017

Dievčatá dnes 111 dni 😊 a poradňa a kedže ma opäť chytila sialena chuť na sladké tak aj glukózový test 😝. Ide so mnou muž keby nieco ale dúfam ze nic nebude.

ivuss01
5. jan 2017

@tutu_1 ja to mam dnes za 100, tiez idem na glukozovy test ☹ mozem si dat aspon pohar vody?

tutu_1
5. jan 2017

@ivuss01 Myslim si ze hej, aj ja som sa ráno napila. Veď by som inak nedoniesla moc. Som bola na wc o tretej a teraz mi zas netreba 😁

ivuss01
5. jan 2017

@tutu_1 vidis to, sme si mohli od 3 pisat 😀 napijem sa trosku 🙂 daj vediet, ako si to zvladla 😉 padam auto v zaveji hladat 😀

tutu_1
5. jan 2017

@ivuss01 Pekne nas detičky preháňajú 😄. Napíšem co a ako. Drž sa. Ja este behnem s mojou psicou von. Po ceste si kúpim citrón 😜. Napíšeme si potom ako sme dopadli 😊

nivea777
5. jan 2017

@tutu_1 ja dnes 86 dni,ale podla babskych reci by som mala rodit uz 17.3 :D nech teda pocka na 19.3 :D

kvetakinderko
5. jan 2017

@martuliiik Ja by som tam mala byt v tom case 🙂 podla PM je to moj termin presne, aj ked podla velkosti davaju stale 21.4. 🙂

latitude
5. jan 2017

kočky potrebujem poradit, som prvorodička, aprílová, neviem čo mám kupovat na oblecko a po kolko kusov :( termím 22.4 treba mi viac takých letných veciciek alebo vsetko s dlhým rukávom, nechcem kupovat zbytočnosti, ked babatko bude aj tak rýchlo rast, a väčšinou bude asi teplo, nie? dakujem za rady

nivea777
5. jan 2017

@latitude ja by som mala rodit na prelome marca aprila..mam nakupene vacsinou dlhy rukav body ale este dokupim tak nech mam 10-15 ks,mam dupacky par kusov,polodupky,na prevoz z nemocnice mam taky plysovy overal a ked tak ho prikryjem este dekou

martuliiik
5. jan 2017

@kvetakinderko tak ja mam podľa PM 27.4 ale maličká je od začiatku o týždeň až dva popredu, tak by sme sa snáď mohli stretnúť 😉

dejna20
5. jan 2017

@latitude ahoj z 56 a 62 ti staci podla mna s dlhym rukavom. Aspon ja tak kupujem. Naleto 68.

dejna20
5. jan 2017

@tutu_1
@dada200
Podla mna je to prast jak uhod antolska ci ruzinov. Na ruzinov som uz pocula vselico zle ale mne tam bolo pri prvom fajn. Idem rodit tamkde bude moj doki. On bol najskor na antolskej ale ja som ho zastihla az v ruzinove a teraz je stale tm tam idem k nemu. K tym sekciam a prirodzenym to tiez nie je pravidlo, mam kamosku co aj na antolskej rodila po cisari prirodzene. A moja sestra rodila tak na kramaroch a to bolo dobre davno. Syn -sekcia ma 15r a dcera 11 r prirodzene.

tutu_1
5. jan 2017

@nivea777 Tak vy uz to mate za pár 😊...
@dejna20 zaujímavé, keď som sa pýtala tak vraj aj druhé CS
@ivuss01 no ako ? Ja na počudovanie v pohode, iba hlava sa mi trochu točila, ale bol som mnou manžel. Takze sme to dali úplne v pohode. Až som sa čudovala.

Dievčatá na prietoky idete do nemocnice alebo k tomu co ste boli na 3D alebo na morfologickom utz ?

nivea777
5. jan 2017

@tutu_1 ja mám gyn v FN..Najprv na sono idem a potom k nemu,ma amb hneď oproti sonu

tutu_1
5. jan 2017

@nivea777 Tak to máš super. Ja pôjdem asi opäť k Slezakovi nechce sa mi moc do nemocnice medzi chorých lebo ja som taká ze hneď nieco chytím.

77kraska
5. jan 2017

Baby a po aku velkost nakupujete oblecenie?ja sa aj obavam kupovat vacsie veci ked neviem ake bude pocasie a ake bude babatko velke.staci mi na zaciatok 56,62 a potom az dokupime vacsie nie?

77kraska
5. jan 2017

@nivea777 prosim ta kde si zohnala plysovy overal?hladam taky tiez na odchod z nemocnice a vcera som bola v hm,lindex a next a nic tam take nemali 😏