Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja akurat pozeram ten lidl letak. Mylsite ze tu zsvinovacku do autosedaxky vyuzijeme? Neviem sko je to velke ci sa tm zmesti aj pol rocne rocne dieta ale co ked bude v aprili chladno. Uz bolo aj z snezilo 😂
a deka sa zosuchuje.
@farebnymotylik je tam písané iba newborn,, podľa mňa 56, max. 62, od narodenia po cca 2-3mesiace
Dnes 25/4 a mala ma 750g, vsetko ok, aj prietoky super,krcek pevne drzi a glukozovy test na jednicku. Takze sa vytesujem.
Chvala Bohu nemam tehotensku cukrovku 🙂 ale mam malo zeleza... mam brat nejake tabletky... no unidime...
@farebnymotylik ja si idem zajtra pre vysledky na hematologiu,tak uvidim ze co bude,lebo pri chlapcoch som mala stale malo zeleza
ahojte, chcem sa opýtat či nemáte niektorá skúsenost s kočikom tako omega gray alebo bexa line?
Ahojte,
Zas to blbne. Vysledky z hematologie otras, akurat zrazanlivost je dobra, podedila som co sa dalo zle po nasich,takze ma urcite budu sledovat aj po pprode. A ani toho nebolo malo v hrdle mi moja doki zistila streptokoka, takze asi atb :(
@pininka :( joooj, no drzim palceky... ono najhorsie je, ze ak raz clovek zacne chodit k lekarovi, nema to konca kraja...
deniska96 tak to by sme sa v tej nemocnici mohli aj stretnut 🙂 ja som sa este nerozhodla ze v ktorej, zatial nemam skusenost so ziadnou kedze to je moj prvy porod.
od dnes za 100 dni 😍😍😍 teším sa juchuuu 💖💖💖
Na predporodnom kurze nam lektorka hovorila o tom, ze detičky sa zvyknú narodiť okolo dátumov narodenín v rodine. Vraj preto nech sa neupiname na nejaký konkretny dátum. Muž ma vsak narodeniny 26.3. a od 37tt sa moze rodiť. Cca približne nam to vychádza 😄😄😄 to by bola teda veľká sranda kebyže to takto vyjde 😄😄😄
fuha kočky to naozaj? to počujem prvýkrát :D ja mám termín 14.4. najbližšie má narodky ségra- 4.4. alebo potom manžel 6.5. to máme ešte aj 1.sv.prijímanie toho 6.5. tak to vidím už teraz zaujímavo :D
Ahojte baby 🙂 chcem SA Pytat cvici z vas Niektora ? Take tie tehu lahke cviky ?
@tutu_1 radsej nech si babo pocka na svoj termin, rodit skor sa da,len aby vsetko dopadlo ako ma. Ja mam termin 23.4 a to ma narodky sesterkina dcera, potom moj svokor 30.4 a moj otec 2.5, ale to viem naisto, ze sa narodi skor,kedze ideme na cisarsky. Dufam,ze okolo 16teho to uz budem mat za sebou.
@nivea77 porovnáme v apríli, ze ako sa nam tie babuliatka prihlásia na svet, ale tebe by to mohlo takto vyst
@ivuss01 tiez to mate zaujímavé 😊
@pininka iste ho alebo ju vyháňať nebudeme, len keď nam to spomenula hneď som zacala v pamäti loviť kto všetko ma u nas narodeniny a odkedy je to reálne a prvý vychádza muž 😄 potom je babka, syn, atd. moznosti je viac 😊
Inak som to spomenula v práci jednému z našich klientov a on mi hovorí, nieco na tom je, aj moja dcera sa narodila 3 dni po mojich narodeninách😁. Tak som si v duchu povedala "no pekne". Navyše mama ma straší ze baby idu skor, a ze to moje brucho vyzerá na babu. Co je celkom zaujimave, lebo pre dievčatko nemáme este meno. Resp. este sme sa úplne nedohodli.
@pininka mne aj pri prvom vraveli ludia okolo ze dievča a bol chlapec. Teraz tiez všetci vravia dievča, no som zvedavá. Lebo bruško mam naozaj iné ako pri prvom, ale to fakt nemusi nic znamenať. Mne je to jedno, len ak by to bola baba tak nemáme meno 😁
Bože siedmy mesiac (mna to čaká o týžden, v 27 tt začína nie ?) ako to poskočilo. Este dva mesiace cca a babuliatka su tu 😍😍😍😍
Jaaj dneska v noci hrozné krče do noh, teda hlavne nadránom, až sa mi kričať chcelo, kupila som si šumivé magnezium, dúfam že pomože, ešte aj krpec sa nám nasťahoval do postele, čím bližšie termín porodu tým je prítulnejší😕

@farebnymotilik super info,na to cakam.