icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
16. jan 2017

No ja som baby dopadla, z toho streptokoka v hrdle som chytila tazky zapal klbov, neviete si predstavit ako ma boli ruky,niesom schopna nic drzat, umyt zuby, alebo osupat zemiak je tragedia a vcera ked som si zuby umyvala tak som az plakala. Celu noc som nespala,akoby mi niekto zaziva lamal ruky. Volala som obvodnej, ta ze mam okamzite prist a hned mi napisala penicilin, to nastastie mozeme, lebo po klboch moze nastat zapal srdca. V zivote som nic take nemala, som total v soku z toho, zajtra musim ist na reumatologiu,co oni na to.

nivea777
16. jan 2017

@tutu_1 hej hej prebiehajúci 27tt,teda už skoro 28tt keďže potom je už len 26+6 a 27+0

tutu_1
16. jan 2017

@pininka Bože moj 😨, tak vela vela zdravicka želám a skóre uzdravenie. To som ani netušila, ze od kĺbov sa moze chytiť srdce. Držím palčeky nech to dobre dopadne ✊✊✊🙏🙏🙏

tutu_1
16. jan 2017

@nivea777 aaaach ty uz si ale 30tt, ty sa máš 😁, my si este pockaaaame 😆

nivea777
16. jan 2017

@tutu_1 no a teraz mi začínajú problémy :(... Štvrtok pohotovosť..Piatok som ledva žila..Sobotu svadba a dnes mám 38 teplotu a na správe od lekárky u ktorej som bola piatok mám z rozboru takmer všetko na pi*u..Vysoké hodnoty leuko v moči.. Bielkoviny,bakterie,bilirubin atď atd

ivuss01
16. jan 2017

Zeny, zaujima ma, ci budete balit na siroko,

ivuss01
16. jan 2017

@pininka to len tak? Z nicoho nic? Prajem skore uzdravenie,

dejna20
16. jan 2017

@ivuss01 ja nie. A po kontrole dla potreby

tutu_1
16. jan 2017

@nivea777 no teda 😨😷... To nie je veľmi dobre. Tak vela síl, zdravicka a skóre uzdravenie želám 🌸. Bilirubin ? Hm to je pečeň, nie ?
Mna zas začína strašne svrbiet brucho a nohy. Kamoska ma postrasila ze to moze byt pečeň - no uvidím idem k dr jej poviem co a ako.

@ivuss01 ze vraj dnes uz sa nemusi, ale ja plánujem používať latkovky a tam uz netreba postolky, to uz rovno balis na široko.

ivuss01
16. jan 2017

@tutu_1 latkovky som dnes pozehlila, planujem asi len prvy mesiac, ak bude vsetko ok. Dceru som 6 tyzdnov balila, klby mala ok ale este som mala pokracovat do pomaly 4,5 mesiaca ale to sa mi zda strasne dlho

tutu_1
16. jan 2017

@ivuss01 Ved ak budu klbiky ok tak potom sa uz nemusi baliť, nie ? Mne je to jedno lebo s latkovkami balim tak ci tak naširoko, a jednorazovky plánujem len k dr a na noc.

ivuss01
16. jan 2017

@tutu_1 sestrina mala klby v poriadku a aj tak este kazal dr balit, no som z toho vedla ☹

pininka
16. jan 2017

@ivuss01 ja urcite zo zaciatku budem balit nasiroko, u Slovanov je to geneticky dane, takze sa neda hovorit o tom ze v inych krajinach to nerobia. Starsieho syna som musela az do pol roka balit nasiroko. Ono to so mnou nieje len tak,cez vianoce ma velmi bolelo hrdlo, som myslela ze angina,ale nakoniec mi z vyteru vysiel streptokok, a ten zial moze sposobit obcas zapal klbov a ked sa to dalej nelieci aj zapal srdca, preto mi okamzite dala atb. Nikdy som vsak taketo veci nemala, nemavam vobec problem s krkom, ked tak dutiny a horne dychacie cesty.

tutu_1
16. jan 2017

@ivuss01 Preco ? Hlavne pokoj. Urob tak ako ti povie tvoja dr 😘

pininka
16. jan 2017

@tutu_1 mna v kazdom tehu strasne svrbelo brucho, a nebolo to pecenou, poriadne ho premastuj, aj dvakrat denne. Ja sa teraz poctivo natieram, mam ho uz dost suche.

tutu_1
16. jan 2017

@pininka tak skúsim mazať viac hádam to pomôže 😊

dejna20
17. jan 2017

@nivea777
@pininka
Juj babule rychle uzdravenie zelam. Je to ostara tie choroby. Ja som bola chora 8 tyzdnov v kuse 😤 sice nic vszne ale dvoje atb padli za vlast.

dejna20
17. jan 2017

Ja vcera na poradni. Vsetko ok. Zavreta na sto zamkov. Doki mal nejaku načural naladu, ze ked chcem mozem rodit sj prirodzene. Jazva po cisari zatial ok, vobec sa ani neozyva. Ale po sone ho to trosku preslo. Mala je vacsia o tyzden a pol. Uz ma skoro kilo, nohy dlhe az po vieden. 😁
Ale vsetko v poriadku aj ked je velkacka 😂

36evina36
17. jan 2017

Vcera som mala konecne vysledky z vysetreni a vsetko ok. Takze mam pockat tri menstruacie a mozem to skusit zas, tak dufam ze to pojde uz v poriadku

moskova1983
17. jan 2017

Ahojte baby mate uz niektore aj postielky nachystane alebo kupene??? Ak mate nachystane dajte foto pre inspiraciu 🙂

nika14121
17. jan 2017

My máme ešte po mojom mužovi len sme ju obrúsili, natreli a nalakovali 😉
@moskova1983

kvetakinderko
17. jan 2017

@moskova1983 my mame z ikei gulliver, ale zatial neposkladana, nechavame si toto na posledny mesiac tehu, nech sa na nu neprasi zbytocne 🙂

moskova1983
17. jan 2017

👍

pininka
17. jan 2017

@nika14121 aj my mame po mojom muzovi, este pri chlapcoch sme ju dalu dokopy,tak je ok, akurat kolisku musim obrusit a natriet, ale to ma este cas.

kata9
17. jan 2017

@moskova1983 aj my mame ale este v garazi 🙂 cez vikend sa chystam na nu 🙂

fatimuska
18. jan 2017

@pininka fukam a držím palce nech cim skor to prejde

fatimuska
18. jan 2017

@nivea777 inak 19.3. Je.spln..vtedy babatka sa radi rodia

fatimuska
18. jan 2017

@36evina36 tak budem držať palceky

nivea777
18. jan 2017

@fatimuska po včerajšej poradni budem rada za každý týždeň :(

tutu_1
18. jan 2017

@nivea777 Nohy hore a teple kakavko alebo čajík do ruky 😉 a nestresovat sa, este mate dosť času. Normálne tehu trvá od 37 do 44 t tak tých cca 7 týždňov nie je vela, to dáte 🌹🌹🌹