icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
12. jan 2017

@farebnymotilik super info,na to cakam.

dejna20
12. jan 2017

Ja akurat pozeram ten lidl letak. Mylsite ze tu zsvinovacku do autosedaxky vyuzijeme? Neviem sko je to velke ci sa tm zmesti aj pol rocne rocne dieta ale co ked bude v aprili chladno. Uz bolo aj z snezilo 😂
a deka sa zosuchuje.

petka35
12. jan 2017

@farebnymotylik je tam písané iba newborn,, podľa mňa 56, max. 62, od narodenia po cca 2-3mesiace

pininka
12. jan 2017

Dnes 25/4 a mala ma 750g, vsetko ok, aj prietoky super,krcek pevne drzi a glukozovy test na jednicku. Takze sa vytesujem.

farebnymotylik
12. jan 2017

Chvala Bohu nemam tehotensku cukrovku 🙂 ale mam malo zeleza... mam brat nejake tabletky... no unidime...

pininka
12. jan 2017

@farebnymotylik ja si idem zajtra pre vysledky na hematologiu,tak uvidim ze co bude,lebo pri chlapcoch som mala stale malo zeleza

misacko
13. jan 2017

ahojte, chcem sa opýtat či nemáte niektorá skúsenost s kočikom tako omega gray alebo bexa line?

misacko
13. jan 2017

pridávam aj foto ;)

tutu_1
13. jan 2017

@misacko skús skupinu Kočíkovo 😊 tam su maminy co majú skvelý prehľad v kočíkoch a vďačne poradia 😉

misacko
13. jan 2017

@tutu_1 ďakujem skúšala som (síce som poplietla názov kočíka v téme ;) ) tak uvidíme 🙂

pininka
13. jan 2017

Ahojte,

pininka
13. jan 2017

Zas to blbne. Vysledky z hematologie otras, akurat zrazanlivost je dobra, podedila som co sa dalo zle po nasich,takze ma urcite budu sledovat aj po pprode. A ani toho nebolo malo v hrdle mi moja doki zistila streptokoka, takze asi atb :(

farebnymotylik
13. jan 2017

@pininka :( joooj, no drzim palceky... ono najhorsie je, ze ak raz clovek zacne chodit k lekarovi, nema to konca kraja...

tutu_1
13. jan 2017

@pininka skoré uzdravenie želám 🌺🌺🌺

pininka
13. jan 2017

@tutu_1 dakujem

bodka87
13. jan 2017

deniska96 tak to by sme sa v tej nemocnici mohli aj stretnut 🙂 ja som sa este nerozhodla ze v ktorej, zatial nemam skusenost so ziadnou kedze to je moj prvy porod.

tutu_1
16. jan 2017

od dnes za 100 dni 😍😍😍 teším sa juchuuu 💖💖💖
Na predporodnom kurze nam lektorka hovorila o tom, ze detičky sa zvyknú narodiť okolo dátumov narodenín v rodine. Vraj preto nech sa neupiname na nejaký konkretny dátum. Muž ma vsak narodeniny 26.3. a od 37tt sa moze rodiť. Cca približne nam to vychádza 😄😄😄 to by bola teda veľká sranda kebyže to takto vyjde 😄😄😄

nivea777
16. jan 2017

@tutu_1 u nás je dátum v rodine 19.3 a podľa babskej "povery" by som mala rodiť 17.3 tak som zvedavá :D

ivuss01
16. jan 2017

@tutu_1 my tam mame 12.3 mamina, 27.3 sestra, 30.3 svokra, 8.5 moj otec 🙂

ivuss01
16. jan 2017

@tutu_1 a zabudla som,termin mam 15.4

petka35
16. jan 2017

fuha kočky to naozaj? to počujem prvýkrát :D ja mám termín 14.4. najbližšie má narodky ségra- 4.4. alebo potom manžel 6.5. to máme ešte aj 1.sv.prijímanie toho 6.5. tak to vidím už teraz zaujímavo :D

jollinka22
16. jan 2017

Ahojte baby 🙂 chcem SA Pytat cvici z vas Niektora ? Take tie tehu lahke cviky ?

pininka
16. jan 2017

@tutu_1 radsej nech si babo pocka na svoj termin, rodit skor sa da,len aby vsetko dopadlo ako ma. Ja mam termin 23.4 a to ma narodky sesterkina dcera, potom moj svokor 30.4 a moj otec 2.5, ale to viem naisto, ze sa narodi skor,kedze ideme na cisarsky. Dufam,ze okolo 16teho to uz budem mat za sebou.

tutu_1
16. jan 2017

@nivea77 porovnáme v apríli, ze ako sa nam tie babuliatka prihlásia na svet, ale tebe by to mohlo takto vyst
@ivuss01 tiez to mate zaujímavé 😊
@pininka iste ho alebo ju vyháňať nebudeme, len keď nam to spomenula hneď som zacala v pamäti loviť kto všetko ma u nas narodeniny a odkedy je to reálne a prvý vychádza muž 😄 potom je babka, syn, atd. moznosti je viac 😊

Inak som to spomenula v práci jednému z našich klientov a on mi hovorí, nieco na tom je, aj moja dcera sa narodila 3 dni po mojich narodeninách😁. Tak som si v duchu povedala "no pekne". Navyše mama ma straší ze baby idu skor, a ze to moje brucho vyzerá na babu. Co je celkom zaujimave, lebo pre dievčatko nemáme este meno. Resp. este sme sa úplne nedohodli.

pininka
16. jan 2017

@tutu_1 mne sa zda ze mam brucho ako pri chlapcoch a pritom vieme ze to bude baba. Navyse lezi dost vzadu,tak sa ma kazdy pyta kde mam brucho, na siedmy mesiac je este v norme, no uz mam skusenost ze v poslednom mesiaci vie vykysnut riadne.

tutu_1
16. jan 2017

@pininka mne aj pri prvom vraveli ludia okolo ze dievča a bol chlapec. Teraz tiez všetci vravia dievča, no som zvedavá. Lebo bruško mam naozaj iné ako pri prvom, ale to fakt nemusi nic znamenať. Mne je to jedno, len ak by to bola baba tak nemáme meno 😁
Bože siedmy mesiac (mna to čaká o týžden, v 27 tt začína nie ?) ako to poskočilo. Este dva mesiace cca a babuliatka su tu 😍😍😍😍

biggi014
16. jan 2017

Jaaj dneska v noci hrozné krče do noh, teda hlavne nadránom, až sa mi kričať chcelo, kupila som si šumivé magnezium, dúfam že pomože, ešte aj krpec sa nám nasťahoval do postele, čím bližšie termín porodu tým je prítulnejší😕

nivea777
16. jan 2017

@tutu_1 7.mesiac začína 26+5

pininka
16. jan 2017

@biggi014 ja si musim davat kazdy vecer sumive magnezium, pri prvom synovi som mala strasne krce.

tutu_1
16. jan 2017

@nivea777 No ved to je prebiehajúci 27 tt, teda tak mi to vysvetľoval dr keď som bola na sone.
Hádam som to dobre pochopila.

Joj tieto nohy, aj mna sem tam vychyti kŕč. Nemam to rada. Hlavne v noci.