icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
23. jan 2017

@dejna20 Ale ano, treba sa vyblázniť 😁. Ja som dala viac za nosic, kocik, látkové plienky a este chcem satku. Takze tak. No neda sa všetko. Ale fakt ze mala by som problem si vybrat všetko sa mi paci 😊

ivuss01
24. jan 2017

Ahojte, tak vcera som bola na poradni, sestricka zahlasila, ze mi zoberie krv, som zbledla a hned som zahlasila, ze som jedla 🙂 Maly krasne rastie a uz mame kilo 🙂
Jediny problem je tvrdnutie bruska, tak mam prikazom lezat a nic nerobit, no ale da to? dnes som pol dna s malou po zubaroch chodila :-/

maria189
24. jan 2017

Ahojte,baby mám termín 13 apríla...Chcela by som sa spýtať že aké papiere si musím vybaviť ešte pred pôrodom ?? Vedeli by ste mi pomôcť

kata9
24. jan 2017

@ivuss01 tu v zahranici to beru ako normalnu vec. Mne tiez stale tvrdne.Tak isto som mala aj pri prvom a dokonca som pri mojom behani v praci este prenasala.Hadam vydrzia drobce male 😀

jollinka22
24. jan 2017

Ahojte baby .. tak pozeram ze niektore Uz vo velkom ... my este postilku nemame ... zatial kociarik hadam AZ Na koniec ... a veci mam od kamosky takze tych mam Na zaciatok dost Len ... consa tyka Toho tvrdnutia bruska mam Aj Ja Denne ... ale teraz Uz Pomenej .....

pininka
25. jan 2017

@maria189 urcite ti treba zajst na urad prace soc. veci a rodiny, tam ti daju kopec laistrov, nieco treba doniest hned po porode,nieco az neskor,mali by ti to tam vysvetlit. Ja osobne som si to vzdy vypisala v klude doma a potom uz len bola podat,resp moj muz. A potom este aj tlacivo zo zdravotnej poistovne, tam je toho tiez dost na vyplnenie.

tutu_1
25. jan 2017

@pininka A co nespis ?
Juj tieto papiere, ale fakt je dobre ich mat nachystané dopredu. Potom sa človek menej stresuje.

maria189
25. jan 2017

@pininka ďakujem, budem tam musieť ísť na ďalší týždeň aby som to mala vyplnené a nestresovala sa pred pôrodom =)

pininka
25. jan 2017

@tutu_1 my sme na lyžovačke a nejako som sa zobudila,tá už som kukla či niekto nepisal

pininka
25. jan 2017

@maria189 nieje začiatku,ale ozaj je dobré mať to dopredu

tutu_1
25. jan 2017

@pininka tak super, mna zobudil chrapajuci manžel 😂

dejna20
25. jan 2017

@pininka ty sa zmestis so lyz gati? Mx pojdeme ssi sz o mesisc to uz budem 31tt a neviem co si tam obliect vsak zamrznem v elastakoch 😁

pininka
25. jan 2017

@dejna20 ja som zašla ku nám do opravovne šiat a do bokov mi vsili 5cm kliny a je to paráda,ešte sú mi aj volne,takže nosím traky a nič ma netlačí.

dejna20
25. jan 2017

@pininka nejske elasticke?

pininka
25. jan 2017

@dejna20 nie sú úplne elastické, ale stačia mi teraz úplne,vôbec ma netlačia keď tam sú tie kliny, ani keď sa zohnem na brucho

mia407
25. jan 2017

Uz mame doma 🙂 vanicka odtialto z konika a uplne ako nova 🙂

ivuss01
27. jan 2017

Vozitko pre maleho uz doma 😀

moskova1983
28. jan 2017

Ahojte baby mam za sebou vysetrenie u Mudr.Grochalu som 30tt ak este rozmyslate kam tak je uzasny urcite odporucam skvely pristup...moj chlapček ❤

kata9
28. jan 2017

@moskova1983 krasnucky 😍

walentinka
29. jan 2017

Tiez sme boli u grochalu v 20 tyzdni a ideme aj teraz vo stvrtok k nemu. Tiez mozme len odporucit.

nivea777
29. jan 2017

@walentinka je to odborník..Škoda že tak rapídne zvýšil ceny 30 a 70€ je dosť rozdiel

walentinka
29. jan 2017

@nivea777 neviem vobec ake mal predtym ceny. My sme aj v 20 tyzdni platili uz 70 euro. Je to veru dost peniazkov.

dominini
29. jan 2017

@nivea777 30 eur nemal ani.. my sme predtym platili 50€ vysetrenie + 8€ 3D fotka, a teraz sme platili 70€vysetrenie + 10€ dve 3D fotky ...

moskova1983
29. jan 2017

70e plus 30e priplatok za sobotu lebo ma na 5tyzdnou objednavky do predu...plus ked chces dvd 10e a plus 5e foto celkom dost...no ale stalo to zato....😉😉😉🍼

nivea777
29. jan 2017

@dominini mal to tak,ze ked si bola v 20tt(za tych 50€) tak potom v 30tt ked si isla zas si platila len 30€.. od 1.1.2017 má za vsetky 3 vysetrenia 70 € cize uz neplati ze ked v 20tt si bola tak v 30tt mas nizsiu cenu ..takze zvysil o dost ale tak moze si to dovolit,kto nechce nepojde

walentinka
29. jan 2017

Aj predtym aj teraz som sa objednavala 3 tyzdne pred a vzdy sa snazil mi termin najst a nie v sobotu za priplatok. Minule sme boli strceni len pomedzi objednanych a cakali sme mozno tak hodinu nic strasne. A platili sme len 70 euro aj s fotkou lebo sa mu podarila len jedna.

walentinka
29. jan 2017

Ked to tak citam tak tie podmienky su dake rozne pri kazdom :D

nivea777
29. jan 2017

@walentinka ja viem len od bab co sa stazovali.. ze to tak mal ze ked boli v 20tt takv 30tt platili uz len 30€ a ze od 1.1 zvysil vsetky 3 sona na 70€

walentinka
29. jan 2017

@nivea777 ano moze byt ze je to tak ja som to dako nesledovala predtym tie jeho ceny. Ono pravda je ze si to moze dovolit pytat tolko lebo tie zeny k nemu budu chodit aj keby pytal raz tolko asi. Ale myslim si ze urcite su aj ini doktori odbornici len nie su taky vychyreni.

extempore
29. jan 2017

Ono je to tak, že pán doktor má toho toľko, že už nevie kam skôr skočiť. Zvýšenie ceny bol pokus o "prirodzenú selekciu":D
Ale veru neviem, či to pomohlo.
My ideme s manželom k nemu zajtra v 30tt. Už sa tešíme.
A povedzme si úprimne ženy - aj na totálne kraviny sme už oplieskali prachy a tu predsa ide o zdravie dieťatka. Pán doktor Grochal má taký prístup, že neľutujem ani jediného centu. Kiežby takí boli aj ostatní doktori...