Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ahoj..baby potrebujem radu ak sa niekto nájde..celé tehotenstvo mam problem s kvasinkami, naposledy boli preliečene začiatkom januára, dnes uz opäť pociťujem svrbenie ale fakt ze len minimálne zatiaľ..poradňu mam budúci piatok, mam vydržať dovtedy alebo to riesit okamžite?
Baby niekedy ste tu preberali vypocet pre pohlavie mozte mi to napisat do spravy dakujem
@36evina36 skus Jonasa 🙂 nám to vyšlo 🙂 http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny
@farebnymotylik my sme to sice tentoraz vobec neplanovali, ale podla vypoctov Jonasa sedi aj moj vypocet, sadli mi presne aj plodne dni.
@farebnymotylik mne to nesedí..Plodné dni som mala o tyzden skôr ako stránka vyrátala a bude to iné pohlavie..Mne všade vyšlo že dievča a čakáme chlapca
@nivea777 ja som si dala vypocitat osobny vypocet presne na dni, a mne to sadlo. Pri druhom synovi mi sice sedeli plodne dni, ale pohlavie nie a po porode som im poslala spravu z porodnice a vratili mi peniaze. Jasne ze na 100% nefunguje nic, ale vela ludom co poznam Jonas pomohol aj otehotniet nieto ze pohlavie.
Prve kramy mame tak este chvilu a mozeme to skusit znovu
@pininka ja som tiez mala od neho osobny vypocet 🙂
Co taka sranda stoji
@36evina36 ja som chcela len vypocet plodnych dni, stalo to okolo 17 eur
Tak.to nebolo take strasne ako som cakala
Baby tie ktore mate termin koncom aprila,mate uz postielku? Ak ano,uz ste ju i poskladali?
@rozpravka774 Ja mam postielku a skladat ju budem az na konci marca 🙂 naco teraz, zbytocne na nu bude sadat prach
@rozpravka774 my urcite az v marci budeme skladat,lebo nam treba este malovat tu izbu kde budem s malou, takze casu dost. Snad nas neprekvapi skor.
@rozpravka774 my mame po manzelovi postielku len ju treba este vybrusit a namalovat. Ale vo februari by sme ju uz chceli dat dokopy nech si ju pomalicky chystame. Aj monitor dychu a kolotocik na nu a podobne 🙂 vo februari to uz chcem vsetko dokupovat
@rozpravka774 my mame uz aj poskladanu, pre istotu ci nechýba nejaký srobik. Akurát ju nema kto zložit spať 😁, ale to uz by som nerobila. Keď aj sa zapráši tak poutieram - je to menej roboty ako ju skladať spať do krabice, a potom opäť skladať.
@rozpravka774 ja mam termin 28.4 asi sekcia takze o tyzden skor si myslim.
Postielku ma pozicanu svagrova tak koncom marca ju prevezeme. Uvidim v akom stave bude matrac a podla toho kupim/ nekupim novy. Plachtu uz mam aj perinku, ulitku, tak akurt sa chystam na mantinel objedmat. Za mna casu dost 😁
@tutu_1
Ja budem mat na postielke stiahnutu bocnicu, tak ja chcem iba na cast postielky mantinel. Ked bude vacsia, bocnicu odmontujem a prirazim postel o postielku.
Takze ja pozeram kratsie mantinely, nie okolo celej postielky. Pevne a pekne som nasla na sanstel.cz ale su aj drahe, lebo ide o tie dizajnove latky. Tak preto vaham ci kupim alebo nie.

my už sme tiež poskladali na skúšku, ako bude vyzerať :D