Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@scales sme o tyzden do predu vraj 🙂 sme vacsi 1600g cca 🙂
Tak babenky ako? My už máme 1593g , termín sa nám podľa sona posunul na 3.4. už začíname s praním a chystanim vybavičky, s ktorou sa vidíme v starej Po pôrodnici?
@dejna20 kvôli prietokom ma tam poslal z 3D doktor a dnes mi 4 krát meral prietoky a stale hraničné. Povedal mi že musíme vydržať minimálne do 38/1, ale všetko závisí od toho či opäť nezačnú skôr kontrakcie, jazva je síce ok,ale ak začnú sťahy, musia ma hneď riešiť. Preto ten maximálny oddych. Ale sám uznal že pri dvoch deťoch je to ťažšie.
Ahojte dievčatá tie co čakáte chlapčekov uz ste vybrali mena? Ake sa Vam pačia?
@dejna20 ja to tiez velmi zle znasam. Hrozne som z toho podrazdena. Tiez som stale hladna. Najlepsie je ze to poctivo dodrziavam aj ked v trapeni tak dnes mi pred jedlom na kontrole vysiel test lepsie ako pred dvoma tyzdnami ale po jedle horsie ako pred tym. Ze vraj sa to pri konci tehotenstva zhorsuje prirodzene. A to som si vravela ze dnes zhresim a dam si dake palacinky ale zase len nemozem. Je to o nervy. Aj to mam aj menej tmaveho peciva uz jest tak uz fakt neviem co jest. Bez muky a cukru sa tiez ani ja nezasytim.
Zienky,tak po dnesnej kontrole...1628g a vsetko v poriadku.Buduci tyzden este ideme k Holanovi na prietoky,tak dufam,ze aj tam bude vsetko ok.Doktorka mi chceka dat MD 8 tyzdnov pred,no ja som mala asi tehotenske zamdlenie ked som jej povedala,ze musim este vela veci v robote spravit)🙂🙂Takze ideme 6 tyzdnov pred porodom🙂
@walentinka no mne to pride ze jem stale to iste. Na ranajky pol chleba (slatinsky cerealny) maslo, sunka, syr, zelenina. Potom biely jogurt a jahodami.
Obed vacsinou nejake maso z kroreho uz mam chut grcat s geilovanou zeleninou alebo varenou ak dam prilohu tak malicko fskt ako porcia pre mysi.
A na veceru catso ceasar salat alebo nieco na ten styl.
Uz vydrzime dako 😖
@dejna20 práveže všetko bolo úplne ok, aj prietoky, akurát že som dostala kontrakcie a dosť silné,tak mi už zarobili cisársky a a až tak zistili,že jazva tesne pred puknutim a zelená voda. Malý po pôrode úplne super, apgar 10/10/10, ale asi o pol hodinu začal zle dýchať a nakoniec skončil na jiske, ale len na jeden deň. Pri prvom pôrode bolo všetko úplne v pohode.
@dejna20 tiez mam pocit ze jem stale len to iste. No ano vydrzime uz dako. Musime 🙂
Dnešná kontrola v 32 týždni v pohode, všetko je dobré, ešte neni hlavičkou dole ale panvovým koncom tuším, preto cítim pohyby hlavne dole z čoho som mala strach a je dosť ťažký, 1960g, takže viem prečo tých 13kg naviac zatial🙂 ale cítim sa fajn, len to obuvanie ponožiek a topánok je des, neviem čo dalsie 2 mesiace, asi budem chodiť bosá🙂
@liza2 My budeme mat Lukáša 😍👶
@biggi014 aj ja dost citim pohyby dole dost dole 🙂 a veru Ponozky a topanky masakra a to este plne dva mesiace 😲Treba vydrzat 🙂
@moskova1983 krásne,aj ja som také niečo chcela
@moskova1983 nádherné! Mne dnes prišiel setik so sovičkami 🙂 zatiaľ som ale nechala v robote lebo ešte postieľka nie je na mieste... Ale už sa dočkať neviem 🙂
@threetail my sme uz poskladali reku jak to bude vypadať a este poperem to ked sa bude blizit termin a bude hotovo...🙂
@moskova1983 jej ake krasne ;)

@moskova1983 krasny je a kolko vazi uz? 🙂