icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dominini
2. feb 2017

@scales mohla by som ta o nieco poprosit ked ides do tesca??

walentinka
3. feb 2017

@moskova1983 aj nam povedal ze sme vacsi o 6 dni a na to ake mam brusko ze by nikdy nepovedal ze som v tolkom tyzdni, ze malicky je tak poriadne poskladany a vyuziva kazde miesto 😀 . . Tie vahy su aj tak len orientacne a samozrejme je hlavne ze su zdravucky o nic ine nejde 😍

dancura
3. feb 2017

Zienky,mna uz ta nespavost v tehotenstve riadne stve.Dnes som spala 2.5hod...to je hroza.Zase budem vyzerat jak zombie cez den.Nechapem,ze telo este drzi.Uz to mam zopar mesiacov...a vraj vyspi sa pokym sa da☺

threetail
3. feb 2017

@dancura nad tou nespavosťou som aj ja rozmýšľala, či to je príprava na obdobie po pôrode, aby to nebol až taký šok že sa nevyspíš... 😀

Ale vidím

threetail
3. feb 2017

Ale vidím, že byť o týždeň väčší je úplne v norme. Mne tiež oznámil, že malá sa asi ponáhľa, už mi začal nesmelo aj termín na skorší posúvať. 😀

walentinka
3. feb 2017

@dancura tiez to mam tak. Niekedy sa zobudim uz o jednej v noci a neda sa mi uz zaspat. Potom len premyslam co budem varit a kadeco mi beha po rozume co potom realizujem pocas dna. Zase je to aj na nieco dobre 😀

walentinka
3. feb 2017

Mne termin posunul z 20.4 na 14.4 ale tak brala by som ten skorsi urcite 🙂

nacrenyx
3. feb 2017

@dancura Práve kvoli tomu už čakám u doktorky a idem na PN. A hurá oddychovať kým sa dá.😀

pininka
3. feb 2017

@dancura ja spím teraz aj cez deň, aspoň pol hodku. Ale som stále jak vymleta, ťažko sa mi dýcha a z magnézia ma zasa preháňa, takže musím obmedziť dávku.

moskova1983
3. feb 2017

@walentinka aj mne posunul termin z 11.4 na 3.4...:) 🙄🙄🍼

walentinka
3. feb 2017

@moskova1983 tak to uz presne o dva mesiace bude mozno drobciatko pri tebe 😍

farebnymotylik
3. feb 2017

@walentinka prosim ta, kde ste boli na to 3D, ja som sa dneska chcela objednat a ze vraj sa uz neda spravit pekna fotka tvaricky, lebo babatko je uz velke 🙂

walentinka
3. feb 2017

V Martine sme boli u Grochalu. To ti kto povedal? Pokial sa netlaci stale na placentu nie je problem urobit fotku. Nam sa tlacil aj v 20tt aj vcera a podarila sa mu aspon jedna aj ked to trvalo dlhsie 🙂

walentinka
3. feb 2017

Prvy je 30 tyzden a druhy je 20 tyzden 🙂

dancura
4. feb 2017

@threetail
@walentinka
@nacrenyx
@pininka
Teda kocky,ale nas je.V mojom okoli o tom nikto nepocul,skor su baby viac spave.Veru,asi sa uz nevieme dockat vstavania ku nasim babatkam🙂

pininka
4. feb 2017

@dancura ja som toto už zažila v prvom trhu, ale to som nemohla spať pre príšerné bolesti chrbtice, teraz sa to ešte celkom dá,možno preto že som málo pribrala. Ale zistila som že keď musím niekde rýchlejšie ísť tak už má dosť boli spodok brucha aj jazva,takže chodím ako pokakana radšej.

tutu_1
4. feb 2017

Ahojte zienky, posledné dni som katastrofálne unavená (mam síce nízku hladinu hemoglobínu ale aj tak) celu noc spím úplne v pohode, a cez deň som ako zbitý pes. Stale podriemkávam. Pijem viac ako 1,5l tekutín najmä vodu. Mam aj zelezo lebo bez neho by som asi uz vobec nefungovala, ale dopĺňam si ho aj v strave no aj tak by som spala a spala. Je to v tomto štádiu normálne ? Pri prvom som bola unavená len prve mesiace.

biggi014
4. feb 2017

No myslím že je, mne to začalo až teraz ked sa oteplilo, možno ti chýba aj slniečko a vitamín D, a možno ti chýba čokoláda🙂 práve som dostala chuť na čokoládový puding, idem si uvariť🙂

mia407
4. feb 2017

Ma to niekto z vas???hlavicku,brusko vsetko mame na ten tyzden ako ma byt ale stehennu kost mame o tyzden mensiu..co to znamena??????😱

tutu_1
4. feb 2017

@mia407 fíha vobec netuším, co k tomu povedal lekar ?

pininka
4. feb 2017

@mia407 naša ma stále niečo o týždeň pozadu,len váhu vždy dopredu. Mne povedal doktor že to riešia až keď je tak tri týždeň až mesiac pozadu. Určite sa nestresuj,dieťa sa už poriadne hybe, nevedia to až tak presne odmerať,preto vznikajú odchylky

mia407
4. feb 2017

@tutu_1 Nic..ake samozrejme.

dejna20
4. feb 2017

@mia407 nic to neznamena. Ma kratsie nohy. Moj prvy mal brucho akurat, hlavu ontyzden vacsiu a nohu o tyzden mensiu. A je ako ja. 😂 vscia hlava, kratke nohy, ziadna modelocka.
Tersz mam v bruchu modelku. Hlava bruxho ok a nohy o tyzden a pol dlhsie. Muz je ako sklenarikova tak asi ponom bude 😂

mia407
5. feb 2017

@dejna20 Dakujem 😂

daakotaa
5. feb 2017

@mia407 Mne povedal dr.na 3 D ze mala ma stehenu kost vacsiu na svoj tyzden. A pred viac ako 3 rokmi mi zas na maleho povedal ze ma dlhsie ruky... 🙂 Co uz ked sme taky rukaty a nohaty...

scales
6. feb 2017

@dominini mozes, ale nebola som v tescu...

jollinka22
6. feb 2017

Ahojte baby tak ja som
Bola dnes na scane ... tak merania ok rozmery bruska ok len u nas je stehenna kost dlhsia ale tak Vravela ze podla toho kedze rodicia su "dlhonohy" tak aj mały je .... a mały ma 1,93 kg takze zrejme bude velky ... kedze teraz naberie minimalne do 2 kg ... płacenta sa mi predsa len posunula także rodime normalne ... a zacala som uvazovat nad epiduralkou ... je tu nejaka z vas która chce epidural ?

fatimuska
6. feb 2017

@jollinka22 mala som.ho pri druhom a uvidím ako to bude prebiehať,ak bude bolest opäť neznesiteľná tak áno,nebudem za.hrdinku,i ked hodinu pred porodom prestala zaberat a.mohli neviem ako mi ju dopiychovat už nezabrala

jollinka22
6. feb 2017

@fatimuska fuha ... tak to ale zle načasovali :( ojjjj

fatimuska
7. feb 2017

@jollinka22 skor moje telo sa seklo,aj pri dvoch opersciach ked ma.normalne uspali som sa im raz.picas jednej zacala prebudzat a ked druhy krat tak akurat naddomnou zhasli svetlo na stole a som.otvorila.oci