icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

tutu_1
10. feb 2017

@nivea777 ďakujem 😊 tak este prihodím z tých co mi pribalila švagriná 😊 radšej odnesiem domov ako by malo chýbať.

dominini
10. feb 2017

@martinocka9 ahoj vitaj medzi nami 🙂 veci do porodnice si nachystam ked budem v 36tt zbytocne nech si to neprivolam skor 🙂 pre babatko budem prat a zehlit v strede marca, a postielku zlozime zaciatkom aprila🙂 netreba sa nikam nahlit vsetko ma svoj cas 🙂 byvat budeme u priatela a pre babatko nemam unho zatial noc budeme stahovat az na zaciatku aprila 🙂

dancura
10. feb 2017

@martinocka9 Ahoj. Tych zaneprazdnenych nas tu je viac 🙂 U nas velke fofry v robote az pokym nenastupim na matersku, takze dovtedy neriesim nic 🙂
Termin mam prvy aprilovy tyzden. Zatial len obzeram kocik (este nekupeny). A ostatne nemam kupene nic. Oblecenie mam po sestrinych detoch, takze to kupovat ani nebudem. Ostatne kupim v marci. Ale zase neplanujem toho vela kupovat- len kocik, postielku, plienky a co bude v zozname do nemocnice.
Zbalena este vobec nie som....holt, babo musi prist v termine, bo inak mamina nestiha 🙂🙂🙂
A ja som bola vyzla pred tehotenstvom, teraz som pribrala 12kg...tak snad mi nieco ostane aj po porode (ale zase nie vela 🙂

farebnymotylik
10. feb 2017

@martinocka9 ja uz mam zbalene nejake vecicky do nemocnice, ale este cakam na zoznam z porodnice 🙂 zatial prerabame podkrovie, takze nic nemame pre drobca nakupene 🙂 ani by som to teraz nemala kam davat... na velky nakup sa chystame v polovici marca... (kocik, postielka, komoda). Ja som zatial pribrala cca 6 kg... ale nejako to neriesim... hlavne nech sme zdravy s drobcom 🙂 dokonca nemame este ani meno na 100% vybrate 🙂 termin mame az koncom aprila 🙂

dejna20
10. feb 2017

@martinocka9 ja mam termin az koncom aprila ale hadam o tyzden skor ak bude sekcia, takze cvicwnie neriesim.
Pribrla som 12kg uz 😱
A veci pre babo mam ale oprate ozehlene nie. Seba som este nezbalila ani vlozky nemam a tak. Casu dost 😁

dejna20
10. feb 2017

@tutu_1 u nas v porodnici podlozky davaju, ale berem pre istotu 2ks, plienky davaju pridel na den tusim 4ks tak zoberem este 4ksx5dni cize 20ks aj ked ratam ze tm budem 4 dni 😂
Keby nieco muz donesie.
Velkost mam 1ky 2-5kg pampersky 88ks jedno balenie. Potom kupim podla velksoti babatka 1 ky alebo 2ky nechcem kopit zbytocne dopredu, ked neviem ci jej vobec sadnu.

pininka
10. feb 2017

U nás tiež podložky dávali,aspoň predtým to tak bolo,ale viem že plienky trebalo doniesť celé balenie to brali hneď a to číslo 2, menšie nechceli. Dnes som mala poradňu, všetko oki, doktorka že to vidí medzi 10 a 15 aprílom, a ja z fleku,že tak to chcem, celú veľkú noc v pôrodnici,tak sa smiala. A už mi dala aj papiere na sterilizáciu, musím to vypísať a odniesť na schválenie do nemocnice. Hádam všetko dobre dopadne.

mishellka87
11. feb 2017

Kočík objednaný...veelmi sa tesime😊👍🏻

martinocka9
11. feb 2017

@pininka ma zaujala ta sterilizácia. Ste sa tak s manželom dohodli? Premýšľam aj ja o niečom podobnom
Aj môj muž spomenul, že by to bolo asi najvhodnejšie. Keď nie ja, tak potom on by šiel.

pininka
11. feb 2017

@martinocka9 no ja musím ísť zo zdravotných dôvodov,inak by som nikdy nešla,je to najťažšie rozhodnutie v mojom živote, aj keď dalsie dieťa už neplánujem. Idem na tretí cisársky a navyše mám zlé výsledky z hematologii, geneticky tam mám kopec vecí takže nebudem môcť brat antikoncepciu, preto som sa nakoniec tak rozhodla.

biggi014
12. feb 2017

že 50 dní do pôrodu, akosi to rýchlo letí, už by to chcelo pobaliť🙂 aspoň že sa nám vonku zjarnieva, lebo už toho vela na seba neoblečiem.

martinocka9
12. feb 2017

@pininka aký vplyv na ženu to má potom zo zdrav.hladiska?

pininka
12. feb 2017

@martinocka9 menštruácia by mala ostať zachovana,ale môže byť iná,resp nepravidelná,ale to mám ja celý život, a vo výnimočných prípadoch sa môže stať že dôjde k mimomaternicovemu oplodnenie, čo dúfam sa mi nestane. Inak keď sa to robí pri cisárskom tak sú tam menšie komplikácie aj čo sa týka hojenia ako keby ti to robili mimo toho. Ale stále platí,že u mužov je to oveľa jednoduchší zákrok,no ktorá ho tam dostaneme,že?

moskova1983
12. feb 2017

Baby ide niektora z Vas sekciou???

dejna20
12. feb 2017

@moskova1983 asi ja

pininka
12. feb 2017

@moskova1983 ja na 100%

moskova1983
12. feb 2017

Baby a uz mate pred operacne porobene?

dejna20
12. feb 2017

@moskova1983 ja nie zajtra mam poradnu tak sa ho popytam, ze kedy sa to bude robit. Preco ides ty? Ja som mala prvu sekciu a vyzera to tak, ze dovody sa opakuju. Ale aj chcem ist skor sekciou.

daakotaa
12. feb 2017

@moskova1983 Aj ja idem sekciou. Na predoperacne je este skoro, ci nie?

moskova1983
12. feb 2017

@dejna20 ja by som mala ist na odporucenie mojho neurochirurga skrz platnicku...no popytaj sa co ti povie doky ja mam poradnu az 14 marca

moskova1983
12. feb 2017

@daakotaa
Tiez si myslim ze je skoro v 36tt mam poradnu a si myslim.ze potom ma uz posle ci

daakotaa
12. feb 2017

@moskova1983 Nechodis na poradnu kazdy druhy tyzden?

moskova1983
12. feb 2017

@daakotaa bola som teraz a doky ma dovolenku tak ma dal potom ked sa vrati

pininka
12. feb 2017

@moskova1983 ja som sa s porodnikovi dohodla na presnom termíne a tri dni predtým som išla na predoperačné,nemali by byť staršie ako týždeň. Keby však išlo o akútnu sekciu, urobia ti všetko v nemocke.

moskova1983
12. feb 2017

@pininka aha tak to mam ozaj casuuuu este dakujem za info...

dejna20
12. feb 2017

@pininka uz mas termin sekcie? O kolko skor oproti tp?

kachita
12. feb 2017

Baby, a nebojite sa sekcie? Ja este odem k ortopedovi po ortiel, ako mam rodit, ale desi ma predstava sekcie

moskova1983
12. feb 2017

@kachita bojim ale co narobim pre baby vydrzime vsetku bolest 😉

martinocka9
13. feb 2017

@biggi014 Kedy máš termín?

nivea777
13. feb 2017

@kachita priamo sekcie sa nebojím,veď nebudem nič cítiť alebo budem spať..Skôr ma desí to potom,24 sa nesmiet pohnúť, nemoct mať podlozenu hlavu vankúšom,spim dosť navysoko takže pre mňa ležať rovno bude des a už dopredu mám des aby mi nebolo zlé,neznášam zvracanie :(