Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dancura drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂
No ja som sa pytala mojej ženskej že dokedy môžem brať magnezium kvoli krčom v nohach a povedala že do 37t. potom sa budem v noci len prechadzať asi😨
Idem akurát z ultrazvuku, doktor sa smial,že je dlhá ako modelka, stehenna kosť ako 35/4. Hlavne že je všetko ostatné ok.
My tiež ideme dneska na veľky ultrazvuk, tak som zvedava, co nam povie doktor 🙂 uz ste sa s nim dohodli aj na odchode na matersku?
@farebnymotylik ja som uz na materskej od soboty..
@farebnymotylik mne sestrička povedala a aj napísala na minulej poradni keď som bola v 29tt že nástup na materskú mám 8.3. a myslím si že teraz keď pôjdem v stredu na poradňu tak mi dá už aj papier do práce
@farebnymotylik mne zacne materska 9. marca. Poradnu mam 7. marca a tam mi vypise papiere.
@farebnymotylik ja nastupujem na matersku 13.3. teraz som Pn
@farebnymotylik nastúp na materskú mám 2.3 a papiere mi dáva teraz v piatok na poradni...
Od dnes som na materskej, rodičovská už stačila🙂 No už mám kufor nachystaný, idem baliť, pokial vládzem.
Tak máme ultrazvuk za sebou 🙂 malý váži 1 600g 🙂 a na materskú nastupujem 18. marca 🙂 už mám aj papier do práce 🙂 a mám už zbalený aj kufor do nemocnice 🙂
Baby kde sa chystate rodit??
@moskova1983 v Trenčíne, Bánovce sú daleko.
@moskova1983 ja som zvazovala toolko toho,ale nakoniec idem do NR..chcela som ist do topolcian,zvolena,bystrice,trnavy.. ale na vsetkom som si nasla niecoproti
@moskova1983 Ak to vyjde tak TN. Do NR by som nezaniesla ani skrečka. Stačilo mi tam ležať týžden. To co tam stvárnil za psie kusy, to uz bolo na smiech cez slzy. Strašná nemocnica a to sa netýka len gynekológie. Este aj moj muz co verí lekárom sa chytal za hlavu, ako je možné to co sa tam deje. Ale inak personal sa choval relatívne v pohode.
@moskova1983 Prvého som rodila v NZ a aj teraz sa tam chystám....
@nivea777 Ja som veľmi chcela ist do Vsetina, ale muz ma prehovoril na Trenčín, kedze neďaleko Vsetina bol na sluzobke, a vravel, ze ta cesta je komplikovanejšia ako do TN. Ako ja zas nepotrebujem byt čím skor v nemocnici.
Nechcem nikoho prehovárať. Proste po mojej skusenosti s NR by som sa tam dobre necítila. Odhliadnuc od toho, ze ani len bonding nie su schopní zabezpečiť v 21.storoci.
@tutu_1 ja som citala skusenosti mamiciek a pisali ze im dali dietatko hned na brusko ked bolo vsetko v poriadku..ja si na to nepotrpim,nech ho pekne umyju,pozru ci je ok a potom sa mozme mojkat.. tiez nepresviedcam,ale kedze do 2 hodin od odtecenia musim byt v nemocnici tak by som trnavu nestihla.. mozno ked budem prenasat tak pojdem tam,rozhodnem sa asi za jazdy :D
Ja v BB...rozmýšľala som aj náš ZV ale zbytočne tak "ďaleko" keď to mám tu pod nosom... A pri mojom tempe pôjdem naozaj rovno z roboty rodiť tak načo si to komplikovať - asi si aj tašku pre istotu do auta naložím 😀
@nivea777 To netuším, ako to majú lekári navzájom medzi sebou. Prišla som do kontaktu len s dvoma mladými lekárkami. Jedna blondínka, ta bola veľmi milucka aj jemne vyšetrovala. Druha tmavovláska, v pohode bola, ale to vyšetrenie OMG. Bola surová. A este pan profesor.... na meno si nespomínam, ale ten bol tiez v pohode.
A tak mozno budeš mat šťastie, treba si to vsugerovať, ze tam bude daky pohodak, pohodacka a vsetko bude najsamlepsie 🍀🍀🍀
@moskova1983 ja budem rodiť v BA, Antolska 🙂 ozaj, neviete co znamena pp hl II, viem, ze je maly hlavickou dole, ale neviem, co znamena cislo II...
@farebnymotylik nie je to poloha 2??nehovoril ti dr ze babo nalieha?

@dancura tak to áno,urcite..teraz ho isto ani ja nevysadim,ja som ale myslela,ze po tom 36tt už by som s ním sekla,ale isto to predebatkm ešte s dr,co povie.
Tebe držím palce,drzkajte sa a nech ste s drobcekom v poriadku😚