icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

dancura
23. feb 2017

Ahojte zienky. Nas uz prepustili z nemocnice...zatial nerodim 🙂🙂 Kazali mi oddychovat, no neviem...co je lepsie sediet alebo lezat? Mam skrateny krcok a mala som kontrakcie, tak preto som bola hospitalizovana. No snad uz kontrakcie riadne ustupili, kedze ja som ich ani necitila, ze mam konktrakcie...len na pasoch som mala krivky ako divoke.
Aky dlhy ma byt krcok v tomto obdobi?

pininka
23. feb 2017

@dancura ahoj, super že ťa pustili, držím palce nech sa narodí načas. Ja som teda kontrakcie cítila a riadne, ale od severu viem,že ona tie prvé necítila vôbec,až keď sa jej stupňovali každých 5 minút. Krcok netuším aký má byť, ja ho mám vždy pevný.

nivea777
23. feb 2017

@dancura ja lezim s nohami podlozenymi aby malinky tak netlacil dole kedze mam makky krcok a maly uz nalieha hlavickou

farebnymotylik
23. feb 2017

@pininka ako sa prosim ta prejavuju poslickovia?

pininka
23. feb 2017

@farebnymotylik u mňa to bolo tak že mi začalo najprv tvrdnut hore a postupne až dolu brucho, bolo úplne napnuté a veľmi ma boleli kríže, lebo mala mi tak leží v krížoch. Keď však zmenia nejako polohu, tak by sa to malo uľaviť. Normálne kontrakcie neprestanú bolieť,len sa to zhoršuje. Ja som pri prvom synovi utekala do nemocky, lebo poslickovia sa opakovali dosť často, ale tam má vysmiali, že načo som prišla, že nech dôjdem keď sa budú opakovať každých 5 minút. Ale po cisárskom mi doktor vyslovene kázal,že akonáhle začnem cítiť sťahy nech pribehnem, silné kontrakcie by jazva nemusela vydržať.

moncici7777
23. feb 2017

@nivea777 je lepsie lezat na boku alebo v dakom polosede nohy hore. Ako to praktizujes?🙂

nivea777
23. feb 2017

@moncici7777 noo po spravnosti by som mala lezat tak ze hlava dole(najnizsie) ,podlozeny zadok(cize vo vyssej urovni ako hlava) a nohy uplne podlozene a najvyssie.. lenze ked lezim tak ze nemam hlavu podlozenu tak mi je zle,takze lezim nejak takto "do V" hlavu mam podlozenu,zadok tiez trochu ale hlavu mam vyssie a nohy vylozene...

moncici7777
23. feb 2017

@nivea777 no dakujem aj za obrazok. Ja tiez musim mat vyssie hlavu pali ma zaha tak by som to nevydrzala. 🙂 ja dufam ze este vydrzim zo 2 tyzdne a bude hadam dobre

nivea777
23. feb 2017

@moncici7777 no aj kvoli tomu som nechcela ist lezat do nemocnici lebo tam by mi asi nedovolili mat hlavu hore.. ja musim este dlho vydrzat.. sme malinki takze musi vela pribrat

moncici7777
23. feb 2017

@nivea777 verim ze vsetko dobre dopadne tebe i mne. Uz mam niekedy toho dost, vsetky tie zmeny v tele, hormony. Vcera som bola u dr a citim sa ako keby som po turistike 🙂 staci mi ist na 5min do obchodu a uz mi pride zle..predtym som.behala kade tade ked som nebola tehu, teraz sa citim ako dochodkyna 🙂

pininka
23. feb 2017

@moncici7777 ten koniec je furt najhorší,to ozaj ako staré babky budeme

pininka
23. feb 2017

Joj baby,čo sa mne dnes stalo, trocha som sa porezala,úplne malý rez,ale ako beriem tie injekcie na riedenie krvi, nevedela som zastaviť krvácanie, celý dom pokvapkany a jasné sama doma. Ešteže mi nebýva zle z krvi. Musela som si dať dva leukoplasty a ešte to pretekalo. No hrôza dačo. Musím to povedať lekárovi,nieže im na stole začnem krvácať a nebudú vedieť čo so mnou.

fatimuska
24. feb 2017

@pininka a treba to povedať omnoho skôr,nie az ked zacnes rodit,aby stihol odzniet ich účinok

daakotaa
24. feb 2017

Baby...ja som uz v porodnici...slak ma ide trafit. V noci ma zacalo boliet brucho, kontrakcie kazdych 10 minut.
Teraz lezim v porodnici a snazia sa to zastavit.Dufam ze sa im to podari lebo este je moc skoro rodit.

36evina36
24. feb 2017

@daakotaa neboj urcite to bude vsetko ok.

36evina36
24. feb 2017

Vy sa vsetky uz chystate rodit a ja budem tom case zase plodit 🙂. Myslite pozitivne vsak este chvilku a budu z vas maminky.

pininka
24. feb 2017

@fatimuska určite,budúci týždeň idem k doktorovi,poviem mu to,ak budú dobre prietoky,nič neberiem

pininka
24. feb 2017

@daakotaa joj moja držím veľmi palce,aby ste to ešte potiahli, snáď sa to zastaví.

dancura
24. feb 2017

@daakotaa drzim palceky.Ja som mala podobne minuly tyzden.Nechali si ma v nemocnici na 3 dni a teraz lezim doma.Dufam,ze aj u teba to tak bude. V ktorom si tt?

daakotaa
24. feb 2017

@dancura som 33+1 Aj Ti nieco davali?
V noci som sa otvorila na 1 cm tak uvidim co bude.

dancura
24. feb 2017

@daakotaa ja som bola 33+0 ked ma brali.davali mi magneziove infuzie...nic ine.drzim palceky,nech to este potahnete s babom v brusku

dancura
24. feb 2017

@daakotaa a este som chcela napisat,ze v nemocnici som bola 3 dni,potom ma prepustili domov....s kludom na lozku.Ja som vsak mala okrem kontrakcii aj skrateny krcok..len 1,7cm....u teba to je ako?

daakotaa
24. feb 2017

ci je skrateny neviem len to vraveli ze je makky a otvorena som na jeden prst. Pichaju mi magnezium dozili, tecie infuzka proti bolesti.....pichaju mi este inj. aby malej dozreli pluca..

pininka
24. feb 2017

@daakotaa dobre že ti dávajú tie injekcie na plucka, keby sa to rozbehlo naplno,nech je mala pripravená.

dancura
24. feb 2017

@daakotaa drzim palceky.Mne lekar vravel, ze babatko v tomto tt je uz plne vyvinute a zivotaschopne. len tie plucka este nie su,no dobre, ze ti pichaju injekcie, aby sa vyvinuli. Myslum na teba, aby to dobre dopadlo.

tutu_1
25. feb 2017

@daakotaa držte sa 🙏

moskova1983
26. feb 2017

Baby chcem sa spytat aky mate tlak ja uz dva dni 147/ 85 niekedy 90 skoci neni vysoky? Ci je to normalne??riesili by ste to nejako napr.pohotovost?ked vsade strasia s tym ze to je nebezpecne. Dik za rady

farebnymotylik
26. feb 2017

@moskova1983 ja by som sla na pohotovost, ak to uz mas druhy den... moze ist o preeklampsiu (140/90)... nechcem ta samozrejme strasit, ale ja by som sla...

pininka
26. feb 2017

@moskova1983 len si merajú ďalej, ak ti vybehne spodný nad 90 zajtra treba ísť k svojmu gynekológovia,lebo to ozaj nieje sranda.

dancura
26. feb 2017

@moskova1983 a aky mavas tlak normalne?Aj od toho zalezi...