Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka ako sa prosim ta prejavuju poslickovia?
@farebnymotylik u mňa to bolo tak že mi začalo najprv tvrdnut hore a postupne až dolu brucho, bolo úplne napnuté a veľmi ma boleli kríže, lebo mala mi tak leží v krížoch. Keď však zmenia nejako polohu, tak by sa to malo uľaviť. Normálne kontrakcie neprestanú bolieť,len sa to zhoršuje. Ja som pri prvom synovi utekala do nemocky, lebo poslickovia sa opakovali dosť často, ale tam má vysmiali, že načo som prišla, že nech dôjdem keď sa budú opakovať každých 5 minút. Ale po cisárskom mi doktor vyslovene kázal,že akonáhle začnem cítiť sťahy nech pribehnem, silné kontrakcie by jazva nemusela vydržať.
@nivea777 je lepsie lezat na boku alebo v dakom polosede nohy hore. Ako to praktizujes?🙂
@moncici7777 noo po spravnosti by som mala lezat tak ze hlava dole(najnizsie) ,podlozeny zadok(cize vo vyssej urovni ako hlava) a nohy uplne podlozene a najvyssie.. lenze ked lezim tak ze nemam hlavu podlozenu tak mi je zle,takze lezim nejak takto "do V" hlavu mam podlozenu,zadok tiez trochu ale hlavu mam vyssie a nohy vylozene...
@nivea777 no dakujem aj za obrazok. Ja tiez musim mat vyssie hlavu pali ma zaha tak by som to nevydrzala. 🙂 ja dufam ze este vydrzim zo 2 tyzdne a bude hadam dobre
@moncici7777 no aj kvoli tomu som nechcela ist lezat do nemocnici lebo tam by mi asi nedovolili mat hlavu hore.. ja musim este dlho vydrzat.. sme malinki takze musi vela pribrat
@nivea777 verim ze vsetko dobre dopadne tebe i mne. Uz mam niekedy toho dost, vsetky tie zmeny v tele, hormony. Vcera som bola u dr a citim sa ako keby som po turistike 🙂 staci mi ist na 5min do obchodu a uz mi pride zle..predtym som.behala kade tade ked som nebola tehu, teraz sa citim ako dochodkyna 🙂
@moncici7777 ten koniec je furt najhorší,to ozaj ako staré babky budeme
Joj baby,čo sa mne dnes stalo, trocha som sa porezala,úplne malý rez,ale ako beriem tie injekcie na riedenie krvi, nevedela som zastaviť krvácanie, celý dom pokvapkany a jasné sama doma. Ešteže mi nebýva zle z krvi. Musela som si dať dva leukoplasty a ešte to pretekalo. No hrôza dačo. Musím to povedať lekárovi,nieže im na stole začnem krvácať a nebudú vedieť čo so mnou.
Baby...ja som uz v porodnici...slak ma ide trafit. V noci ma zacalo boliet brucho, kontrakcie kazdych 10 minut.
Teraz lezim v porodnici a snazia sa to zastavit.Dufam ze sa im to podari lebo este je moc skoro rodit.
Vy sa vsetky uz chystate rodit a ja budem tom case zase plodit 🙂. Myslite pozitivne vsak este chvilku a budu z vas maminky.
ci je skrateny neviem len to vraveli ze je makky a otvorena som na jeden prst. Pichaju mi magnezium dozili, tecie infuzka proti bolesti.....pichaju mi este inj. aby malej dozreli pluca..
Baby chcem sa spytat aky mate tlak ja uz dva dni 147/ 85 niekedy 90 skoci neni vysoky? Ci je to normalne??riesili by ste to nejako napr.pohotovost?ked vsade strasia s tym ze to je nebezpecne. Dik za rady
@moskova1983 ja by som sla na pohotovost, ak to uz mas druhy den... moze ist o preeklampsiu (140/90)... nechcem ta samozrejme strasit, ale ja by som sla...
@moskova1983 len si merajú ďalej, ak ti vybehne spodný nad 90 zajtra treba ísť k svojmu gynekológovia,lebo to ozaj nieje sranda.
@moskova1983 a aky mavas tlak normalne?Aj od toho zalezi...

Ahojte zienky. Nas uz prepustili z nemocnice...zatial nerodim 🙂🙂 Kazali mi oddychovat, no neviem...co je lepsie sediet alebo lezat? Mam skrateny krcok a mala som kontrakcie, tak preto som bola hospitalizovana. No snad uz kontrakcie riadne ustupili, kedze ja som ich ani necitila, ze mam konktrakcie...len na pasoch som mala krivky ako divoke.
Aky dlhy ma byt krcok v tomto obdobi?