Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@dejna20 veru že mi vodu neodpichli, ani žiadnej inej čo sme tam boli, neviem ako to štandardné robia,lebo pri prvom som spala,ale tiez mi dopredu vodu neodpichli. Aj ja som už pri druhom mala kontrakcie,po klystiri som myslela že pôrodim na záchode, ale potom na sále to nejako ustalo a napichli má v pohode, ale bolo to také nepríjemné.
@tutu_1 ja ti neviem 😂😂😂 ja uz svoju susicku poznam, vsetko susim na jednom programe a viem odhadnut co mozem a co nie. Ale v bavlne b som problem nevidela. Ja budem prat aj 68. Lebo mne pride 56-62 taka velmi podobna, ze moze nosit sucasne. To tak maj jun. A potom uz aj letne veci 68. Ved mi to tam nezhnije v komode 😂😂😂
@dejna20 dnes akurát moja teta spomínala,ako jej lekár odpichol vodu aby urýchlil pôrod a z nej sa miesto vody vybavila krv, že bol viac hotový ako ona a dookola sa pýtal sestričky že čo budú teraz robiť. Našťastie to dobre dopadlo. Raz darmo, je asi lepšie keď sa to necha ísť prirodzene pokiaľ nejde o cisarak.
@dejna20 no ja tú moju ešte tak dobre nepoznám, viac sa s ňou kamaráti manžel popravde 😀, ale zas tiež sa nepoznajú nejak dlho 😀.
Inak ja mám 56 a 62 z h&m a zdajú sa mi väčšie ako bežná 56 a 62, a kebyže sa mi to zrazí tak ma picne. Neviem nechám to usušiť na slniečku, kým sa zžijem s tou sušičkou. Teraz už žiadne stresy nechcem mať. hihih
@moskova1983 ahoj, ako sa mas? Este stale mas taky vysoky tlak?
@farebnymotylik ahojky baby vcera som isla na pohotovost s tlakom 147/90 a nechali si ma v nemocnici takze o zabavu postarane :(
@moskova1983 drzkaj sa, myslime na teba a hlavne nech ste zdravucky 🙂
@moskova1983 drž sa, nech to majú radšej pod kontrolou.
@moskova1983 Drzim palceky...
Táto noc bola katastrofa,takýchto dlhých poslickov som mala prvý krát a mám pocit že to už bude bývať len a len častejšie,začalo to okolo 17 a pokračovalo do rána..Nevedela som ako ležať,nalavom boku ma bolel vaječník,na chrbáte kríže a na pravom boku oboje dokopy...Zajtra poradňa,snáď sa nerozpadnem
@nivea777 uvidíš čo ti zajtra povedia, ja som dnes tiež spala divné, dosť mi tvrdlo brucho, ale ráno už to bolo ok. Celkovo som však už večer total hotová. Od tej šiestej už mi len oči klipkaju, ledva sa postavím a dve deti pri mne. Musia to so mnou vydržať, chudáci, ešteže muž ma budúci týždeň dovolenku. Konečne budeme maľovať.
Ahojte babenky tak ja dnes po poradni, nevyspata, ale aspoň konečne vypisana na MD, čo sa pre mňa nič nemení keďže mám doma 19 mesačnú dcérku, malý v brušku však stále KP, čiže mu musíme veriť že sa otočí, inak bruško tvrdne ako bláznivé, nasadené magnézium, železo aj essentiale forte ...Brala ste to niektorá? Btw s ktorou aprilovkou sa vidíme v starej nemocke v Prešove?
Dakujem baby tlak sa lepsi magnezkove infuzky asi zaberaju 🙂
No baby tri dni som tu nebola a kolko veci novych sa tu prebralo.A dalsie aprilivca na svete😘gratulujem maminke nech rastie
@katusikamatusik magnézium užívam aj ja...a ten essentiale forte je načo dobrý?
Baby, ake magnezium beriete? Ja Magne B6
ahojte mamicky🙂 termin mame 26.4 🙂 od zaciatku som na riziokovom...zaciname 33 tyzden...no psoledne noci ma strasne bolia kosti...dole medzi slabinami...mavate to aj vy? ci je dovod na paniku? :( zacinam sa bat kedze muz je na niekolk tyzdnov este prec a doma mam 2 a pol rocne sidlisko 🙂 prosim o kazdu rada, skusenost, pocity...15.3 dalsia poradna ma caka...dakujem

@scales tak do susicky som dala len to co malo na vysacke ze tam ist moze to je taký štvorec v ňom je kruh a v tom kruhu moze byt jedna alebo dve bodky. Ostatne som nedala, lebo neviem sko by sa to oblecko zachovalo.