Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@larra2606 Ahoj
Ano mam to aj ja .. aj Ked chodim Jankes sa chcem otocit na posteli na druhu stranu 🙂 musime vydrzat 🙂
Ja som bola vcera na scan .. predpokladam ze Posledny ...
a mam v knizke zapisane ze hlavicka plodu ponizsie placenty ... tak Uvidime co v stredu na poradni povie lebo neviem ci to je dobre alebo złe 😑
@pininka este ma dnes nejako hnacky chytaju....sa mi to nejako nepaci...len dufam, ze vydrzim nejakym zazrakom..ale ako sa vravi bude tak ako ma byt...pri prvej som velmi zle dopadla pri porode...v kutiku duse dufam, ze teraz to bude lepsie aby som cim skor bola fit...no nemam ani 30 este ale vidim ze je to uplne ine
@larra2606 no ja mám 34, a je to už rozhodne cítiť. Ja akonáhle zoberiem viac magnézia,tak hnackujem tiež, ale celkovo už teraz chodím častejšie, ale to asi aj preto,že mala tak leží, zospodu mi tlačí na črevá a zvrchu mi kope do žalúdka a žlčníka, proste radosť. Ale tak čo by sme pre nich neurobili.
@larra2606 mna uz dlhsie bolia akoby bedrove kosti. V noci sa mi stane, ze sa budim na to, ako bolia....Hej, veru to tehotenstvo je jedna diagnoza za druhou 🙂🙂🙂 Mna zase od nedele drzi strasna kyselina...uz neviem co jest, aby som sa jej zbavila. Ani spat sa mi neda ako ma boli cele hrdlo z toho. Dufam, ze tie nase deticky budu tak strasne moc posluchat, uz ked si kvoli nim tolko vytrpime :D:D:D:D
@pininka to je pravda 🙂 ja uz len jedno beriem na vecer...dr mi znizila davku....v 29 tyzdni mala vazila 1200 g a sa jej zdalo malo..to uz po odcitani vahy ktora je mozna...tak ma strasi, ze ma posle lezat ak o dva tyzdne bude vaha opat na hranici...a ze mam papkat ale ja jem riadne...hlavne nech je zdrava 🙂 aj vsetky decule 🙂
@dancura
kyselinu nezavidim, nastastie som nemala ani pri prvej....ja by mozno co to pospala...len dcerka sa mi stale v noci budi...hoc aj len dvarazy ale to uz som tak prebrata, ze len bdiem...hej mohli by menej vzdorovat =D a dat aspon v noci pspat 🙂 a nepomoze ti pit vela cistej vody na tu kyselinu?
Baby poculi ste o caji z ostruziny malinovej? Vraj je dobry na maternicu a pit by sa mal od 35 tyzdna. Ja to vyskusam 😉
@nacrenyx ano, je to pravda, tiez som si ho uz kupila 🙂
@nacrenyx
@ivuss01 už v minulom tehu to baby rozoberali a kupovali si a pili a pili. Ja som sa pýtala odborníčky v bylinkarni a tá mi povedala,že je to mýtus, ale že neuškodí. Na urýchlenie a spustenie pôrodu však určité zaberá čaj zo škorice. Zaliať lyžičku horúcou vodou a vypiť. Mne to pomerne rýchlo spustilo kontrakcie,čo som ani v podstate nechcela, preto si aj na tieto bylinkové veci dávam pozor, tak ako aj iné lieky, na každý organizmus môžu zareagovať inak.
Ahoj baby, prepáčte ja viem že to sem nepatrí, ale ak by ste mali záujem o lacné nákupy tak pozrite stranku 🙂 pridajte aj vy priatelov a zacnime cím skor nakupovat 🙂 cim viac nas bude tym skor pojdeme na nakupy 🙂
Nová skupina vytvorená na ONLINE NAKUPOVANIE V PRIMARK-U. Zaži nákupy z pohodlia domova cez mobil za nízke PRIMARK-ové ceny. Pridaj sa do skupiny a sleduj kedy budú ONLINE NÁKUPY. čím viac nás tu bude, tým skôr budeme nakupovať 🙂 https://www.facebook.com/groups/346884238984633/
@nivea777 co je u teba nizky tlak? Totizto ja ho mam tiez nizky, ale nikto mi nevravel, ze nemozem ostruzinu malinovu :( a to ju uz mam kupenu... 🙂
@farebnymotylik no mávam tak 86-95 na 50-60..Občas sa stane ale veľmi málo,že mám 100/70
@nivea777 podobne mam aj ja... dufam, ze nam ten tlak nesposobi tazkosti pri porode...
@farebnymotylik už duplom nemôžem ostruzinu lebo beriem magnézium..Nejak to zvládneme,bábo vyjsť von musí :D
Tento čaj by nemali piť nastávajúce mamičky, ak:
došlo ku krvácaniu v druhom trimestri,
bol zistený skrátený krčok maternice,
nastali predčasné kontrakcie,
je nastávajúca mamička po pôrode cisárskym rezom,
tehotná žena očakáva dvojčatá,
má tehotná žena problémy s krvným tlakom,
bol predošlý pôrod veľmi rýchly až unáhlený
Už druhý deň čistá katastrofa, včera ma to chytilo pobede,až do večera, už som myslela,že si volám sanitku, ale večer to našťastie ustúpilo a dnes zas od obeda kontrakcie, ale najhoršie že vystrelili do krížov, keď ležím je to brutal, naj mi je keď chodím, ale to fucim jak pes. Som zvedavá čo mi povie doktor v utorok.
@larra2606 voda mi nepomaha...nechapem, dokonca sa mi zda,ze aj z nej mam kyselinu🙂 Vcera som sa nadajala kefirom....to na chvilku pomoze.No a noc bola zase jedna z tych lepsich.Najskor ma budila kyselina, tak som si sla dat salat a potom ma tak boleli bedrove kosti...som vsak tak tvrdo spala, ze sa mi to do sna preklopilo🙂 V sne som sa stazovala ako velmi ma bolia cele nohy a kosti....nakoniec som sa zobudila a bola to aj pravda🙂
Dnes sa mi dufam bude snivat, ze mi je straaaaasne dobre a nic ma neboli;)🙂
Ahojte baby mam aprilove dievcatko z minuleho roka, vela peknych veciciek na predaj po nej, letne satocky atd, ak ste tu niektora z BA a okolia, mozte pozriet moj bazarik. predam aj ako balik oblecenia aj po kuse.
@dancura anooo, tehotenstvo je krásna vec nebyť kyseliny. Ja mam chvíľu pokoj a potom hrôza - dnes celý deň. Už chtiac nechtiac musela ísť sóda bikarbona na scénu, lebo som bola zúfalá. Ani zajest ničím, ani zapiť... Nič, ani na sekundu kľud. V noci som kvôli nej nespala. Toto mi fakt chýbať nebude 🙂

@pininka tak to bude masaker boze dufam, ze sa pri duracelke este budem obracat kym pojdem do nemocky a druha v brusku este vydrzi...uz si nepamatam ake to bolo pri prvej , lebo toto tehu je uplne ine...dakujem 🙂