Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja mam 17 dni 😉 Vela sa mi zdá 😐😂
@biggi014 keď prechadzas z rodičaku na materskú musíš si dať žiadosť na upsvar o pozastavenie výplaty rodičaku, aj ja som tak bola...Zober hneď aj výmer zo sociálnej poisťovne že ti priznávajú materské
Kocky, tak dnesna poradna v nemocnici...14 dni do terminu a zamknuta na 100 zamkov.Mam vraj furt nieco robit, sexovat a pod.Sak ja som sa ani dotetaz nesetrila,tak neviem ako tu malu potvorku donutit...Plan na vikend a tyzden uz mam:rylovanie,sadenie,umyvanie okien a teda veeeela sexu:slight_smile☺☺☺☺
😀😀, tvoj muz z toho bude mat radost. Moj o tom sice nehovori, ale vidim na nom,ze sa uz boji sexovat a pritom pri chlapcoch sme ozaj az do konca tehu. Ale je fakt ze ja som uz nejaka taka ubolena a nemotorna,ze som rada ze sa len tak tulime.
Bože ženy mňa asi porazí 😠
Ako prerábame chodia nám sem permanentne susedia klopať, vraj búrame jadro a dokonca aj nosný panel. Vŕtalo sa tu dva dni, aj to nie nepretržite, inak len tiché práce. V byte chliev, budem rada ak stihnem detskú zariadiť a namiesto toho, aby sme robili, riešime so susedmi.
Neviem, či začnem vstupné za exkurziu po byte vyberať, dnes tu boli pozrieť dvaja(!!!) čo robíme... Podotýkam, že jadro aj panel stoja a nejdeme ich búrať. Ja neviem odkiaľ to susedia nabrali. 😅
Toto je choré, taká som vytočená!
@ivuss01 frajer susedu normálne pustil, aby teda videla čo sa tu deje (dúfal, že teda vyklebetí, že nič nekalé nerobíme) a večer tu bol sused čo je dáky...no ani neviem čo, že dostal podnet od susedov, tak že ho musí preveriť. Či ho pustíme. Kukol jadro panel a vypadol. Keby som sa obliecť stihla, tak by tak dobre neobišiel.
Na exkurziu zajtra tlačím oznam: vstupné 5€. Stíhať podľa mňa nestíhame. Teoreticky týždeň pred mojim termínom. Čiže si neoddychnem asi vôbec, keď sa skončí prerábka, bude treba riadiť, potom konečne operiem a zariadim detskú (bodajby) a pôjdem rodiť. 🙄
Aspoň sa nestíham zaoberať tým či som, alebo nie som veľká 😅
@mia407 mne sa sestra tiež smiala, že možno budem musieť umiestniť v priestoroch aj oznam "pozor v byte číslo 19 máme hlučné bábo" 😂
Dnes nikto neklopal - alebo len chlapci nepočuli keď vŕtali. Tak hádam si dajú pokoj keď videli že panel stojí tam kde má... dovoľujú si lebo frajera poznajú od decka starí susedia. Do nových, že si takto nedovolili, keď prebiehali prerábky.
@threetail ja si pamatam,ze nasi prerabali ako prvi v bloku a to bolo hrozne, furt niekto nieco mal a pritom mama mala este aj z uradu povelenie,nie ze len napisala oznam. Ale tak vacsine nevysvetlis. Az ked zacali vsetci hufne prerabat tak prisli na to,ze o com to je. Esteze my byvame v dome a nemusim s nikym nic, aspon zatial.
Som v pôrodnici,odtiekla mi pred 2hodinami voda,kontrakcie zatial každých 8minút,zatiaľ znesitelne
@fatimuska super .. drzim palce
Tak aj ja sa hlásim z pôrodnice, v noci o 1 začala voda odtekať a odteká po troche stále, ale bolesti a kontrakcie žiaľ žiadne, snáď nebudú musieť vyvolávať
Ja budem asi vecne tehotna :D
Tak dnes 7.34,Nino,treti syncek,3900g,52 cm,

že 10 dní do pôrodu, to je už docela málo🙂 odvčera ma pri chôdzi pichá v podbrušku, neviem čo to je ale neni to nič moc, najradšej by som sa doma zavrela a už nikam nechodila, ale to mi môj 3 ročný synáčik neumožní. A ešte mi aj volali z nejakeho úradupráce a rodiny že im mám prísť nahlasiť kde mam dieťa po dovršení 3 rokov a že ako to že som im nedoniesla výmer na materskú aby mi pozastavili rodičovský, takže ešte ma čaká pondelok behanie po úradoch, och ja to tak milujem😈 Koniec výlevu, hned mi je lepšie👍