icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nivea777
26. mar 2017

@pininka nehnevaj ma aj ty :D pekne len vydrz.. zajtra poradna,som zvedava :D

pininka
26. mar 2017

@nivea777 no ked vydrzim,tak ja v utorok poradna, neboj budem predychavat, nechcem sa predbiehat, horsie je,ze sa mi furt pri poslickoch dviha tlak, a zasa som sama bez muza,to jak naschval.

farebnymotylik
26. mar 2017

@fatimuska Blahoželám a veľa zdravíčka prajem 🙂

kata9
26. mar 2017

@fatimuska gratulujem 🙂 krasnucky aj meno 😍

nivea777
26. mar 2017

@threetail
@pininka piatok hovorím chlapovi že dame sex ale potom som cuvla ako panna pred prvým sexom :D mám rešpekt lebo viem že to môže vyvolať pôrod a ja by som najradšej ešte sa psychicky viac pripravila..Na druhej strahe,už porodili aj také čo mali TP skoro 2 tyzdne po mne..Všetky z NR s ktorými som sa chcela stretnúť už porodili,ja tam budem asi sama nakoniec :D

pininka
26. mar 2017

@nivea777 no moja,ale raz porodit musis, a prenasat dlho tiez nieje dobre.

nivea777
26. mar 2017

@pininka no ja poviem Dr,že Max týždeň chcem prenášať lebo mám trochu vacsie prsia a už pred tehu má bolievali kríže a pichavalo od chrbtice pri srdci..Nič vážne ale záťaž na chrbát

pininka
26. mar 2017

@nivea777 urcite by ta ani oni nemali nechat dlhsie, mozes mat potom uz zelenu vodu a to nieje dobre pre babo. Babu je tam asi fajne ked nechce ist hehe

nivea777
26. mar 2017

@pininka v 30tt mi povedali že mám skrátený krcok,mám ležať s nohami hore lebo je mäkký a hrozí predčasný pôrod..Tak som vkuse len ležala a ležala..13.3 mi povedal dr že krcok spotrebovany,otvorená na prst a že na ďalšiu poradňu(22.3) už asi nepridem,že porodim dovtedy a ja idem zajtra už na druhú :D Chlapcom sa vraj nechce tak uvidíme čo mi povedia Zajtra..Ale bude sranda keď sa narodí na termín,ten mám na prvý apríl :D

nivea777
26. mar 2017

@pininka mne by akoze nevadilo čakať,lenže mne je už 2tyzdne fakt že na prd.. menstruacne bolesti,brucho má boli, kríže..Tak buď nech sa to už spustí alebo nech prestanú bolesti :D

pininka
26. mar 2017

@nivea777 toto presne mam aj ja,cely cas menstruacne bolesti a do krizov a este mam dnes brucho jak kamen. Toto si aj ja hovorim,ze nieze na prvy april sa narodi.

biggi014
26. mar 2017

Priamy prenos z pôrodu nijak nepokračuje, stále sa neotvaram a voda pomaly odteká, ak do rána nič tak ma čaká vyvolávanie. Skúsim sa trochu vyspať.

fatimuska
26. mar 2017

@biggi014 vela síl,urcite si pospi,budes to potrebovat

pininka
26. mar 2017

@biggi014 ach moja, len oddychuj co najviac, pospi si, naber sily.

any05
26. mar 2017

@fatimuska blahoželám 😉 krásny synček, držte sa 😘

biggi014
27. mar 2017

A stále nič, bolesti už mám ale žiadne pravidelne, o 6tej pásy a o 7 konečne kontrola doktora. Držte palce🙏

nacrenyx
27. mar 2017

Ja som celú noc nespala, som mala falošné kontrakcie, bolesti krížov a dnes mi doktorka povedala že mám do porodu ešte ďaleko :( no čo už

nivea777
27. mar 2017

Sedim na poradni,na pasoch ani jedna kontrakcia a teraz v cakarni ma chytila taka bolest podbruska,auc.. taku som este nemala :D zeby som hned aj zostala?snad nie

pininka
27. mar 2017

@nacrenyx no daleko,akoby si mala este dva mesiace. Uz ta to moze kludne hocikedy chytit.

pininka
27. mar 2017

@nivea777 ty uz by si si zasluzila mat to za sebou. Ja som zvedava coi zajtra povie, brucho stale tvrdne, v noci som sa na kontrakcie zobudila

nivea777
27. mar 2017

@pininka nalez uz 2 tyzdne rovnaký..Takze mozno aj prenasat budem..

daakotaa
27. mar 2017

@fatimuska Gratulujem, vala zdravícka prajem malinkemu a Tebe rychle zotavenie.

jollinka22
27. mar 2017

Baby co ste ste uz v tom 40 tt mate tak ze aj brusko mate uz klesnute nizsie ?

nivea777
27. mar 2017

@jollinka22 ja nie

biggi014
27. mar 2017

Tak vyvolavacka cipok mi spustil brutálne bolesti, ale za 3 hodky som sa otvorila z 1na 7 a za 20 min potom aj porodila, ale bolo to ťažšie ako prvé a tuším má aj viac potrhalo podľa dĺžky šitia, ale Maťko už je na svete s mierami 3760 a 51 cm, inak mal krásny uzlik na pupočnej šnúre, že to je dieťa šťasteny že to prežil.

jollinka22
27. mar 2017

@biggi014 BALHOZELAM ! skore zotavenie a obom vela zdravicka ...

pininka
27. mar 2017

@biggi014 super, gratulujem, hlavne ze ste obaja ok.

dominini
27. mar 2017

@biggi014 gratulujem ❤

pininka
27. mar 2017

@jollinka22 ja som len 37tt a uz mi dve moje teti povedali ze mi riadne zislo dolu brucho. Ja to samozrejme aj citim, tiez je to pre mna novinka,lebo pri chlapcoch som brucho mala pod prsiami aj v den porodu

ivuss01
27. mar 2017

@biggi014 gratulujem 🙂

@pininka mne svokra v sobotu povedala, ze som schudla. Brucho mam tiez uz spadnute