Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@fatimuska Blahoželám a veľa zdravíčka prajem 🙂
@threetail
@pininka piatok hovorím chlapovi že dame sex ale potom som cuvla ako panna pred prvým sexom :D mám rešpekt lebo viem že to môže vyvolať pôrod a ja by som najradšej ešte sa psychicky viac pripravila..Na druhej strahe,už porodili aj také čo mali TP skoro 2 tyzdne po mne..Všetky z NR s ktorými som sa chcela stretnúť už porodili,ja tam budem asi sama nakoniec :D
@pininka v 30tt mi povedali že mám skrátený krcok,mám ležať s nohami hore lebo je mäkký a hrozí predčasný pôrod..Tak som vkuse len ležala a ležala..13.3 mi povedal dr že krcok spotrebovany,otvorená na prst a že na ďalšiu poradňu(22.3) už asi nepridem,že porodim dovtedy a ja idem zajtra už na druhú :D Chlapcom sa vraj nechce tak uvidíme čo mi povedia Zajtra..Ale bude sranda keď sa narodí na termín,ten mám na prvý apríl :D
Priamy prenos z pôrodu nijak nepokračuje, stále sa neotvaram a voda pomaly odteká, ak do rána nič tak ma čaká vyvolávanie. Skúsim sa trochu vyspať.
A stále nič, bolesti už mám ale žiadne pravidelne, o 6tej pásy a o 7 konečne kontrola doktora. Držte palce🙏
Ja som celú noc nespala, som mala falošné kontrakcie, bolesti krížov a dnes mi doktorka povedala že mám do porodu ešte ďaleko :( no čo už
Sedim na poradni,na pasoch ani jedna kontrakcia a teraz v cakarni ma chytila taka bolest podbruska,auc.. taku som este nemala :D zeby som hned aj zostala?snad nie
Baby co ste ste uz v tom 40 tt mate tak ze aj brusko mate uz klesnute nizsie ?
@jollinka22 ja nie
Tak vyvolavacka cipok mi spustil brutálne bolesti, ale za 3 hodky som sa otvorila z 1na 7 a za 20 min potom aj porodila, ale bolo to ťažšie ako prvé a tuším má aj viac potrhalo podľa dĺžky šitia, ale Maťko už je na svete s mierami 3760 a 51 cm, inak mal krásny uzlik na pupočnej šnúre, že to je dieťa šťasteny že to prežil.
@biggi014 BALHOZELAM ! skore zotavenie a obom vela zdravicka ...
@jollinka22 ja som len 37tt a uz mi dve moje teti povedali ze mi riadne zislo dolu brucho. Ja to samozrejme aj citim, tiez je to pre mna novinka,lebo pri chlapcoch som brucho mala pod prsiami aj v den porodu

@pininka nehnevaj ma aj ty :D pekne len vydrz.. zajtra poradna,som zvedava :D