Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja som mala brucho hore aj pri prvom synovi a potom som dlho tlačila kým zišiel dolu. Už ma nič nebolelo, otvorená na 10 cm, len to tlačenie trvalo hodinu a pol 😀 teraz by som bola radšej keby padlo brucho
@extempore och ani mi nevrav prveho tiez dłho tlacila hadam teraz to Bude raz dva ...
@tutu_1 Presne ... Ja som Vcera bola Na takej vydatnej prechadzke ale nic 🙂 tiez tíško závidím maminám ktoré to uz maju za sebou 🙂 ale aj na nas príde rad 🙂
@nacrenyx veru ze nekonečne budime sa s tou myšlienkou aj zaspávame
@jollinka22 To dúfam, nerada by som bola ako slonica 😂😂😂. Aj som mužovi hovorila, ze ak inak nie, budeme ako králiky. No popravde ja si tiez ten sex nejak neviem predstaviť 😂😂😆😆😆
@jollinka22 veruze aj v den porodu a to mal syn skoro 5 kg. Vobec mi brucho nezislo, ak by som rodila normalne,tiz by asi po mne skakali jak divi,ako po mojej mame.
@pininka wau ale krasnu váhu mal 🙂
Tak to verim ...
@tutu_1 ako píšeš ... ;)
No vydržať musíme ...len sa Modlim aby som neprenášala tak ako prvého 11 dni ... ja som myslela ze uz naporodim ze budem prípad vecne tehotnej 😂😂😂😂😂😯😯😯
@jollinka22 ja som prvého prenášala a nakoniec aj tak sekcia 😣😢 teraz by som sa tomu chcela vyhnúť. Snáď ty naši krpci vedia kedy majú prísť na svet 😊
@tutu_1 ako keby vedeli ako my ich tu vyčkávame tak isto by boli tak ako maju 🙂 ale maju sa tam tak dobre ze poniektorím sa nechce a užívajú si all inclusive 😂😂😂😂😂
Ale vieš my sme uz v takom štádiu ze každá chvíľa u nas je možna 🙂 ja si rano pri raňajkách stale poviem ze možno uz do večere budem rodiť 🙂 a nic 😂😂😂 tak snáď zajtra a zas nic 😂😂😂
@jollinka22 11 dni? To sa mu naozaj nechcelo z pohodlia, ale dufajme ze sa nam to nestane...
@jollinka22 ja zacinam 40tt zajtra,brucho padnute uz aj mesiac ale nejako citim ze budem zasa prenasat. Juj chcela by som sa vyhnut vyvolavacke tentokrat. Baby este mame 5 dni aby to boli marcovcatka 😂🙏👶
@kata9 moja ale mne nedali tu v Uk vyvolacku ... mne len zacali kontrakcie ...
@nacrenyx ako nam
Zhodou nahod aj teraz presne taky istý termín vyšiel ako pri prvom 🙂 ze 10.4. Ale prvý syn to potiahol na 21.4. Tak smäd druhý bude múdrejši 😉🙏🏻
@ivuss01 no my uz sme mali par takych rockov, prve svate sme mali mat az koncom maja, ale ostatni rodicia chceli kvoli tomu skor,ze 8.5 je statny sviatok, pondelok a niekomu pridu rodiny aj z daleka,tak som sa prisposobila,ale s tym,ze ak sa na to nebudem citit a mala nebude kludna, ostanem s nou doma a do kostola pojde len muz a zbytok a pokrstime ju neskor.
@biggi014 gratulujem a vela zdravicka malickemu aj Tebe
Nad ránom som sladko snívala,snívalo sa mi niečo o bábätku a zrazu som sa zobudila celá mokrá,vyskočila som z postele a pozeram že čo to je?? Pravdepodobne tak veľa vytoku ale nohavičky mokré ako pocikana a zistila som,že ešte nie som pripravená ist na to..Sobotu termín,musím sa pripraviť :D Ten malý človiečik bude odkázaný na mňa a ja sa chcem čo najlepšie postarať

@pininka to vazne ? Aj v den porodu ? Aha ..
ja si pri prvom nepamatam a teraz sa tak obzeram ze mam ho stałe hore ... 🙂 ale tak este nam ostało par dni ...