icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

extempore
30. mar 2017

Mne sa ten babyboom zdá ako sadomasochizmus a škodoradosť v priamom prenose. Každý má dosť svojej bolesti a nieto ešte pozerať na cudziu. A hlavne - videla som z toho asi desať minút, ale nikto ma nepresvedčí o tom, že je to realita. Akonáhle sú tam tie kamery, tak aj personál sa inak správa, sú slušní a nerobia praktiky, ktoré by sa robiť nemali.

nivea777
30. mar 2017

Ja si idem asi dneska po bábätko ..Po vyšetrení pondelkovom som vkuse mokrá,niečo vyteká pomalinky,netuším či to je taký výtok alebo pomaly ide voda von.Od pondelka som bola každý deň na wc (pred tým som chodila raz za týždeň,aj to niekedy až po čipku) a dnes má dokonca prehnalo ráno..Takže sa už telo čistí..Počkám na chlapa,ak teda dovtedy nezačne tiecť viac, a pôjdeme do nemocky.. bolo mi povedané že si mám dať vložku,robím to tak od pondelka ale vložka bola vždy takmer suchá..Jedine vtedy by sa mi podarilo niečo nazbierať keby mám celý deň jednu a to mi príde nehygienické :( Takže test s roztokom asi nebude možný..Ale nevadí,na sone by mali vidieť či mám dosť vody

pininka
30. mar 2017

@extempore no ja som videla asi tri casti a veruze niektore odpovede sestriciek mi prisli dost blbe, povaha sa prejavi aj ked su kamery. Mne najviac vadi chovanie niektorych muzov, by som ich tak nakopala ze az.

tutu_1
30. mar 2017

@nivea777 Nestraš, mna preháňa uz asi týžden 😁 plus ma sem tam zabolí v krížoch.
Držím palce nech ste ok ✊✊✊🍀🍀🍀 a daj vedieť ako ste dopadli 🌸🌸🌸

pininka
30. mar 2017

@nivea777 drzim ti velmi palce, dufam ze si ozaj dnes uz male privinies. Podla mna ti voda uz odteka,aj ked pomaly.

pininka
30. mar 2017

@tutu_1 mna ked zacalo prehanat tak pravidelne tak do tyzdna som rodila a uz ma veru prehana,takze tiez si myslim ze viac ako dva tyzdne nepotiahnem.

nivea777
30. mar 2017

@tutu_1 mne hovorili,že väčšinou sa telo samo prečistí keď ma prísť pôrod takže po tom ako som celé tehu nemohla kakať a zrazu každý deň a ráno prehánka ( nič také som nejedla včera) si myslím,že u mňa to tiež tak bude a už to prichádza..Podmienka to určite nie je,keby hej tak by ani klystír nedávali :D som fakt zvedavá..Trochu mám strach aby krpcek nebol bez vodičky preto aj chcem ísť..Je síce doma svokor keby bolo treba ísť hneď ale radšej by som išla s mužom..Kríže mňa bolia dlllhooo,bolesť ako pri MS asi 2 mesiace,pichá ma zospodu ako ihlou..Ja už mám asi všetko,len tie kontrakcie nejak nič :D

nivea777
30. mar 2017

@pininka ja som tak veľmi nechcela aby najprv začala voda tiecť :( uvidím čo povedia

tutu_1
30. mar 2017

@nivea777 Pozri, ono porod nemusi bolieť 😊 mozno budes mat bezbolestný priebeh 😊

@pininka Hmmm... Mozno je to u mna aj železom. Síce do teraz bolo ok. No neviem. Teraz som z toho trosku mimo. Lebo kazdy deň ist aj 2-3x na wc. Fakt som to zvalovala na zelezo.

nivea777
30. mar 2017

@tutu_1 zo železa zvykne zapekať,nie??

moncici7777
30. mar 2017

@nivea777 ty uz hybaj rodit 🙂

pininka
30. mar 2017

@tutu_1 suhlasim s nivea, zo zeleza ta akurat tak zapecie, ja neberiem zelezo uz vyse tyzdna a prehana ma rovnako. Mna ale urcite z magnezia. Ale ked sa to zacne stupnovat tak uz sa to ozaj blizi.

tutu_1
30. mar 2017

@pininka
@nivea777 Nie nie niekoho moze aj prehánať a ja som zrovna ten typ. Mna preženie aj horká čokoláda.

nivea777
30. mar 2017

@moncici7777 už ste doma??Ako sa máte??Spokojná s NR?? Ja mám ešte 2 dni do TP,stále som mala pocit že krpcek čaká na prvý apríl .. uvidím čo mi povedia..Snažím sa na vložku zachytiť to mokré ale vložka stále ako sucha

jollinka22
30. mar 2017

@tutu_1 presne Aj u Mna takto ...

moncici7777
30. mar 2017

@nivea777 ano doma sme. Ci som spokojna? Boli tam vacsinou mili ale mnr sa to aj tak zdalo dost vela starat sa o maleho kedze som mala velke sitie a nevladala som. Plus oplasena prvorodicka. Ale ty to zvladnes 🙂

nivea777
30. mar 2017

@moncici7777 ako sa to vlastne všetko zbehlo??Chytilo ťa to keď si bola v nr či prečo si sa nakoniec tak rozhodla??Sobotu mi už aj kamoška porodila,takéto krpceka chutného 45cm mal

kata9
30. mar 2017

@nivea777 ja som mala toto presne pri prvom tehu.Mysleli ze je to vytok a nakoniec sme mali obidvaja otravu krvi kvoli nedostatku vod takze to skontroluj.Teraz pri druhom to iste,stale lahko mokra vlozka ale mala som pred tyzdnom scan a vraj s vodou nieje problem, zevraj je to len vytok.Drzim palce 🙏👍

kata9
30. mar 2017

Baby ja som dnes umyla 16 okien tak sa modlim nech to ide 😂Zajtra ma moj poklad 5 rokov tak sa snazim trafit do datumu 😂

pininka
30. mar 2017

@kata9 kde beries prosim ta tu silu? Ja som akurat dala dolu zaclony a mam dost.

katusikamatusik
30. mar 2017

Tak ja po včerajšej poradni všetko ok, vonkajšia bránka pre špičku prsta, ctg bez akcie maternice, dnes som povysavala a umyla všetky podlahy v byte, máme aj rajóny na starosti, aj tie som zvládla, môžem ísť 😂

nivea777
30. mar 2017

@kata9 ja som bola pondelok na sone,vody bolo dosť a vraj dobre drží..V noci z pondelka na utorok som začala bývať mokrá

dejna20
30. mar 2017

@tutu_1 no to sa mas ja mam tri druhy zeleza a som rada, ze sa vy 💩

kata9
30. mar 2017

@pininka ja takto nic nerobim ale chcela som vyskusat ci nieco pomoze.Teraz sa uz do vecera nehybem 😂

jollinka22
30. mar 2017

@kata9 salenaaaaa Ja Okna umyte uz skór ... Dnes som zaclony v celom dome prała .. a v skrinkach poriadok robiła 🙂 ale nenamyslam si ze by sa mały chystal von ... este pozeram tasku do nemocnice ci mam všetko 🙂

pininka
30. mar 2017

@kata9 hej ved jasne, vyskusat uz treba vsetko, ja sa zajtra chystam na tie okna,navarene mam, tak snad nebude prsat, dnes sa to u nas tak krutilo hore dolu, ze som sa bala ze zacnem a hned sa spusti dazd.

dominini
30. mar 2017

zajtra 38tt, dnes som isla na poradnu s malou dusickou ze aspon ten krcok zmakol a nic som zamknutaaaa ... A to pritom som vcera bola 4 hodiny na zahrade zbierala som konare, drtila, vysypavala nadobu, moja izba v dome je na druhom poschodi cize schody prejdem denno denne aj zo 10-15krat, zehlim, chodim na prechadzky, dviham semtam tazsie tasky s nakupom a nic.. no je to mozne? nechcem este rodit ale keby aspon ten krcok sa zacal uvolnovat aby som vedela ze sa telo pripravuje :-/ ale asi je naozaj prilis skoro, aj nas maly je drobny tak sa mu asi nechce, verim mu ze vie co robi ☺

nikikik
30. mar 2017

Kocky, keby niekto chcel, vyrobim. Ak to sem nepatri, zmazem. 🙂

extempore
30. mar 2017

@nikikik ahoj, pači sa mi ta tretia stužka. Napíš mi do správy. 🤓

pininka
31. mar 2017

@dominini ja som zistila ze ked cely den len lezim,tak ma mala tlaci,ze bud mi je zle od zaludka, alebo ma boli jazva. Tak stale nieco idem robit a nielen ze mi prejde cas, ale hlavne aj ona sa trocha inak premiestni. Najhorsie je to ale v noci, aj tuto mi tak tlacila na bok, ze som spat nevedela,ako ked dlho bezis. Joj dufam ze ozaj uz len dva tyzdne.