icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
1. apr 2017

@extempore vsak robim co mozem,aby som neporodila,cely den len polehujem, uz ma z toho chrbat boli. Na nervy mi to uz lezie.

daakotaa
1. apr 2017

@nivea777 Gratulujem, vela zdravicka malemu a Tebe rychle zotavenie.

jollinka22
1. apr 2017

Mna dnes chytilo zo 5 x Take bolesti menstruačne som myslela ze uz sa to bude rozbiehat ... Popratala som vysavala podlahu umyła a nic ... zmizlo to 🙂 ale mam na dnes dost idem na gauc kus oddychnut krize ma tak bolia ze ojjjjj ...

nika14121
1. apr 2017

Tak nas drobec nevydrzal a vypytal sa o 2,5 tyzdna skor a vybral si aj takyto super datum 😉 a je to vidiet aj na jeho mierach, ale tak povedali ze ma dobru farbu a aj pluca su v poriadku a dycha uplne sam...mal necelych 2400g a 46cm

nikcabb
1. apr 2017

@nika14121 Tak gratulujem 😍 ja sa uz tiez neviem dockat 🙂

kata9
1. apr 2017

@jollinka22 ja tiez nic😎 a 3 dni do terminu.Nic uz nerobim,ak nic tak ma 16.4 vyvolaju tak to este dva tyzdne potiahnem😂

pininka
1. apr 2017

@nika14121 super ak ma dobre plucka,je to ok, vahu rychlo dobehne. Gratulujem.

kata9
1. apr 2017

@nika14121 gratulujem😍

jollinka22
1. apr 2017

@nika14121 Balhozelam 🙂

jollinka22
1. apr 2017

@kata9 hej vyvolajú ta tu v Uk ? Ale to oni ti vraveli alebo si sama požiadala ?

dominini
1. apr 2017

@nika14121 gratulujem 🙂

dominini
1. apr 2017

@pininka
Tak ty uz mozes cochvilka rodit. prajem ti rychly a bezbolestny porod 🙂

pininka
2. apr 2017

@dominini dakujem,ja idem na cisarsky,takze rychle to snad bude. Podvecer to vsak nejako ustalo,tak uvidim co bude dnes.

dominini
2. apr 2017

@pininka a uz mas aj termin cisarskeho?

pininka
2. apr 2017

@dominini v utorok idem za svojim doktorom, ale pravdepodobne to bude ten tyzden pred velkou nocou,lebo mi kazal uz dat si urobit predoperacne a to tiez nemoze byt nejake stare.

kata9
2. apr 2017

@jollinka22 tu u nas vyvolavaju vzdy na 12 den po termine. Myslim ze kazda nemocnica ma inak.Tak mne to dali na toho 16.4 ze velkonocna nedela😂 teda este mozem porodit sama.Ale tak dali mi uz termin ak by sa nic nedialo 😂

adia11
2. apr 2017

@jollinka22 aj mna chytajú bolesti vzdy v noci, uz som natešena ze bude niečo a stále to prejde, neviem co to..termín mam o 4 dni

jollinka22
2. apr 2017

@adia11 no ved to je najhoršie 😐 Ze najky náznak ze asi uz sa k tomu blíži a potom prestane ... ja mam 8 dni do termínu ... tak čakáme ďalej

anamaria84
2. apr 2017

ja mam termin 13.4., tiez mavam v noci kontrakcie a potom to prejde, stalo sa mi to z pondelka na utorok a dnes v noci..trvalo to asi tak 2 hodiny vzdy a potom to prestalo. inak ziadne naznaky ze by sa to uz blizilo.😒

kvetakinderko
2. apr 2017

@nika14121 gratulujem k drobcekovi. Super, ze sam dycha 👍 Vahou sa netrap, vypapate sa 😉👶👏

extempore
3. apr 2017

Čo nového? Dnes žiadna nerodí? Ja by som to už rada mala vážne za sebou

pininka
3. apr 2017

@extempore cely den cakam,kto napise. Ja som uz dve noci nespala, dnes som bola na predoperacne, zajtra idem na monitor a k dokimu. Strasne ma tlaci babo na zaludok a zlcnik, v kuse mi je zle.

extempore
3. apr 2017

@pininka ty máš kedy oficko termín? Lebo ja až 21.4... Ale náš malý sa narodil o 10 dní skôr bola som 38plus3, tak dúfam, že ani teraz to už nebude dlho trvať.

extempore
3. apr 2017

@pininka a prečo ideš sekciou? Ak to nie je tajné?

pininka
3. apr 2017

@extempore jasne ze to nieje tajne, aj chlapcov som mala na cisarak, ten prvy mal skoro 5 kg a den pred porodom sa mi dvihol tlak, tak ma nechceli nechat rodit normalne a pri druhom mi doktor povedal ze ja uz normalne rodit nebudem, tak som to respektovala. Oficial termin mam az po tebe, teda 23, ale kedze mi kazal zrobit si predoperacne, ja predpokladam,ze buduci tyzden ideme na to, babo je velke a asi aj on sa obava ci ta jazva vydrzi. Aj dnes mi na internom doktorka povedala,ze to vyzera ze kazdu chvilu ako mam dolu brucho.

extempore
3. apr 2017

@pininka ja mám brucho práveže hore, ale aj pri malom som to tak mala a pôrod začal...ale mám z toho také zmiešané pocity, aj sa teším, aj bojím 😁

extempore
3. apr 2017

@pininka koľko máš rokov?

pininka
3. apr 2017

@extempore ja mam 34, pri chlapcoch som mala brucho uplne pod prsiami a isla som rodit, ale teraz to aj citim,ze je vsetko uplne dolu.

extempore
3. apr 2017

@pininka aj ja mám 34 😀 už nech to len rýchlo utečie, nevieme sa dočkať malej. Vy čo čakáte?

kata9
3. apr 2017

@extempore hlasim sa ku 34 rocnym😂 a cakajucim haha ja mam termin zajtra ale nic sa nedeje,tolko uz clovek caka ze uz aj zabudam ze som tehu😂