Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Mna dnes chytilo zo 5 x Take bolesti menstruačne som myslela ze uz sa to bude rozbiehat ... Popratala som vysavala podlahu umyła a nic ... zmizlo to 🙂 ale mam na dnes dost idem na gauc kus oddychnut krize ma tak bolia ze ojjjjj ...
Tak nas drobec nevydrzal a vypytal sa o 2,5 tyzdna skor a vybral si aj takyto super datum 😉 a je to vidiet aj na jeho mierach, ale tak povedali ze ma dobru farbu a aj pluca su v poriadku a dycha uplne sam...mal necelych 2400g a 46cm
@jollinka22 ja tiez nic😎 a 3 dni do terminu.Nic uz nerobim,ak nic tak ma 16.4 vyvolaju tak to este dva tyzdne potiahnem😂
@nika14121 Balhozelam 🙂
@kata9 hej vyvolajú ta tu v Uk ? Ale to oni ti vraveli alebo si sama požiadala ?
@jollinka22 tu u nas vyvolavaju vzdy na 12 den po termine. Myslim ze kazda nemocnica ma inak.Tak mne to dali na toho 16.4 ze velkonocna nedela😂 teda este mozem porodit sama.Ale tak dali mi uz termin ak by sa nic nedialo 😂
@jollinka22 aj mna chytajú bolesti vzdy v noci, uz som natešena ze bude niečo a stále to prejde, neviem co to..termín mam o 4 dni
@adia11 no ved to je najhoršie 😐 Ze najky náznak ze asi uz sa k tomu blíži a potom prestane ... ja mam 8 dni do termínu ... tak čakáme ďalej
ja mam termin 13.4., tiez mavam v noci kontrakcie a potom to prejde, stalo sa mi to z pondelka na utorok a dnes v noci..trvalo to asi tak 2 hodiny vzdy a potom to prestalo. inak ziadne naznaky ze by sa to uz blizilo.😒
@nika14121 gratulujem k drobcekovi. Super, ze sam dycha 👍 Vahou sa netrap, vypapate sa 😉👶👏
Čo nového? Dnes žiadna nerodí? Ja by som to už rada mala vážne za sebou
@extempore jasne ze to nieje tajne, aj chlapcov som mala na cisarak, ten prvy mal skoro 5 kg a den pred porodom sa mi dvihol tlak, tak ma nechceli nechat rodit normalne a pri druhom mi doktor povedal ze ja uz normalne rodit nebudem, tak som to respektovala. Oficial termin mam az po tebe, teda 23, ale kedze mi kazal zrobit si predoperacne, ja predpokladam,ze buduci tyzden ideme na to, babo je velke a asi aj on sa obava ci ta jazva vydrzi. Aj dnes mi na internom doktorka povedala,ze to vyzera ze kazdu chvilu ako mam dolu brucho.

@extempore vsak robim co mozem,aby som neporodila,cely den len polehujem, uz ma z toho chrbat boli. Na nervy mi to uz lezie.