icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

extempore
4. apr 2017

@pininka nič v zlom, ale ešte šťastie, že ideš sekciou pri takto veľkých deťoch

pininka
4. apr 2017

@extempore no ved jasne, preto ma nechceli nechat normalne. Dnes som stretla aj susedu v nemocke, ma termin ako ja, brucho polovicne, a ze odhad 2,5kg, prve mala sekciou lebo bolo zadkom dolu, teraz jej dali na vyber, ze ako chce rodit, to mne len zahlasili ze normalne rodit nebudem.

extempore
4. apr 2017

@pininka mňa ide rozhodiť, keď vidím tie mamičky s malými bruškami , čo majú termín ešte skôr ako ja.. a ja ako hrošica. Ale zas sú aj také, čo majú brušká väčšie. Počuj, aký máš časový rozostup od posledného pôrodu? A ty by si chcela rodiť prirodzene?

pininka
4. apr 2017

@extempore pri druhom som chcela prirodzene, ale dobre ze som sa nesarpala,lebo az pri porode sa ukazalo aka velmi bola ta jazva uz priesvitna. 5,5 roka od druheho porodu, 9,5 roka od prveho.

extempore
4. apr 2017

@pininka hej, hej, radšej to nesiľ. Hádam to už voľajako dáme ženy, no nie? 🙏

pininka
4. apr 2017

@extempore jasne ze to dame, sak niesme ziadne Bcka. Ja som dnes tak vrieskala na muza, ze som mala tep 124. Ale tlak napodiv dobry. Ale uz ma tak vytocil,ze az.

extempore
4. apr 2017

@pininka sem-tam treba.. tak preventívne.. aby tí naši chlapi, aj keď ich tu tak vychvaľujeme, nezaspali na vavrínoch

sticker
extempore
4. apr 2017

@pininka a čo nastváral, že som tak smelá?

pininka
4. apr 2017

@extempore uz predvcerom to zacalo,mu vravim ze nech si neda radsej ani jedno pivo,lebo mam pocit ze mi odteka voda. Ta jasne ze vecer nas volal kamarat na pizzu a uz to dopadlo, ani nezavahal. On normalne skoro vobec nepije, ale ked si da,samozrejme nema ani vydrz. Vecer odpadol a ja s detmi na vsetko sama. A tie vyhovorky furt, on nemoze ist so mnou k doktorovi, lebo sa tam zle parkuje, len neviem kde parkuju ostatni ockovia co su tam so zenami. Dnes som bola pol dna prec,sami doktor, zle mi bolo,pridem domov, bordel jak v tanku, ani naznak snahy aspon zohriat obed. Tak som mu to dala od adama vsetko.

lilith111
4. apr 2017

Čaute žienky, začínam panikárit. Dva týždne do termínu a neviem co zbalit prckovi do porodnice ked budeme odchadzat. Ani netušim aký bude velký. Či mu to co mam pochystané bude dobré. A ani neviem či kedy a ako poznam že budem rodit. Prepadla ma čistá histéria. Od mojho prvého porodu už ušlo pomalu 15 rokov 😨 doteraz som to brala ako gombičku. No musela som to niekomu povedat. Asi skočím pod rozbehnuté kura 😂 😇 mier s vami ❤

tutu_1
4. apr 2017

@pininka aj ja som musela minule spraviť krik. Chcela som aby upravil postieľku, namontoval na prebalovací pult zrážky a nic. Tak uz som chytila nervy, ze ci to plánuje robiť ked budem v porodnici, alebo kedy. A este ma spratať papiere na povalu, ale tie su este na mieste. No nic, aspon nieco spravil.
A to nehovorím o tom, ze ked sa naje nie je schopný to presunúť z odkvapavaca do skrinky. A do nemocky na kontrolu ? Ze ma seminár, učí. Hovorím mu nie, kolega ma seminár a ty ideš so mnou. Nepôjdem v tomto stave do TN busom ! To pochopil veľmi rýchlo 😅😁

@lilith111 no ja beriem body s dlhým rukávom, svetríky, bavlnenú čiapočku, pančušky a bavlnené polodupacky, a este ponožky ak by bolo treba.

pininka
4. apr 2017

@lilith111 len klud, moja ma uz teraz skoro 4kg takze fakt netusim co,tak radsej beriem 62 ku dupacky, body, svetrik, hrubsiu deku do autosedacky a ciapocku samozrejme, hadam to bude stacit. Ale pre istotu priprav muzovi aj ine veci, vacsie alebo mensie,donesie ti ich potom.

pininka
4. apr 2017

@tutu_1 no veru,obcas im treba trocha prevetrat mozog, oni si nevedia ani predstavit co prezivame.

extempore
4. apr 2017

@pininka to ani nemôžu, a nemáš im to ani k čomu prirovnať. Mňa sa môj muž spýtal, aké je to cítiť pohyby. No čo mu poviem? Je to podobné ako silné vetry. A keď sa ma segra spýtala, že ako bolí pôrod, tak som jej povedala, že ako silné bolesti pri menzese. Čo ale povieš chlapovi? Oni sú v tomto prírodou ukrátení. Alebo obdarení, ako sa to vezme 😀

nacrenyx
4. apr 2017

Mne dnes doki povedala ze som otvorena tak na koniec prsta a na konci zahlasila, ze tak o tyzden mam prist zas. Som na nu vyplestila oci, ze myslite ze sa o tyzden uvidime, a ona ze ano. No ja asi fakt prenasat budem 🐻

adia11
4. apr 2017

@extempore
@jollinka22
@kata9 tak drzim palce nech sme do pôrodu úplne fit vsetky a nech sú bábätka zdravucke hlavne

extempore
4. apr 2017

@nacrenyx to sa môže veľmi rýchlo zmeniť

jollinka22
4. apr 2017

@adia11 veru nech sme fit ze budeme vladat 🙂

ciernatko
4. apr 2017

Dneska poradna .zadná branka otvorena na 3 cm.krcok mekky,opotrebovany.Termin mam 29 co to znamená zadna branka?to som pocula dneska prvý krát a kaca som sa to doktorky neopytala😒

tutu_1
4. apr 2017

@ciernatko 3 cm to máš uz celkom dobrý nález, niektoré maminy s takým nálezom nepustia domov 😊🌼😉

pininka
4. apr 2017

@ciernatko skoda ze ja uz nemam taky nalez, ja mam sice zmaknuty krcok, ale branka je stale tam, drzi poriadne. A to mas termin tyzden po mne. Mne ked buduci tyzden povie,ze mam prist o tyzden, asi ho klepnem s dacim po hlave.

jollinka22
4. apr 2017

Inak ja som včera začala 39tt a tu uz mi piše ze 40tt 😂 To zrejme od poslednej menšt. Ale od oplodnenia by sa malo brat takze 39tt nie baby ?

ciernatko
4. apr 2017

@jollinka22 ano aj mne pise tyzden viac

pininka
4. apr 2017

@jollinka22 ano,tu pise o tyzden viac, ja furt dokimu tak poviem a on nie nie,to je este len....😒.

jollinka22
4. apr 2017

Nooo 🙂 Presne

extempore
4. apr 2017

@pininka ja som si napr. na sto percent istá, kedy som mala ovuláciu a kedy došlo k oplodneniu, ale doktori si stále melú to svoje 🙂

pininka
4. apr 2017

@extempore to aj ja, roky si ju sledujem,takze viem ze kedy to bolo.

jollinka22
4. apr 2017

Aj ja Presne viem kedy 🙂

extempore
4. apr 2017

@jollinka22
@pininka hlavne, že mi nikto neverí a oni si to stále rátajú podľa menštruácie. Teraz mi to ešte ako tak sedí ale pri prvom synovi som mala ovuláciu až na 21 deň cyklu, čiže som bola ako keby o týždeň kratšie tehotná...

pininka
5. apr 2017

@extempore ja sa s nimi ani nevadim,lebo to nema vyznam. Vcera ked meral malu, vsetky cisla mala uz akoby 40tt,niektore aj viac, mam sto chuti ist to teraz ukazat tomu doktorovi na 3D co ma v 20tt tak fajne vystrasil,ze aka je malinka.