Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@extempore no ved jasne, preto ma nechceli nechat normalne. Dnes som stretla aj susedu v nemocke, ma termin ako ja, brucho polovicne, a ze odhad 2,5kg, prve mala sekciou lebo bolo zadkom dolu, teraz jej dali na vyber, ze ako chce rodit, to mne len zahlasili ze normalne rodit nebudem.
@extempore uz predvcerom to zacalo,mu vravim ze nech si neda radsej ani jedno pivo,lebo mam pocit ze mi odteka voda. Ta jasne ze vecer nas volal kamarat na pizzu a uz to dopadlo, ani nezavahal. On normalne skoro vobec nepije, ale ked si da,samozrejme nema ani vydrz. Vecer odpadol a ja s detmi na vsetko sama. A tie vyhovorky furt, on nemoze ist so mnou k doktorovi, lebo sa tam zle parkuje, len neviem kde parkuju ostatni ockovia co su tam so zenami. Dnes som bola pol dna prec,sami doktor, zle mi bolo,pridem domov, bordel jak v tanku, ani naznak snahy aspon zohriat obed. Tak som mu to dala od adama vsetko.
Čaute žienky, začínam panikárit. Dva týždne do termínu a neviem co zbalit prckovi do porodnice ked budeme odchadzat. Ani netušim aký bude velký. Či mu to co mam pochystané bude dobré. A ani neviem či kedy a ako poznam že budem rodit. Prepadla ma čistá histéria. Od mojho prvého porodu už ušlo pomalu 15 rokov 😨 doteraz som to brala ako gombičku. No musela som to niekomu povedat. Asi skočím pod rozbehnuté kura 😂 😇 mier s vami ❤
@pininka aj ja som musela minule spraviť krik. Chcela som aby upravil postieľku, namontoval na prebalovací pult zrážky a nic. Tak uz som chytila nervy, ze ci to plánuje robiť ked budem v porodnici, alebo kedy. A este ma spratať papiere na povalu, ale tie su este na mieste. No nic, aspon nieco spravil.
A to nehovorím o tom, ze ked sa naje nie je schopný to presunúť z odkvapavaca do skrinky. A do nemocky na kontrolu ? Ze ma seminár, učí. Hovorím mu nie, kolega ma seminár a ty ideš so mnou. Nepôjdem v tomto stave do TN busom ! To pochopil veľmi rýchlo 😅😁
@lilith111 no ja beriem body s dlhým rukávom, svetríky, bavlnenú čiapočku, pančušky a bavlnené polodupacky, a este ponožky ak by bolo treba.
@pininka to ani nemôžu, a nemáš im to ani k čomu prirovnať. Mňa sa môj muž spýtal, aké je to cítiť pohyby. No čo mu poviem? Je to podobné ako silné vetry. A keď sa ma segra spýtala, že ako bolí pôrod, tak som jej povedala, že ako silné bolesti pri menzese. Čo ale povieš chlapovi? Oni sú v tomto prírodou ukrátení. Alebo obdarení, ako sa to vezme 😀
Mne dnes doki povedala ze som otvorena tak na koniec prsta a na konci zahlasila, ze tak o tyzden mam prist zas. Som na nu vyplestila oci, ze myslite ze sa o tyzden uvidime, a ona ze ano. No ja asi fakt prenasat budem 🐻
@extempore
@jollinka22
@kata9 tak drzim palce nech sme do pôrodu úplne fit vsetky a nech sú bábätka zdravucke hlavne
@adia11 veru nech sme fit ze budeme vladat 🙂
Dneska poradna .zadná branka otvorena na 3 cm.krcok mekky,opotrebovany.Termin mam 29 co to znamená zadna branka?to som pocula dneska prvý krát a kaca som sa to doktorky neopytala😒
Inak ja som včera začala 39tt a tu uz mi piše ze 40tt 😂 To zrejme od poslednej menšt. Ale od oplodnenia by sa malo brat takze 39tt nie baby ?
@jollinka22 ano aj mne pise tyzden viac
@jollinka22 ano,tu pise o tyzden viac, ja furt dokimu tak poviem a on nie nie,to je este len....😒.
Nooo 🙂 Presne
Aj ja Presne viem kedy 🙂
@jollinka22
@pininka hlavne, že mi nikto neverí a oni si to stále rátajú podľa menštruácie. Teraz mi to ešte ako tak sedí ale pri prvom synovi som mala ovuláciu až na 21 deň cyklu, čiže som bola ako keby o týždeň kratšie tehotná...

@pininka nič v zlom, ale ešte šťastie, že ideš sekciou pri takto veľkých deťoch