icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
10. apr 2017

Joj zeny,ja mam dnes taku prisernu migrenu, isla som si na obed lahnut, zaspala som sice, ale potom este horsia bolest. Dala som si paralen,ale vobec mi nezabral, hotova som total.

extempore
10. apr 2017

@pininka tak tu škoricu veru skúsim. A stimulovať bradavky vraj treba aspoň 4 min.

extempore
10. apr 2017

@pininka asi niečo bude vo vzduchu lebo aj ja som sa zobudila s bolením hlavy... A aj môj muž

jollinka22
10. apr 2017

Baby aj mna dnes boli hlava myslela som ze malo vody ale pijem a nic nepomáha aj taká som podráždená dnes :( idem si ľahnúť na hodinku možno bude ok ... este mi žehliť treba ...

pininka
10. apr 2017

@extempore ma sa zasa zmenit pocasie,to bude asi tym,lebo ma strasne boli aj clenok kde mam zlomenu chrupavku. Hej o tych bradavkach je to fakt,ja som vydrzala tak minutu.

tutu_1
10. apr 2017

Dievčatá ono sa blíži aj spln. Tak ta nervozita moze byt aj z toho 🌷

jollinka22
10. apr 2017

Úz je spln nie ? Hej no možno :( len nech to prejde nemam take stavy rada ...

tutu_1
10. apr 2017

@jollinka22 Neviem ci uz... nieco som počula v TV ze sa blíži - alebo ze by uz bol ? Až tak pozorne som nepočúvala 😅 ale vidieť aj na ľuďoch, ze su daky podrazdenejsi.

jollinka22
10. apr 2017

Já mam dnes termín a kebyže vďaka splnu dnes porodim tak jaka by som bola happy 🙂 ale tak snívať možem ďalej 🙂 a spln aj skončí a ja furt nic pri mojom šťastí 😂😩

veronika141
10. apr 2017

Ahojte máte poslickov? 🙂 ja ich mam už skoro týždeň a prvý termín mam 21 apríla a potom prvého mája.. Čo myslíte dokedy vydržíme? 🙂 od 21tt mam skrátený krcok na 2,5..ale bránku mam zatvorenu

pininka
10. apr 2017

Joj ten spln je dnes, ale uz vcerajsiu noc som zle spala, som zvedava dnes co bude, ked ta hlava stale boli.

jollinka22
10. apr 2017

@pininka dnes ? No super tak možno sa niektorej podari 🙂

pininka
10. apr 2017

@jollinka22 no ste tam pred nami viacere,tak sa nebudeme predbiehat

extempore
10. apr 2017
extempore
10. apr 2017

@pininka ja by som sa pokojne predbehla 😀

jollinka22
10. apr 2017

No nemali by ste sa ale tak uz viacero nas predbehlo... mna uz ale naozaj chytá depka z pred 8 rokov ked som 11 dni prenášala môjho prvého syna 😂😂😂😩😩😩 ale tak slabé chvíľky prídu ale zase malinky vie kedy je ten správny cas pre neho 🙂 dobrú noc baby alebo pôrodnú ak chcete 😯 Nech to mame za sebou uz 🙂

extempore
10. apr 2017

@jollinka22 ja som zas prvého syna rodila 38plus3, čiže keď som dnes 38plus4 tak už vlastne prenášam 😀 a už sa mi fakt nechce. Som už ako slon, doslova. Dnes som sa zasekla medzi dvomi autami, našťastie jedno bolo naše, tak muž sklopil späťáky 😀 😀 dokelu...

extempore
10. apr 2017

A ešte ma štve to, že už by som si aj nakúpila nejaké nové handry na leto, ale čo môžem nakupovať s bruchom? Dnes som si kúpila tuniku a len som si tak domýšľala, že ako asi budem vyzerať bez brucha 😁 ale nohavice nehrozí kupovať...

jollinka22
10. apr 2017

@extempore verim ti 🙂 ja tiez kade tade zavadim bruškom 🙂 o nových veciach tiez snívam ale to mam este času a času 🙂

pininka
11. apr 2017

@extempore hehe ti verim ze by si sa rada predbehla. Ja si potrebujem surne kupit botasky, ale co mozem skusat, ked mam nohy ako balony, minule sme boli s muzom a vsetky ma tlacili,tak si kupil samozrejme len on. Ina noc bola ozaj skoro porodna, dve hodiny som len chodila a predychavala. Som za zobudila na prisernu bolest v lavej strane chrbta, ale ze hroznu, a stupnovalo sa to, kontrakcie kazdu pol hodinu. Lezat som nemohla vobec. A potom zrazu stop a spala som az do rana,nechapem.

36evina36
11. apr 2017

Baby ja mala uplne desivy sen , mala som babo dievcatko.a boli sme v nemocnici a sestricka mi povedala ze si mam zobrat aj to prve , ja som jej hovorila ze ale zomrelo a ona ze vsak ho prebrali a polozila mi do kocika este chlapceka ren uz sedel . Zobudila som sa uplne spotena a vydesena. Asi uz nebudem vecer jest

fatimuska
11. apr 2017

@36evina36 moja..ja son sa zobudila a vrsvim.muzovi..a kde je ten druhy..kde.je ten druhý..kukal na mna

36evina36
11. apr 2017

@fatimuska druhy chlap?

pininka
11. apr 2017

@36evina36 ach tak to bol fakt hrozny sen. No vyhoda mojej nespavosti je,ze sa mi ani nic zle nesniva, aspon zatial.

extempore
11. apr 2017

@pininka ja som práveže celkom dobre spala, bola som hore len 3x, z toho dvakrat kvôli malému lebo mrnkal. Preniesla som ho k nám do postele a držali sme sa za ruky. Zrazu mi došlo, že už o chvíľku budem mať dve detičky a som si aj poplakala. Už mi z tých hormónov preskakuje 😏
Len keby už naša slečna bola s nami... 😍

extempore
11. apr 2017

@36evina36 možno sa vám podaria dvojičky 🤐

threetail
11. apr 2017

@extempore jeeej ja som si minulý týždeň tak hrdo zaparkovala, ako keby som tehotná nebola. Ledva som kvôli bruchu vyliezla z auta a potom som zistila že musím zopár áut obísť lebo sa pomedzi späťáky nepretlačím. :D

A inak všetky pocity: uvedomenie, stres, panika, radosť, obavy... Ja som veselá ale nejako sa preniesli na priateľa a ten už pár dní panikári kvôli všetkému 🙂 Aspoň niečo z tehotenstva si zobral na seba, keď už kilá mne ponechal 😀

pininka
11. apr 2017

@extempore pri mne by sa deti teraz nevyspali, hadzem sa ako ryba na suchu. Dnes mi nejako podozrivo vsetko vychadza, bola som na anesteziologickej ambulancii,kvoli predoperacnemu a vzala ma prvu,hoci som mala 4 cislo, teraz cakam na monitor a tiez tu nikto nieje,co je zazrak. Tak hadam ma aj ten moj doktor potesi.

tutu_1
11. apr 2017

Dievčatá úplne mimo otázka, ale čo varíte ? Mne už celkom vadí dlhšie stáť pri šporáku. Tak rozmýšľam čo také jednoduché by som navarila. Máte nejaké typy ?
Polievku spravím falošnú guľášovú, to mám za chvíľku. Len čo spravím druhé netuším...

pininka
11. apr 2017

@tutu_1 ja som vcera dala len vajickovu polievku, drhla som celu kuchynu nebol cas vyvarat a na druhe sme mali pecene morcacie a ryzu, to sa pieklo samo a ryza sup sup hotova. Ale zajtra budem musiet nieco navarit, deti maju od stvrtka prazdniny a neviem este co so mnou bude.