icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
11. apr 2017

@miriam159753 prepac,ale pride mi ako divna nahoda,ze si tu len tak nakukla. Vsetky tu mame tesne po alebo pred porodom a nemyslim sii,ze je na mieste tu niekoho kritizovat. Ak sa ti komentar nepaci,proste sa k nemu nevyjadruj a zapoj sa do inej temy,aj ty mas na vyber. Dnes som bola tri hodiny v nemocnici, a ci na monitore,ci na ultrazvuku bolo mnozstvo romov, s kazdou rodickou minimalne traja, krik na celu chodbu a o voni radsej pomlcim. Ostatne mamicky si nemali ani kde sadnut,kde je ich empatia a asertivita? Mam byvalu susedu romku a za nu by som dala ruky do ohna, cistotna, slusna cela rodina, ale s takych je zial malo a zatvarat pred tym oci a v kuse ich choro obranovat nas dostalo do situacie v ktorej sme.

extempore
11. apr 2017

@36evina36 zaslúžiš si to, držím prsty 🙂

36evina36
11. apr 2017

@extempore dakujem vsak koncom mesiaca sa ukaze ci sa to podarilo zas na prvy pokus 🙂

extempore
11. apr 2017

@36evina36 je to len o správnom načasovaní a zmanažovaní chlapa 😀 aj nám sa teraz dcéra podarila na prvý šup 😀

extempore
11. apr 2017

👍@36evina36 a hlavne, hlavne, hlavne nech to dobre dopadne

pininka
11. apr 2017

@extempore mne sa tiez tri deti podarili na prvy sup, len ten nas druhy pobehaj na treti pokus. Ale v celku nato ze mam vela muzskych hormonov mi kazdy lekar vravi,ze som superplodna, hehe.

36evina36
11. apr 2017

@extempore tak nakolko svoje telo poznam viem presne kedy bola ovulka a sulozilo sa den pred aj v ten den tak hadam to bude ono

extempore
11. apr 2017

@36evina36 no ja som si to tiež myslela, že je to také simple, ale potom som sa dočítala, že nie v každom cykle sa uvoľní kvalitné vajíčko. A keď nie je kvalitné, tak sa jednoducho neoplodní ani keby všetko ostatné bolo v správnom čase na správnom mieste.

tutu_1
11. apr 2017

Baby tak to závidím, že na prvý šup. Naše druhé si dalo na seba počkať. Ale veľa robia nervy. Ja som toho mala v práci a doma strašne veľa. Nevedela som kde mi hlava stojí, otehotnela som nakoniec až na dovolenke 😀 🤰

36evina36
11. apr 2017

@tutu_1 ja prvy krat otehotnela v strasnom strese aj v praci aj doma bolo toho moc a ani som necakala ze sa to tak podari
@extempore preto hovorim ze uvidime ci sa podarilo az na konci mesiaca tak zatial len dufam

extempore
11. apr 2017

@tutu_1 ja presne tak isto ako evinka. Tiež som 2x otehotnela v plnom pracovnom nasadení, práca + rozbeh firmy. Zrejme na každú z nás pôsobí stres inak. Niekto je ním stimulovaný, iný zas práve utlmený.

extempore
11. apr 2017

@36evina36 neboj sa, keď to aj náhodou nevyšlo tento mesiac, tak to bude nasledujúci. Všetko dobre dopadne ☺

36evina36
11. apr 2017

@extempore vsak zatial s toho nemam stres, ked sa nepodari hned vsak skusame dalej leto pred nami

tutu_1
11. apr 2017

Ja si myslím, že nám sa nedarilo, lebo ja som strašne chcela. Potom som na to veľa myslela, do toho tie stresy a nič. A potom som si povedala, že kašlem radšej na to, lebo sa zbláznim. Cez dovču vyložím nohy a trochu si oddýchnem ( i keď v kútiku duše som dúfala...).
A ono to asi potom pomohlo 😀

pininka
11. apr 2017

Aj tak super ze sa nam to tak podarilo, ze sme otehotneli, ked tu citam niektore zeny kolke roky sa trapia, umele oplodnenia a neviem co este, tak ozaj mozeme ist zapalit sviecku za to,ze sa to podarilo.

dejna20
11. apr 2017

Drzim palce a hned aj dve 😍😍
A hlavne do zdarneho konca
@36evina36

kata9
11. apr 2017

@36evina36 drzim ti palce 🙂 urcite sa podari 🙂 ❤👶

extempore
11. apr 2017

@pininka veď toto... Moja kamarátka otehotnela po 10 rokoch, na asi štvrtý cyklus IVF. Nechcite ani vedieť, čo ich to stálo po psychickej stránke, koľko bolesti si užila a skoro zbankrotovali ☹

pininka
11. apr 2017

@extempore musi to byt strasne, stale vkladata nadej a potom to sklamanie.

extempore
11. apr 2017

@pininka to ti poviem ☹ až mi bolo blbé, že ja som vtedy otehotnela so synom. Pripadala som si ako zradca

pininka
12. apr 2017

No co baby,ziadna nerodila zatial? Ja som dnes po dlhsej dobe spala celkom dobre len som vstala o stvrtej, tak ked deti odisli,na gauci som si este schrupla trocha. Idem este nieco troska porobit a uz mam hotovo len chystat na velku noc.

36evina36
12. apr 2017

@pininka zavidim to spanie ja som dnes nespala skoro vobec proste mi to neslo furt som sa budila strasne svetlo bolo mesiac rovno do okna svietil no des

pininka
12. apr 2017

@36evina36 hej, mne nastastie teraz nesvieti, ale tiez to nemam rada. Podla mna som aj preto dobre spala,ze uz viem termin porodu,som kludnejsia,psychika robi svoje.

jollinka22
12. apr 2017

Aj mne sa dnes dobre spało zazrakom ... 🙂

threetail
12. apr 2017

Oooj my sme vraj "v kľude", ešte na vyšetrenie u Dr čakám... Utorok/streda termín, tak som už celkom zvedavá či jej bude vyhovovať 🙂

kata9
12. apr 2017

@pininka my stale 2 v 1. Ja som dobre nespala.Celu noc som kaslala tak ma cele rebra bolia. Este 4 dni🙏

pininka
12. apr 2017

@kata9 joj veru,este 4 dni. Najhorsie sa bude spat isto zo soboty na nedelu.

nivea777
12. apr 2017

Odkedy mám malého,nemám vôbec čas sem chodiť :( občas nakuknem čo máte nove,ci nepribudli bábätká.. Maličký je na um,ja svoje mliečko takmer vôbec nemám ale čo už nezbláznim sa..Snažím sa to nejak roztahat tak som zvedavá

nivea777
12. apr 2017

@pininka keď spomínaš tých romov,v pôrodnici ich bolo hojne,smrad na celú chodbu..Pôrodnica je riešená tak,že bábätko nemôžeš vyniesť von a ľudia z vonka nemôžu ísť dnu kvôli hygiene a sterilnemu prostrediu..Samozrejme že oni behali medzi bábätká a mňa vytacalo,že sa ich tam nahrnulo toľko a boli blízko môjho bábätka..Keď chceli mali ísť po jednom dni na tajnasa ale nie zoskupenie 10 Rómov

tutu_1
12. apr 2017

Ja si pamätám z hospitalizácie jednu vec. Prepúšťali ma z nemocky tak som sedela v priestore kde je TV, a kde sa chodilo na raňajky, obed, večeru... Vedľa je sesterňa a jedna pani rómskeho pôvodu tam pekne cvičila sestričku skrz prepúšťaciu správu. Z mne neznámeho dôvodu sa jej veľmi domov nechcelo. Potom odišla preč. O chvíľu zvonil telefón, že si majú ísť pre pacientku, lebo nie je v stave vyjsť hore na oddelenie. Druhá sestrička sa pýtala čo sa deje. Tak jej tá prvá hovorí, že ide pre tú rómku aj s vozíkom, lebo si išla dole zapáliť a teraz vraj nevládze ísť späť. Nuž aj takto sa dá preháňať personál nemocnice.