icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

nacrenyx
13. apr 2017

@pininka hneva ma to ze tieto zaciatky som chcela predychat doma, ani oholit som sa nestihla. Hlavne som sa bala o maleho kedze som nemala typicke kontrakcie, ale uz ma domov nepustili.

extempore
13. apr 2017

Tak naša malá sa narodila o 9.56 s mierami 3730g a 52 cm. Druhý porod bol rýchlejší ako prvý ale bolestivejší. O 7.00 som bola otvorená na 1 cm, o 9.15 už na 9 cm. Dve hodiny brutál kontrakcií, ale dali sme to 😀 a bez nástrihu, len jeden kozmetický steh. Pán doktor nás pochválil, že pôrod ako z učebnice. Malinká je teraz na novorodeneckom, vraj si mam oddýchnuť, ale ja som taká plna adrenalínu, že nemôžem 😛

pininka
13. apr 2017

@extempore uzasne, si super ako si to dala, presne moja segra to tak mala,ze druhy rychly ale bolestivejsi,no jej mala bola o kilo lahsia ako tvoja. Len oddychuj, este s nimi budeme cely zivot.

jollinka22
13. apr 2017

@extempore Wau super BALHOZELAM ... vela zdravicka..
My sme sli na ten hemiltonov hmat ale nic nerobili mały sa vysunul vyssie :( także proste este nieje Pripraveny nechce ist ...także cakame dalej a v pondelok mame prist opat drzte sa baby vyzera to tak ze posledna z vas budem Rodit 🙂

pininka
13. apr 2017

@jollinka22 urcite nebudes posledna,neboj. Vidis sama ako sa to niektorym rozbehlo, este aj tym co im tvrdili ze dieta je vysoko.

extempore
13. apr 2017

@pininka áno, som živým dôkazom 😀

pininka
13. apr 2017

Ja som take nervy teraz chytila, muz prisiel z roboty a rovno siel k nasej deckej,aby ho vypisala na buduci tyzden, lebo nema kto ostat s detmi a ja budem v nemocke. A sestricka,ze sa neda, lebo pondelok je statny sviatok a na to neplati ocr. Ale mne to hned neslo do hlavg, ved je kopec zamestnank,kde je nepretrzita prevadzka a ako to riesia ini ludia. Tak som volala do socialnej poistovne a samozrejme ze je to tak,ze ak on robi cez statny sviatok,tak ma narok aj na ocr,pani mi hovori,ze ako by sme to inak chceli riesit s detmi,ved nie kazdy ma stareho rodica. Joj nemam rada ked niekto nema poriadne info. A moj hlupy muz,ze nic sa neda robit, no ta isto!

adia11
13. apr 2017

@jollinka22
@kata9
@nacrenyx dakujeme kraasne 🙂
uzivajte si este tehulkovanie vsetky co este nieste po,spanok 0bodov :D ale stoji to za zo

tutu_1
13. apr 2017

@extempore blahoželám 🌷 🌷 🌷

kata9
13. apr 2017

@extempore gratulujem,tak aka rychlovka,super 🙂

kata9
13. apr 2017

@jollinka22 bojujeme dalej😂 🙏

kata9
13. apr 2017

@extempore a dali ti ten oxytocin ci sa to samo rozbehlo?

extempore
13. apr 2017

@kata9 nakoniec nedali, lebo som chytila šialené bolesti aj bez neho... A za dve hodiny sa otvorila prakticky z nuly na desať...

dejna20
13. apr 2017

@extempore gratulka tomu sa vravi rychlovka 💪

dejna20
13. apr 2017

@pininka
@tutu_1
Ja vas nepoznam ale normalne sa mi s vami snivalo 😂
S pininkou sme sedeli v cakarni na sekciu. Boli sme normal oblecene a cakali sme ako u obvodaka. Kazdych 10min z operacky vychadzal baba v gumakoch, nizkych gatkach, jazvou na bruchu aj so spinkami po bokoch a v tiwlku a na rukach mala babo 😂 vsetky mali tak 50kg a ploche brucha 😂
Ze aka sekcia.
Potom tam dosla tutu a ukazovala nam babo v perinke, ona mala biely zupan a papuce ako vo wellnes davaju. Hovorila, ze nakoniec to dala orieodzene ale ze ma ine pohlavie ako cakala. Babo vyzeralo ako 2-3mesacne, malo velke okale a huste cierne vlasy 😂😂😂

extempore
13. apr 2017

@dejna20 no ale nebolo mi všetko jedno...

pininka
13. apr 2017

@dejna20 no ja z teba odpadnem, super sen. Bodaj by sme po sekcii vychadzali zo saly po svojich s detickami na rukach. Ja dufam ze v nedelu tam bude klud.

nacrenyx
13. apr 2017

No ja nic, zajtra asi idem domov. Po kontrakciach ani stopy! 😒

miolisko
13. apr 2017

Ahojte, mali ste alebo mate zrelsiu placentu?
Viete mi o tom nieco povedat? Je to nejaka hrozba pre baby?

jollinka22
13. apr 2017

@nacrenyx to vazne ? Och ...ale tak mozno sa to opat roZbehne ...

nacrenyx
14. apr 2017

@jollinka22 och ten jeden den na porodnom oddeleni mi stacil, vystrasena som ze az!!

extempore
14. apr 2017

@nacrenyx nechápem, že ťa poslali domov.. Veď už si po termíne, už ti mohli pomôcť a ne ťa takto zbtočne stresovať

kata9
14. apr 2017

Dobre ranko,dnes celkom pekny datum. Nikto nic?🤰👶

tutu_1
14. apr 2017

@dejna20 no pekne, ale vieš, že možno nebudeš ďaleko od pravdy ? Lebo pred týždňom malo 3,5kg takže pokojne do pôrodu môže mať aj 4 a viac 😂
Prečo ja nemôžem mať bábätko normálnej veľkosti 😂 😇
Baby včera na mňa prišla prvý krát kríza. Normálne som plakala mužovi na ramenách, že už nechcem byť tehotná, nech niečo spraví, lebo ja už vážne nevládzem. Potom som mu vynadala, že zamiesil na obrovské dieťa, ktoré isto neporodím 😅 😂 😂
Tak ma iba hladkal na chrbát a iba tak ticho poznamenal, za všetko môže tá dvojkilová spermia. A bolo po plači 😀

pininka
14. apr 2017

@tutu_1 mna takato kriza drzi uz dobre dva tyzdne,akurat ze moj muz pre to nema pochopenie, on nieje ten typ, navyse je chudak chorucky, tak vyzera akoby umieral a mne sa otvara nozik vo vrecku,ze co vsetko boli mna a musim to zvladnut a nie tyzden. Ale ja viem ze je nervozny viac ako ja, preto sa tak teraz chova,uz ho poznam a potom bude v porodnici revat.

jollinka22
14. apr 2017

@tutu_1 aj nas ma byt velky ... 4303g ukludnujem sa len tym ze to tak nemusi byt ...

tutu_1
14. apr 2017

@pininka každý muž je iný. Ale keď príde na lámanie chleba, myslím, že pri pôrode a pri deťoch sa roztopí skoro každý 🙂

@jollinka22 aj môj prvý bol veľký 4,5kg 😂 ja asi neviem rodiť deti inej váhy 😂

pininka
14. apr 2017

@jollinka22 aj nasa bude velka, tiez ratam dobre cez 4 kg. Tiez male deti nerodim, ale tak aspon sa s nimi potom lahsie naraba po porode.

tutu_1
14. apr 2017

@pininka áno to je pravda 🙂 nie sú také krehké 🌷

jollinka22
14. apr 2017

Neviem si ja ale predstavit az Take velke ... prvy mał 3800g a 55cm No som zvedava ako ja ho vytlacim 😩