icon

Termín pôrodu apríl 2017

dadada8388
10. aug 2016

Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒

pininka
14. apr 2017

@tutu_1 ked som isla pozriet sestinu malu do porodnice, som sa jej bala aj dotknut, taka bola malicka a krehucka, nas prvy ked sa narodil bol ako dvojmesacny,to sa aj super obliekalo,akurat ze mne bolo tazko po cisarskom ho dvihat.

tutu_1
14. apr 2017

@pininka no veď hej, ale tie malilinkaté bábätká sú také zlatučké ❤

maleprekvapenie
14. apr 2017

Zienky, tie ktore to maju este pred sebou, prajem vam vsetkym jednoduchy porod a aj keby nebol, my zeny sme neskutocne silne a zvladneme vsetko ❤️
Nasa malicka sa narodila takmer 2 tyzdne skor, uz sa jej nechcelo cakat 😍
Mala takmer 3600 g, 53 cm a robi nam obrovsku radost, ked prave neplace 😄😄

pininka
14. apr 2017

@maleprekvapenie dakujeme pekne, nech vam cely cas radost robi.

dejna20
14. apr 2017

@pininka
@tutu_1
@jollinka22
A vy ste ako velke mimontehu? Mne to pride ako nesprsvodlivost 😂 ze ja taka standardna budem mat tiez druhe mega dieta 😂

pininka
14. apr 2017

@dejna20 no ja som kus zeny a to doslova,meriam 178cm. A chuucka niesom rozhodne. Ale zas moja babka bola utla, aj mama a obe mali velke deti, je to genetika.

jollinka22
14. apr 2017

Tak ja som taky normal priemer mala som pred tehu 60kg ... tak ale zato moj partner ma okolo 100kg takze po Kom to dite je 😂😂😂😯😯😯

nacrenyx
14. apr 2017

@extempore no bohuzial nepustili, tu ked niekoho zavru nieje cesty von. Som len den po termine, ziadne kontrakcie, nemaju dovod ma tu drzat. Neviem tu spat, je to hroza, potrebujem klud a spanok a tu sa len stresujem

pininka
14. apr 2017

@nacrenyx ach moja zlata, to je nafigu, aj mna sa uz pred dvoma tyzdnami pytal ci chcem ostat v nemocke ked mi je tak zle, ale odmietla som,ved by ma tam trafilo,nehovoriac o detoch.

jollinka22
14. apr 2017

Zienky ja mam dnes po dlhšiěj dobe od rana zase bolesti jak na menštr. Teda skôr kríže ... ale take slabé nic silne ...

dejna20
14. apr 2017

@pininka no u nas som velkacov len ja vychytala. Najvscsie okrem mna mala svagrina a to ina 3800g.

tutu_1
14. apr 2017

@dejna20 170cm a teraz 86kg 😅 , takze priberám krásne. Som zvedavá ako to schudnem. Uz ani nevládzem s touto váhou bežné veci.

tutu_1
14. apr 2017

@nacrenyx ono sa da v zasade ist domov na reverz a nikto nema právo ta tam držať na silu.

dejna20
14. apr 2017

@tutu_1 ale nie teraz 😂

jollinka22
14. apr 2017

@tutu_1 tak ja meriam 175 a pribrala som okolo 20kg na váhe som naposledy stala ked som mala +16 kg a potom som sa prestala vážiť .. ale je to vela pri prvom tehu som mala za celé tehu 16kg

tutu_1
14. apr 2017

@dejna20 jaj 😅 no normálne okolo 60kg pred tehu som mala 63kg pribrala som po liekoch

tutu_1
14. apr 2017

@jollinka22 ja uz to radšej neriešim. Vela som pribrala, a som strasne opuchnutá. Ale tehotne nebudeme navždy 😆 to jedine ma upokojuje.

jollinka22
14. apr 2017

No to bude úľava od tých kg

nacrenyx
14. apr 2017

@tutu_1 tak ja si neviem otvorit hubu, stacil mi jeden skaredy pohlad doktora. Mozno zajtra sa odhodlam.

tutu_1
14. apr 2017

@nacrenyx ved nech pride za tebou muz a zariadi to on. Ci sa neda ?

nacrenyx
14. apr 2017

@tutu_1 hi hi to ja mam vacsie usta nez on 🙂 keby som sa nebala ze schytam akurat toho daneho doktora na porod tak si dovolim viac 🤐

tutu_1
14. apr 2017

@nacrenyx toto sa tak zle číta aby bola rodička rukojemník lekára a este sa bala vypýtať domov lebo sa obava ze jej to da neskôr "vyžrať" hm 😓

dejna20
14. apr 2017

@tutu_1 to si podobna ako ja. 😉
Ja mam teraz cca plus 15kg a radsej sa nevazim uz 😂 do buduceho pistku uz nepriberem (alebo o tom nechcem vediet).
Pri prvom plus 21kg 🙈 ale islo dole rychlo.
Teraz ked idem na planovanu sekcii, tak den pred hospitalizaciou dam troska tekutejsiu stravu kvoli vyorazdnovaniu, vo stvrtok mi oni moc jest nedaju, v den sekcie hladova dolina, v sobotu ma tiez nepredzgu. Tak z nemocnice ratam, ze minimalne ako pri prvom minus 8kg bude aj viac 😂

nacrenyx
14. apr 2017

@tutu_1 tak to hej. Co nechapu na tom ze domace prostredie je pre mamicku najlepsie. Uz som sa zavrela aj to co som bola otvorena

extempore
15. apr 2017

@nacrenyx ja už idem z kože vyskočiť v pôrodnici. Vôbec sa tu nedá oddychovať, cez deň furt nejaká návšteva, buď mne alebo spolubývajúcej, v noci plačú na striedačku detičky. Hrozná posteľ, hrozná strava... A treba vydržať do utorka ☹

pininka
15. apr 2017

@extempore joj toto je ozaj nafigu. Som zvedava ako vypalim zajtra ja. So stravou mi to az tak nevadi, to viem vydrzat, mne v nemocke celkom chutilo,navyse som jedla v podstate len dva dni, horsie bude postel na ten moj chrbat.

vercabu
15. apr 2017

Čo by dal niekto za to keby mohol v pôrodnici späť na tej "hnusnej" posteli,jesť tú "hnusnú" stravu a plakalo mu v noci dieťatko...baby veď zarobíte na chvíľu zuby a tešte sa z toho čo máte😔

vercabu
15. apr 2017

*zatnite

pininka
15. apr 2017

@vercabu ja ti rozumiem, my si to dobre uvedomujeme a uz viackrat sme to tu spominali,ze mame stastie v dnesnej dobe, ale dostali sme sa az na koniec tak pochop aj ty nas,ze mame troska narok aj pofrflat.

vercabu
15. apr 2017

@pininka ja to chápem veď mna to čaká do týždňa tiež a práve preto sa už teším na tu hnusnu posteľ a stravu😉