Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Zienky, tie ktore to maju este pred sebou, prajem vam vsetkym jednoduchy porod a aj keby nebol, my zeny sme neskutocne silne a zvladneme vsetko ❤️
Nasa malicka sa narodila takmer 2 tyzdne skor, uz sa jej nechcelo cakat 😍
Mala takmer 3600 g, 53 cm a robi nam obrovsku radost, ked prave neplace 😄😄
@maleprekvapenie dakujeme pekne, nech vam cely cas radost robi.
@pininka
@tutu_1
@jollinka22
A vy ste ako velke mimontehu? Mne to pride ako nesprsvodlivost 😂 ze ja taka standardna budem mat tiez druhe mega dieta 😂
Tak ja som taky normal priemer mala som pred tehu 60kg ... tak ale zato moj partner ma okolo 100kg takze po Kom to dite je 😂😂😂😯😯😯
Zienky ja mam dnes po dlhšiěj dobe od rana zase bolesti jak na menštr. Teda skôr kríže ... ale take slabé nic silne ...
@tutu_1 tak ja meriam 175 a pribrala som okolo 20kg na váhe som naposledy stala ked som mala +16 kg a potom som sa prestala vážiť .. ale je to vela pri prvom tehu som mala za celé tehu 16kg
@jollinka22 ja uz to radšej neriešim. Vela som pribrala, a som strasne opuchnutá. Ale tehotne nebudeme navždy 😆 to jedine ma upokojuje.
No to bude úľava od tých kg
@tutu_1 to si podobna ako ja. 😉
Ja mam teraz cca plus 15kg a radsej sa nevazim uz 😂 do buduceho pistku uz nepriberem (alebo o tom nechcem vediet).
Pri prvom plus 21kg 🙈 ale islo dole rychlo.
Teraz ked idem na planovanu sekcii, tak den pred hospitalizaciou dam troska tekutejsiu stravu kvoli vyorazdnovaniu, vo stvrtok mi oni moc jest nedaju, v den sekcie hladova dolina, v sobotu ma tiez nepredzgu. Tak z nemocnice ratam, ze minimalne ako pri prvom minus 8kg bude aj viac 😂
Čo by dal niekto za to keby mohol v pôrodnici späť na tej "hnusnej" posteli,jesť tú "hnusnú" stravu a plakalo mu v noci dieťatko...baby veď zarobíte na chvíľu zuby a tešte sa z toho čo máte😔
*zatnite

@tutu_1 ked som isla pozriet sestinu malu do porodnice, som sa jej bala aj dotknut, taka bola malicka a krehucka, nas prvy ked sa narodil bol ako dvojmesacny,to sa aj super obliekalo,akurat ze mne bolo tazko po cisarskom ho dvihat.