Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Ja som sa tak bála,ako vydržím v nemocnici..Že nebudem ani jesť,ani spať..Spala som ako bábo, detičky plakali v noci a bolo mi to jedno,proste to je normálne,aj moje plakalo..Zjedla som všetko,až na pečené kura s ryžou-odkedy som bola tehu sa hydina zhnusila,.Buď som bola taká hladná alebo celkom dobre varili..Pokiaľ som mala susedu tak bolo fajn..Keď som bola 2dni sama,tak mi bolo smutnejšie ale prežila som
Uz len 6 dniiii ... nehorazne to uteka 😉
@pininka ja uz som dnes velmi nespala.Uz som pototo 😂Normalne po 11 dnoch po termine mam az obavy ako to bude.To je tym cakanim haha myslim na teba zajtra.
Baby taka otazka: moj mm chytil chorobu tiez.Nevyzera najlepsie.Neviem ci ho teraz brat ku porodu.Co myslite? Ja uz lepsie aj ked mam este nos upchaty,hrdlo este trosku chytene a v noci kaslem ako turek.
Baby aj ja na vas budem myslieť a silno držať palce .. u mna nic ... čakáme ďalej ... 5 dni sme po termíne tak uvidíme kedy sa drobček rozhodne vyjsť 🙂 a pekne veľkonočné sviatky všetkým prajem...
@nacrenyx ale stále je to len o tom, že máš na výber. Ale ak sa bojíš otvoriť ústa a slušne požiadať o to na čo máš nárok - nemôžeš z toho viniť druhých. Oni si robia len svoju prácu. Z nosa by ti iste nik neodhryzol. A že si budú o tom myslieť svoje je ich vec.
@vercabu netreba to hrotiť si myslím. Ani jedna to nemyslela s dešpektom. Len už je toho na človeka proste veľa.
My sme sa napr. o bábätko snažili cca 7mesiacov (a to sme dva roky čakali kým sa pustíme do tohoto "projektu"). A pár dní dozadu som sa poskladala, ako domček z karát. Plakala som mužovi na ramenách, že ja už nechcem byť tehotná. Nech dohovorí bábätku, alebo nech mi aj spravia sekciu, mne už je to jedno, ja už nevládzem... No proste skrat. To sa stáva 🙂
@tutu_1 myslela som to inak,chápem,že každý má slabú chvíľu a rupnú mu nervy skôr mi je vždy luto keď Maminy nadávajú na pôrodnicu aj napr. po niekoľkých rokoch z banálnych dôvodov,že tam zle varili alebo sestrička mala blbu náladu (nehovorím o nejakej zanedbane starostlivosti)a to čaro okamihu,že si odtiaľ odnesú najväčší poklad v živote sa stráca..skôr som chcela povedať,že si to treba aj keď možno nasilu vytesniť tieto veci😉
Ja 4 dni do TP... Ale podľa mňa sa ešte nič nedeje, v noci slabšie kontrakcie ale mám tušák, že naša malá nebude po mne (rozumej, že nebude dochvíľna 🙂 )
Horor v noci nastal, keď si frajer zmysel že je zima a zapol kúrenie... A ja som sa potila jak prasa 🐷
@vercabu no vieš, v období pred a po pôrode je ženská psychika krehká. A môže sa stať, že niekedy na veci žena nahliada preexponovanou optikou. Čo je ale podľa mňa normálne. Nenormálne mi príde, ak sa sestra na takomto oddelení chová odmerane, nepríjemne, znudene. Ak ju práca nebaví, nech ide robiť niečo iné (i keď rozumiem, že nie vždy a za každých okolností môže byť človek usmiaty 24hodín denne). No moje skúsenosti s pár jednotlivcami sú tiež nie veľmi príjemné. A považujem za normálne sa ozvať. Každý človek potrebuje predsa feedback. Netreba to hneď brať negatívne, skôr ako priestor súci na zlepšenie. to sa však v našich krajoch nenosí. Každý kritiku hneď vníma negatívne, miesto toho, aby sa od nej bol schopný odraziť. Ja neviem. Som dáko imúnna voči ľutosti. Osobne ju neznášam. Neznášam ak ju niekto vo mne chce vzbudiť, alebo ju nútene vzbudzuje v druhých. Podľa mňa je to totálne nekonštruktívna emócia - ktorá ma vždy rozčúli 😀 😅 Ľúto mi býva len zvierat, lebo tie nemajú vôľu, a schopnosť ovplyvňovať svoj život. Sorry musela som 🙂. Nič v zlom 🙂
Dakujeme za povzbudenie 🙂 tak tak asi to telo citi.Ja som taka ako by som mala o koliesko menej dnes.Uplne zmatena.Ale uz len jednu noc vydrzat a tam uz sa za nas zajtra vezmu 😂
Ktora z nas da velkonocne nedelniatko? 😂
Tak baby,ja uz som po klystire,hned mi odisla zatka a zacali bolesti, kebyze nejdem na cisarak tak celkom dobry priebeh. Potom sa ozvem ze ako sme dopadli.
Baby myslime dnes ba vas ... drzte sa 😉
Mame to za sebou. 4090g a 53 cm. Krasna je.

@vercabu no vidím že si z Trenčína tak ak budeš rodiť tam tak strava tam celkom ušla 😀