Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@pininka drzim palce, ale neviem sa docitat preco mas cisarsky...
@pininka blahozelaaaam, nevidela som ze uz mas po...vela zdravicka a sil obom ❤
@pininka blahoželám vela zdravicka obom ... krásna je a veľká ! 🙂
@kata9 o moja tak len vyčkať s trpezlivosťou ... hadam to budes mat raz dva za sebou ...
@jollinka22 uz sme tu ostali len my s @kata9 po termine? ja som mala termin 13.4 a vobec nic sa nedeje...na dalsiu kontrolu mam ist 20teho...mamina uz prisla pred tyzdnom, lebo byvame v IT a len cakame...prave sa potim v horucom kupeli...potom pocvicim s aniballom...mne nic na prirodzene vyvolanie nezabralo, ale skusam dalej..cim to je ze sa tym krpcom nechce von? ked citam tak vacsina uz ide po tom 38.tyzdni...je to trosku psycho tento zaver...
@anamaria84 ved to Ja som Dnes 6 dni po termine zienky v tych 38-39 tyzdnoch nas Krasne predbehli
@kata9 Uz to Bude Mat za sebou alebo pracuje Na tom ... takze ako som vravela ze Aby som isto posledna nesla 🙂 ale tak Pockam Uz Kolko treba ale zajtra mi maju opat Hamiltona robit Lebo vo stvrtok mi nenohla maly sa vysunul vyssie tak mozno po tom sa nieco pohne a pojdeme 🙂 mam tych Poslickov posledne dni pravidelnych ale su to Len poslickovia ... a tak som si Myslela ze tento krat pojdem pred trminom kedze prveho som prenasala 11 dni
@jollinka22 ja som mala tiez pocit ze pojdem koncom marca a teraz mi to pride vecnost...k tomu 2 tyzdne dozadu som mavala poslickov kazdy den, ani som nepocitala kolkokrat za den, skoro vkuse...a dve noci som mala dokonca take ze asi uz to je naostro a potom to nadranom preslo...vsetci mi hovorili, aj dula ze to uz mam za par, ze sa to blizi, ze kazdu chvilu uz budem rodit kedze tych poslickov mam neurekom...no a potom prestali aj poslickovia, teraz mam tak maximalme 3 za den aj to kratko...13.4-den terminu mi gynekolog povedal iba tolko ze krcok nezrely, kontrola o tyzden...tuto zvyknu vyvolavat 12.den po termine, ale ja sa chcem vyhnut vyvolavackam...ale fakt uz mam toho dost, mam pocit ze sa rozpadnem, panva sa mi uz rozleti, mocovy mechur chudak uz ani neviem co je to necitit ho...menstruacne bolesti su nic oproti tomuto tu, len ma kdesi picha, stipe, boli, dakedy fakt uz neviem co so sebou...taka som uz nervozna z toho...dnes som uz bola zla aj na to malicke ze preco uz nejde von, ved uz aj ja aj on sa tlacime a zavadziame si...potom mam samozrejme vycitky lebo ved chudiatko za to nemoze...ach jaj...no musime len cakat, az teraz chapem kamosku ked som sa jej nechapavo pytala ze preco si nechala vyvolat porod v 40.tom tyzdni ked babo bolo ok...ja by som to neurobila ani teraz ale uz ju viem pochopit ked vravela ze mala uz toho dost a ze uvidim sama...som to vtedy nechapala...
Oscar, 3300g.16.4.2017,bol to hardcore skoro som porodila na chodbe.Je krasnucky.😍😍😍
@kata9 super ! Hura tesim sa s tebou 🙂 a tisko zavidim potom
Napis aky si mala priebeh maly Je
Krsasny vela zdravicka Skore zotavenie
Vyzerá to tak, že my dve dnes ideme domkov 🙂 len majú veľa pôrodov, nestíhajú, tak to možno bude až poobede. Ale ako som čakala na chodbe, počula som nejakú ženu kričať na pôrodnej sále a až mi zle prišlo...
@kata9 jejo, krasny je, blahozelam, vela zdravicka prajem...aj ja uz tisko zavidim ze uz to mate za sebou...
ked budes mat cas daj nam vediet ako to prebiehalo...pekny dnik
No tak zienky urobila mi toho hamiltona ... Vravela ze krcok je mierne otvoreny także cakame consa bude diat ... drzte palce
@anamaria84
@jollinka22 este som tu jaaaa, termin som mala 13.4. Vcera som zas musela utekat do nemocky, tlak 155/102, v noci priserne bolesti, ja uz nvm ☹
@nacrenyx joj prepac zabudla som na teba 😀 Och moja mozno nas to všetke vezme v jeden den 😂😂😂 ale ja uz som dnes tak Pripravena jak nikdy tak ak dnes a zajtra nic zase to bude cakanie a cakanie :(
Ahojte Mamicky a este len cakajuce mamicky.
Velmi som to tu nekomentovala ale sledujem vas celych 9mesiacikov. Chcem zagratulovat vsetkym kt.uz mate vase babetka na svete.
Mna to caka v stredu,mam planovany cisarsky kvoli pup.snure.
Dufam ze vsetko bude v poriadku. Drzte sa a davajte pozor na seba a hlavne na male babetka. Pekny vecer vam zelam
@anamaria84 cisarsky som mala pri vsetkych detoch. Prvy bol velikansky, navyse mi stupol aj tlak a potom uz to islo rad za radom. Navyse mala bola Kp.
Dnes ma bol pozriet moj porodnik a aj so sestrickami krutil hlavou ako sa davam dokopy,krasne sa mi maternica stahuje, chodim v pohode. Vravel ze neskutocne vela vody bolo,ze priemer je 500ml, ja som mala dva litre. Ale mala aj trocha logla, od vcera dost grcka a pritom by v kuse len jedla, ale zatial zial len vodicku mam. Dufam ze zajtra sa uz rozbehneme.
Pomoooc Preco si vzdy pri mna v buse musi sadnut niekto kto pouziva vonavku miesto vody, asi hodim sablu

@pininka blahoželám 😀 riadne miery. Nech ste zdravučké.