Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@nacrenyx super tak drzim palce ... ja Zatial ani chýru ani slychu o pôrode ... ale jak by nic tak v pondelok mi vyvolajú ... tak uvidíme
@jollinka22 no nic sa nedeje. Kontrakcie mam stale ale krcok je este hore. Maly vraj este nieje pripraveny.
@nacrenyx no tak ako u mna vravela ze je este dosť vysoko .... ale mam pocit ze maly čaká do piatku moj prvý syn ma v piatok 8 rokov tak zrejme Mu chce darcek urobit 😂😉
Inak ja mam este dosť vysoko brucho ked tak pozerám ...
@jollinka22 no sme vo vsetkom rovnako, tiez mi stoji brucho. To by bolo mile keby maju obe deturence narodky v ten isty den. To nema hocikto.
Hej take nezvyčajne 🙂 no naozaj som zvedavá Či nas maly nechá cakat az do samého konca do vyvolacky alebo prekvapí 🙂
ja sa cítim dobre... frajer je v strese od včera, ten by ma už aj v nemocnici radšej nechal, aby sa nič nestalo 🙂
Dnes resp. zajtra je termín...tak uvidíme čo sa udeje
@nacrenyx aj ja som mala termin 13.4
@jollinka22 aj mne asi v pondelok 24.4 vyvolaju ak dovtedy nic...baby no co narobime s nasimi spuntikmi, hadam vedia kedy sa vypytat...takto nas napinaju...a aj ja nemam brucho nejak vyrazne spustene...
@anamaria84
@threetail
@nacrenyx baby a vy co čakáte chlapčekov alebo dievčatá isto ste uz písali ale nepamätám ..🙂
@jollinka22
@anamaria84 asi nas vsetky v pondelok vyvolaju, cez vikend sa nami nebude nikto zaoberat.
Ja budem mat chlapceka, tym sa vacsinou nechce
Baby,no nezavidim vam to cakanie ked ste uz takto po termine, ja sa tesim,ze stvrtok ideme domov, dufam ze uz malu zltacka nechyti. Horsie je, ze mlieko stale na figu a to som ju dnes mala od rana pri sebe a v kuse som si ju prikladala. Chuderka musela si to odhladovat.
@jollinka22
@nacrenyx ja tiez chlapceka...a ty Jollinka? ak sa vypytaju do stvrtku 20teho, budu to barancekovia, ak potom tak bycikovia 😉 ale hlavne nech su zdravucke babatka nase, to len taka poznamka ze tento tyzden je aj prelom znameni...
Tak nas den D bol celkom zaujimavy.Velkonocne ranajky,kostol,o 3vyvolavacka,dali mi tabletku ta zaucinkovala do hodiny a pol.Kontrakcie od 5 ze riadne bez nastupu (ako pri vyvolani ).O 7:30 som uz nervacila lebo som citila uz koncovku,.Nikto mi tam nechcel verit,zevraj som na 3cm.Ked som zacala byt neprijemna takk ma konecne odviezli do porodnice a od tych ich akoze 3cm bol maly do 5 minut a dve kontrakcie von.Ledva stihli zatvorit dvere.Nechavali ma jednoducho v cakacej izbe az do konca a tvrdili ze to bude este par hodin.Sama som doslovne kricala ze uz citim hlavku.Tak taky sme mali porod haha Kebyze si to nevykricim tak by som naozaj porodila na chodbe hahaha tu v UK pustaju hned domov ak je vsetko ok takze maly sa narodil o 20 a o polnoci sme boli doma😂 baby co este cakate,drzim palce.Uz nie dlho,to date!!! 🙂
@anamaria84 ano viem moj prvý syn tak je 🙂
@jollinka22 urcite chce oslavovat s bratom 🙂 caka na piatok🙏👶
@anamaria84 aj ja chlapčeka Jakubka 🙂
@kata9 moja tak si si doslova vybojovala pôrod v izbe 🙂 ale fajne ze uz mas po 🙂
@jollinka22 ja dievčatko 😉
@kata9 takze vyvolavacka celkom v pohode u teba? kamoska tiez zije v UK, rodila v novembri, po vyvolavacke len ukrutne bolesti a neotvarala sa a nakoniec to skoncilo cisarskym...zato sa toho trochu obavam 🙁 ale kazdy to ma inak ja viem...aj ja chcem vytlacit na 2 kontrakcie 🙏😉
@jollinka22 a aj prveho synceka si prenasala? tak to asi budu bycikovia, ti maju na vsetko cas a trpezlivost 😊 muz je byk tak viem 😂
@anamaria84 ano mali sme tiez presne tak ako teraz termín na 10.4. A narodil sa az 21.4. 🙂 tak cakam ze sa história zopakuje 🙂
@anamaria84 u mna zabera velmi,len tie kontrakcie su velmi intenzivne a bez prestavky.Ale z druhej strany rychle.S prvym 2h a s druhym som bojovala 3 hodiny.Drzim palce 🙂

@jollinka22 no urcite to do konca tyzdna dame! Ja uz od stvrtej mam kontrakcie, chystam sa k svojej doki, hadam dobre spravy mi povie 🙂