Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
Všetkým ďakujeme 🌷.. A mamičkám ktoré ešte čakajú želám krásne a bezbolestne pôrody a rýchle zotavenie 💝
@tutu_1 Blahoželáme 🙂
Ďakujem dievčatá ste zlaté. Mňa ešte čaká transfúzia, lebo mam ťažkú anémiu. Tak nám držte palčeky nech sme OK. Fotku ešte nemám lebo mi maličkú nosia len na kŕmenie. Neudržala by som ju v rukách, ale ta transfúzia by to mala spraviť.
@nacrenyx srdecne blahozelaaaam
@tutu_1 taktiez blahozelam super baby
@jollinka22 ja este stale nic takisto...sme ostali posledne...dnes som bola na kontrole, krcok makky, otvorena na 1cm, aj to povazujem za super uspech...poslickov mam sporadicky...kontrola zajtra lebo sa jej zdalo ze mam menej plodovej vody nez by malo byt, ale ze nie je to na vyvolanie este...od tej prehliadky ma cele brucho boli...
@anamaria84 ja to vidím uz len na vyvolanie ....zajtra mam midwife także isto uz len dohodneme cas na vyvolacku ... 😕
Už len 9 dní do oficiálneho termínu 🙂
@dejna20 vraj som vela krvacala pri porode. Aj som sa riadne potrhala aj ked som cvičila s balónikom. Hold malinká bola proste velka ma moje pôrodné cesty. Včera som krvacala este dosť dnes je to o cosi lepšie, ale teda podložky a vložky mením jedna radosť. Ešte mi aj muž z domu doniesol. Mliecko nemam vela, ale to aj preto, že nemôžem mat maličkú pri sebe. A teraz som ani nechcela ked ledva mam co robiť zo sebou. Ale hádam sa teraz popravim dám si konečne sprchu ! A potom by som si ju vzala. Mam tu aj senovku a benedikt, tak hádam to pomôže. Ale aj detsky lekar (inak straaaasne milý chlapík) hovoril ze sa mi mliecko moze rozbehnúť aj o 4 dni nech si nerobím starosti.
@anamaria84 tak ako u teba ? Nic ? Alebo si uz po ? U nas nic Zatial dnes 11 den po termíne ... pekný dnik zienky
Dnes sme boli u detskej doktorky, sestricka ze jej ake trojmesacne babo tu mame. Vsetko ok zatial, zltacka ozaj len mierna. Poukazovala mi hlavne co robit s pisulkou,kedze ja mam doma dvoch chlapcov a veruze som nemala ani sajnu.
Inak baby,tie ktore ste uz po, odvazili ste sa uz odvazit? Ja som dnes s malou dusickou vhupla na vahu a mam este o dve kila menej ako pred tehu. Super, sa tesim. Nastastie sa nemusim prepchavat aby som mala mlieko, mala to zo mna vsetko vytaha.
@nivea777 kolko vazil maly?
@moncici7777 2900

@nacrenyx blahozelam👶❤