Termín pôrodu apríl 2017
Ahojte baby, su tu uz nejake, co maju termin v aprili 2017? Boli ste uz na prehliadke u svojho gyn? Mna objednal doktor na prvu prehliadku az v 8TT tak som nervozna ako prehliadka dopadne. Povedal, ze nema zmysel chodit skor, ze aj tak by nic nevidel 😒
@walentinka
@dejna20 Krasne deticky 🙂 mala vobec Neni mala 🙂 Krasne kg 🙂 vela zdravicka a tebe Skore zotavenie
@dejna20 blahozelam 😘
@jollinka22 tak nam sa dnes narodil maly Filipko, po 18 hodinach trapenia mi urobili nakoniec cisarsky...nevadi, som stastna, nase miery su 3.800kg a 50cm..jollinka22 myslim na teba
@anamaria84 jej Balhozelam ! Tak predsa ostávam posledná ... vela vela zdravicka a tebe skóre zotavenie. 🙂 držte sa
@anamaria84 hlavne,ze ste ok. Gratulujem.
jollinka22
pininka
dakujem dievcata
jollinka tak ja drzim palce, my sme to dali na toho 21.4 ako tvoj prvorodeny...uz to mas naozaj za par, zelam ti zo srdca aby si to mala rychlo a bezbolestne ako najviac sa da...informuj nas potom
@jollinka22 ber to tak, že to najlepšie nakoniec 🙂 aj ja držím palce
@36evina36 tfuj, tfuj 🙂 drzim silno palceky 🍀
joj v noci plany poplach isli sme do nemocky, silne bolesti v krizoch otvorena na 3cm poslali ma domov, porod moze zacat hockedy .. tak od rana upratujem beham som zvedava ci sa to vecer nerozbehne ... uz by som chcela mat ten moj uzlicek pri sebe 🤗☺
Už sa na nášho Filipka nevieme dočkať 🙂 Už chcem, aby prišli tie príšerné bolesti 🙂 to čakanie je hrozné...
Dakujem baby moje, ale teda bojim bojim
@dominini
@farebnymotylik na mňa frajer kuká ako puk, lebo sa teším keď ma dačo zabolí, že možno už to začne konečne 😀
Dakujem dievcata 😍
@tutu_1 u mna nejak anemiu zatial neriesia . Pri spinale mi doslo najskor zle ale ze to mi klesol tlak. Pichli mi efedrin a potom uz bolo dobre. Malu mi zatial nosia ale uz sa kojime aj dake vodove mlieko mam. Len mam zase bradavky na rezance ale to preto lebo mam blbe ploche bradavky 😁
Ojjj zienky drzim palce nech mate kopec mliecka drobcekovia nech su zdravucky a hlavne bez zltacky ...

@dejna20 Gratulujem k princezničke a veľa zdravíčka Vám želám ❤️❤️❤️